23.4.2024 | Svátek má Vojtěch


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
F. Čech 2.2.2007 17:58

Eurodestruktor Klaus je ve světě směšnou figurkou

Jedině my hloupí Čecháčci ho máme rádi za to, že nás oloupil o 2-3 bilióny Kč lupičskou privaticí rozkradenou privatizačními fondy a následným bankovním socialismem sanujícím rozkrádané firmy ..

F. Čech 2.2.2007 17:54

Servilita jpodvodníka k Soudruhu Profesorisimovi mu snad pomůže k presidentské milosti

Asi ji bude potřebovat!

H.K. 2.2.2007 17:47

Re: čecháčkové se projevili.

Mohl by jste přiblížit to hulváctví?

aida 2.2.2007 17:46

Chucpe

H.K. 2.2.2007 17:45

Re: Re: Re: proto

Vám jaksi uniká, že pokud se o nějakém  problému diskutuje, tak může projevit kdokoli svůj názor. Pokud má nějaký. Jestliže je diskutováno směřování EU, resp. Evropská ústava, tak má president povinnost vyjádřit se k danému dokumentu, který navíc směřuje k vytvoření superstátu s jednotnou zahraniční politikou. Mohl by jste mi sdělit jaký je názor vlády? Kdo je to vláda? Může se nějaký poslenec cizího státu neurvale otírat o našeho presidenta? Poručníkování jsme tady zažili z východu i ze západu. Já jsem na to alergický. Vadí mi to, když mi třeba Němec říká co je pro nás nejlepší. Mohl by to necht na nás.

krokodyl 2.2.2007 17:39

Re: Re: Re: proto

Zapomnel jste na to, ze president, z titulu sve funkce. ma pravo representovat celou republiku. A to plati, at se to Diskuterovi libi a nebo nelibi.  

H.K. 2.2.2007 17:16

Re: Re: Děkuji pane Železný.

Tím, že napsal svůj názor?;-(

H.K. 2.2.2007 17:14

Re: Zbaven imunity, spoléhá Železný na milost Klause

Co má Váš příspěvek společného s obsahem dopisu pana Železného? Vaše fantazie je obdivuhodná.

kurbet 2.2.2007 17:13

Re: Re: proto

Františku,Františku Váš pohled na svět to je sílaR^.A mohlo by to být ještě vulgarnější?

Diskutér 2.2.2007 17:04

Re: Re: proto

No tedy Františku I, výborně!

Jen jaksi z diskuse uniká, o čem je řeč. Pan Železný se zastává pana Klause proti člověku, který si ho dovolil kritizovat a je cizinec. Pan Železný do diskuse o směřování EU (protože o nic jiného se nejedná) vtahuje i problematiku česko-německých vztahůž z doby doufejme dávno minulé. Je to podle Vás korektní? Podle mne je to velmi nevhodné. Je to nejen nevhodné, je to sprosté.  Pan Klaus hovoří za sebe nebo za Českou republiku? Za mne tedy rozhodně nehovoří, protože mám zcela jiný názor. Hovoří v souladu s názory ministra zahraničí, v souladu s názorem vlády?. Ne on je "euroskeptik" a hovoří za sebe. A to se mi nelíbí. On z titulu své funkce zahraniční politiku nedělá a soukromou osobou při jednání se státní návštěvou není. Má tedy jednat buď v souladu s vládou a ministrem zahraničí nebo neutrálně. Černého Petra má tedy Václav Klaus.

Argumentace pana Železného, a jakési ústě k majestátu prezidenta v naší zemi je úsměvná. Já jsem za posledních 50 let neměl v úctě žádného s výjimkou Václava Havla.

A že je pan Železný schopný, to jistě. Jistým způsobem ano, dokonce je zdá se velmi schopný. Zdá se ale, že pokud bude psát takto, tak se jeho schopnosti mohou i na politické scéně České republice pěkně  prodražit..

Mějte se fajn.

H.K. 2.2.2007 17:04

Re: jo, jo - vrána k vráně sedá

Něco k věci by nebylo?

Harpyje 2.2.2007 17:01

Re: Re: Re: Blbá je ta otázka pouze pro Vás,

Mě je též zatěžko považovat výplody jeho ducha za názor. Mám dojem, že se hlavně hodně rád opíjí vlastní rétorikou.

jirka.s. 2.2.2007 16:55

Re: Re: Re: Re: Re: Trapnější dokument

Ty sílo od sudu! Už od něho vstaň a zkus na chvíli vystřízlivět. Pro tebe by zřejmě byl po stránce morálky a korupce nejlepším kandidátem na presidenta třeba takový kakaový Boby Kraus, viď? To je, pane, persona, ta by se na Hradě vyjímala! A o Jájínkovi, to raději ani nemluvím.

Siena 2.2.2007 16:51

Re: Re: Zbaven imunity, spoléhá Železný na milost Klause

--ale Vám se přece taky chechtá, milý pane, nám všem.

jirka.s. 2.2.2007 16:48

Re: Re: Blbá je ta otázka pouze pro Vás,

Včera mu kdosi (septikovi) položil otázku, na kteréže to univerzitě si ho považují. (sám se tím pochlubil, narcis jeden). Mám ale takové neblahé tušení,  že na té "univerzitě" pracuje v krysí kafilérce anebo spíše je tam naložen do lihu. Každopádně označovat jeho výplody za důsledek jakéhokoliv myšlení je dost odvážná hypotéza!

Harpyje 2.2.2007 16:30

Re: Po právu v každém případě :-)

Takže poprava Milady Horákové byl podle Vás akt spravedlnosti, rozumím tomu správně?

jirka.s. 2.2.2007 16:22

Re: Re: Re: Re: V zadniční projekci t.zv. oficialitám á la Klaus jsme dokonalí!

JH = Johan Heydrich ? Pokud chceš vědět, co by s tebou udělal demokratický režim, a já jsem přesvědčen, že by to udělal režim každý, tak nejlepší by bylo, kdyby tě trhnul mezi dveřmi. Kulky i špagátu je na tebe škoda.

František I. 2.2.2007 16:20

Re: Re: Děkuji pane Železný.

To vzledek k jeho sockomoušské podstatě prasídent těžko může posoudit. I když, jako každý sockomoušský zloděj a podvodník by měl u pana Železného kolegiálně ctít. Třeba bude za chvíli na tom stejně.

František I. 2.2.2007 16:13

Re: mohu se vás dotázat

Pan Železný svoji při v Londýně vyhrál. To, že si bývalá socanská vláda vzala za zástupce zájmů republiky člověka, který zastupoval mnoho let pana Laudera a podle zlých jazyků ještě ve Stockholmu byl na jeho výpratní listině, jistě bylo úplně v pořádku. Že socany vyslaní bojovníci za právo Česka dobrovolně předkládali podvržené (jak se pouději ukázalo) dokumenty svědčící v neprospěch republiky jistě podle vás také. Páníčku, těch deset miliard byla cena za to, aby socani získali Novu. A to se jim povedlo.

PRASI DENT 2.2.2007 16:09

Re: Děkuji pane Železný.

 Jen aby stíhaný podvodník Železný, neprokazoval již tak zdiskreditovanému Klausovi

                           MRDVĚDÍ   SLUŽBU   !!

František I. 2.2.2007 16:03

Re: proto

Narozdíl od nicky samozvané Kurbet, oba pánové něco znamenají a něco dokázali. Jeden rozběhl malou privatizaci a druhý nejúspěšnější televizi v ČR. Pravda, pan Kožený nám prošvihl cca 15 miliard, ale co je to proti 60 miliardám, které prošvihl pan Zeman v IPB a které se mohly ještě o 70 miliard zvýšit, nebýt opovrhovaného pana Tlustého. To nemluvím o pod cenou prodaném Chemapetrolu a podobných superkšeftech našich sockomoušků. Díky Koženého nastartování svobodného podnikání republika získala mnohem více miliard nazpět. To, že si s panem Koženým naši socialističtí soudci neporadili, pokud udělal něco nezákonného, to už je jiná pohádka. Jak pan Železný, tak i další jmenovaný, pan president Klaus, jsou osoby vysoko čnící nad běžný plebs, v historii České Republiky zapsaní a natolik majetní, že naštěstí mohou zcela beztrestně opomíjet chcíplotinky, neškodně ňafající tady na psíku. Ať už se jmenují jakkoliv. Třeba "kurbet".

Harpyje 2.2.2007 16:01

Re: Blbá je ta otázka pouze pro Vás,

To mám radost, že se Vám "původ mého smýšlení" nezamlouvá. Mě se Vaše smýšlení a vaše verbální onanie, kterou zde každodeně praktikujete, také nelíbí.

green 2.2.2007 15:53

mohu se vás dotázat

jako volič pravice, zda nedošlo k ukradení Novy pod příkrovem opoziční smlouvy, tedy dohody KlauseZemana, a zda náhodou ty arbitráže, které poškození investora konstatovaly, nebyly dokonce dvě - zajisté obě zinscenované a falešné. Necítíte se na světě trochu opuštěný a ohrožovaný? Od EU, od USA, od mezinárodního práva, i našich závazků na ochranu investic? Pokud ano nevadí, hlavně abyste měl peníze na zaplacení těch arbitráží, remcat a velebit Železného i KlauseZemany můžete polibosti. přeji vám příjemný a optimistický den.

ilna 2.2.2007 15:49

jo, jo - vrána k vráně sedá

Trubka se zastala trubky. Jak typické.

František I. 2.2.2007 15:46

Re: Děkuji pane Železný.

Srdečný souhlas, pane nepolitiku.:-D

František I. 2.2.2007 15:45

Re: Zbaven imunity, spoléhá Železný na milost Klause

Nebohý to dutý greenhorne, pokud vím, pan Procházka je již zcela mimo nebezpečí. Pokud k soudu chodí, tak pouze jako svědek. Kdyby vaši milí sockomouši na Železného něco konkrétního měli, už by byl dávno za katrem. Myslím, že se vám bude chechtat do očí ještě hodně dlouho. Daňové poplatníky především okradla bývalá sockomunistická vláda, která prohrála vlastní blbostí či záměrně neprohratelný spor.

Magid 2.2.2007 15:14

Re: Děkuji pane Železný.

;-DŽe by lekař?

VL 2.2.2007 15:13

Re: Re: Na to může prostý občan odpovědět jen jediným způsobem,

U jednoho druhu zboží to můžete aplikova jednoduše - u modly EU zemědělství. Nekoupit brambory z Polska, vejce z Holandska, Víno z Francie a podobně. Kupovat potraviny pouze s původem z ČR nebo států mimo EU - ještě jsem se nepotkal v cenové kategorii odpovídající mým příjmů s červeným vínem z EU lepším než z Kalifornie, Chile, případně Austrálie.

green 2.2.2007 14:52

Zbaven imunity, spoléhá Železný na milost Klause

vše se ale musí nějak odpracovat a odůvodnit, a tak V. Železný, který bude stát od března před několika soudy, musí "odšlapat" chodník proti EU a za Klause. Kde ale bere tu jistotu, že to zabere? Nebo že by to Klaus vzal šmahem z jedné vody, Procházku z IPB i Železného? Ale Klaus chce být znovu zvolený a k tomu by mu milosti pro tyto pány, kteří okradli především daňové poplatníky, asi nepomohla? Nebo ano pane Železný?

nepolitik 2.2.2007 14:41

Děkuji pane Železný.

Jste jediným europoslancem, který se odvážil zastat presidenta republiky. Na tan pokřik klausobijců nedejte. Patologická sedlina naší společnosti se musí někde vydovádět.