27.4.2024 | Svátek má Jaroslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Skepticus Maximus 2.2.2007 19:51

Jakým duševním pochodem jste dospěl k názoru, že tam pracuji, Vy duševní invalido?

8-o

Skepticus Maximus 2.2.2007 19:47

Co máte proti verbální onanii či vůbec onanii?

Nemluvě o tom, že tu s jirkou.s. exhibujete jako dvojice předvádějící peting ;-D

Harpyje 2.2.2007 21:25

Re: Co máte proti verbální onanii či vůbec onanii?

Proti onanii nemám vůbec nic, bos maximus. Když Vám to dělá dobře, tak proč ne? Přeji pěkný večer a příjemné prožití!

Štváč 2.2.2007 14:02

Re: A pročpak?

Pane zastydlý bolševiku Maximusi, nechte si od cesty zoufale nehumorná a od soudruhů okoukaná slova o chlebodárcích. Zase podporují západní chlebodárci ty nepřispůsobivé ? Čím to, že komunista nikdy neoplýval smyslem pro humor ?

Skepticus Maximus 2.2.2007 19:42

Štváči s myšlením vypatlaného bolševika

Vtipný skutečně nejste a chlebodárce je pěkný starý český výraz a jestli ho považujete za nehodný používání kvůli tomu, že ho někdy zprofanovali nějací komunisté, tak jste prosťáček na jejich úrovni. (Y)

Saša 2.2.2007 11:06

Příliš mírně napsáno.

Sice měl být pan Železný ve svém dopise tvrdší, ale aspoň že se ozval. Na rozdíl od jiných.

Džou Lenin se snaží odvrátit isolaci Německa, ale chová se přitom jako slon v porcelánu - herenfolkovsky zpupně. Paní Merkelová se snaží o podobné, ale nepoměrně kultivovaněji a hlavně inteligentněji.

Německo se totiž dostalo do vážnější isolace. Svým občanům nedovolí vyjádřit se k návrhu Smlouvy o ústavě pro Evropskou unii (dále jen ÚEU) a přestože podle průzkůmů má ÚEU v SRN necelých 20 % přiznivců, snaží se ji stále oživovat a prosazovat. Jenomže Francie ji právně závazně odmítla, Holandsko ji právně závazno odmítlo, Angličtí konservativci jsou halasně proti a labouristé lavírují a jsou proti jen stydlivě, Poláci jsou tvrdě proti, Češi jsou tvrdě proti. A tak je německý svět s touhou svých politiků (nikoli občanů) pro ÚEU obklopen odpůrci a stále více isolován.

A zatímco paní Merkelová se snaží dát dohromady tým vyjednávačů ke kuloárním diskusím, hlupák Džou Lenin se snaží vyvolat dojem, že ne Německo, ale ti ostatní se ženou do isolace.

Inu - socialistický trulant a pangermánský povýšenec. To je úděsná kombinace, jako kadet Biegler von Zillergut.

Starý J. 2.2.2007 11:29

Re: Příliš mírně napsáno.

Díky Sašo!

PRASI DENT 2.2.2007 11:03

ASI TAKTO

 Rovný, rovného si hledá - VRÁNA k VRÁNĚ SEDÁ.....RUKA-RUKU MYJE atd.....Manipulátor prostých lidí t.č. jménem Železný se zapojil do mediálního souboje, který si KLAUSTÝM vybral, aby měl za protivníka někoho z nižších PATER, cizáka a navíc Němce....Jak snadno se pak podle návodu místopředsedy vlády Vondry, kterého včera ve svém komentáři Jiří Hanák parafrázoval vtipně - NĚJAKÝ VANDRÁK VONDRA, přizdívá panu Leinenovi - LENIN....Přirovnává- li pak někdo opravdu vyššího postavení i když diplomatickou mluvou Klause k EUROKLAUNOVI,stulí se on i jeho nohsledové do pozice mrtvého brouka.....Železný, který se neštítí podprahově propagovat VŠE jemu prospěšné se zařadil - MEZI NEPOSTIŽITELNÉ - PROČ ASI.......

Harpyje 2.2.2007 10:53

Trapnější dokument

uražené národní ješitnosti jsem ještě nečetla. Zlý Němec si dovolil kritisovat našeho pana presidenta! Nevídaná urážka majestátu a národa! Člověk, který takto smýšlí nepatří do EP.

Křupan 2.2.2007 10:58

Re: Trapnější dokument

Divila byste se Harpyje, jak by reagovali třeba Poláci. Ovšem češi se cítí urážkou vlastního presidenta ještě poctěni. Hnus!

Harpyje 2.2.2007 11:04

Re: Re: Trapnější dokument

Jsem přesvědčená, že polská reakce by byla ještě trapnější. Ale to přece nemůže být měřítko.

PRASI DENT 2.2.2007 11:08

Re: Re: Trapnější dokument

 HNUS je nechat se zvolit prezidentem za pomoci komunistů, proti nimž jinak stále mobilisuje a které v příhodné době nepomohl zakázat, jako politickou stranu, podílející se na zákonech této země....Podle plodů poznáš strom - ty Klaunovy jsou NECHUTNÉ....

Starý J. 2.2.2007 11:35

Re: Re: Re: Trapnější dokument

Jděte do p.... Klause volili MOŽNÁ i někteří z komunistů (ale také nemuseli, pokud ho volili socani - jen takoví jako Vy zde mládí dokola prázdné klišé), jenže Klaus s komunisty NECHCE vládnout a nikdy nebude. S komunisty vládnout chce socdemokracie v čele s Paroubkem a svými příznivci, jako jste Vy, pokud nejste přímo komunista. Klaus se měl vzdát úřadu proto, že mu možná dal nějaký komunista hlas?  Ale vládnout s komunisty je podle Vás zřejmě normální, dotáhnout je znovu k tomu, aby rozhodovali o lidech v této zemi! Je mi z takových názorů zle!!!

PRASI DENT 2.2.2007 12:17

Re: Re: Re: Re: Trapnější dokument

 Starý Klausemane, Profesorimus se svými hochštaplery nese podstatnou vinu na tom, že na tom země je TAKTO A NE JINAK, zejména po stránce morálky, korupce atd.....I ekonomicky bychom mohli být před Slovinskem a nepotácet se s jinými postkomunistickými zeměmi....Jím slibovaný ekonomický TYGR je stále opelichaný kocour a mohl být nejméně rysem....Chceš říci, že se jeho klika nemohla přičinit o potrestání bolševických zločinců....Namísto toho se rozhodla stavět na bolševickém právu i morálce.....Spousta idiotů nevidí, že na národoveckou strunu, také jen účelově brnká....

jirka.s. 2.2.2007 16:55

Re: Re: Re: Re: Re: Trapnější dokument

Ty sílo od sudu! Už od něho vstaň a zkus na chvíli vystřízlivět. Pro tebe by zřejmě byl po stránce morálky a korupce nejlepším kandidátem na presidenta třeba takový kakaový Boby Kraus, viď? To je, pane, persona, ta by se na Hradě vyjímala! A o Jájínkovi, to raději ani nemluvím.

fugas 7.2.2007 16:09

Re: Re: Re: Re: Trapnější dokument

tož je to tu opravdu, ale opravdu samej VUUUUUUUUUUUUUL?

JH 2.2.2007 10:41

V zadniční projekci t.zv. oficialitám á la Klaus jsme dokonalí!

Je nepochopitelné co si sebestředný, domýšlivý idiot dokáže vynucovat, jako nějaký Ludvík XVI, je starou belu platné, že díky komunistům je prezidentem. Škůdce zůstane vždy škůdcem i když má v určité dobe stádo pochlebovačů- stejných kreatur jako je on sám!

Křupan 2.2.2007 10:49

Re: V zadniční projekci t.zv. oficialitám á la Klaus jsme dokonalí!

Vaše reakce je nenávistná a vpravdě eurogestapácká. Jako ten úřad proti hanobení EU, který chtěl protektor Leinen zřizovat.

A mimochodem proč tedy Francie a Holadnsko už dávno nejsou v izolaci? A proč leinen neútočí také na presidenta Herzoga?

A nakonec vy jste úplně stejný pochlebovač, akorát na opačné straně. A navíc ještě řiťolezec EU.

PRASI DENT 2.2.2007 11:20

Re: Re: V zadniční projekci t.zv. oficialitám á la Klaus jsme dokonalí!

 Napadlo tě, že Frantíci a Nizozemci zamítli návrh ústavy EU, každý z opačného důvodu...Pro Francouze byla málo levicová a pro Holandsko příliš levicová.....Proč by měli být v izolaci  NESABOTUJÍ ani ÚČELOVĚ NEHRAJÍ s falešnými Klausokartami....Není divu, že i jeho NOHSLEDI nemají jasný názor na vývoj EU, ani na předpisy, kterými by se mělo společenství řídit....

Starý J. 2.2.2007 11:43

Re: Re: V zadniční projekci t.zv. oficialitám á la Klaus jsme dokonalí!

Kdyby zaútočil stejně na Herzoga, dali by mu sami Němci přes držku. Tak to zkouší jinde! Samozřejmě, že si na Francii a Holandsko netroufne! Klaus ústavu na rozdíl od nich ještě ústavu NEODMÍTL a ani jako president nemůže. Odmítnuta může být jen v referendu! Jenže ten sprosťák by musel urážet samotné Holanďany a Francouze a to by mu samozřejmě tak lehce, jako když urazí našeho presidenta, neprošlo. Nakonec němci nás znají a vědí, že se zde najdou takoví kreténi, kteří mu za ty urážky půjdou ještě poděkovat! Bylo v naší historii málo Čechů ochotných kolaborovat s kýmkoli? A věšet naše lidi na povel kohokoli? Cy dělali komunisté v padesátých letech? Horákovou nevěšeli Rusové a domácí fanatici. Teď jsou ochotni lynčovat Klause, když někdo zavelí!

Starý J. 2.2.2007 11:44

Re: Re: Re: V zadniční projekci t.zv. oficialitám á la Klaus jsme dokonalí!

oprava...ale domácí...

JH 2.2.2007 12:05

Re: Re: Re: V zadniční projekci t.zv. oficialitám á la Klaus jsme dokonalí!

S Horákovou a s ostatními, které komundírové pověsili je to ovšem trochu jinak. Chtěl bych vidět, co by nový "demokratický " režim dělal se mnou kdybych prováděl diverzi jako Horáková a řada jiných, kteří pro svou nesnášenlivost a nerespektování většiny se tehdy dostali do opozice! Kéž se ta současná sebranka vyvraždí díky mafii mezio sebou- a vypadá to dobře!

Starý J. 2.2.2007 13:21

Re: Re: Re: Re: V zadniční projekci t.zv. oficialitám á la Klaus jsme dokonalí!

Hm, to jste si boj proti nástupu diktatury vyložil dobře! Diverze, nesnášenlivost, nerespektování většiny. Pokud má více lidí takový názor, tak se ani nedivím, že v Německu přišel Hitler k moci a u nás Gottwald s hordou zločinců! Takže vlastně ta Horáková visí naprosto po právu. To je síla!

Skepticus Maximus 2.2.2007 13:40

Po právu v každém případě :-)

Právo neznamená spravedlnost ;-P

Harpyje 2.2.2007 16:30

Re: Po právu v každém případě :-)

Takže poprava Milady Horákové byl podle Vás akt spravedlnosti, rozumím tomu správně?

Harpyje 2.2.2007 13:25

Re: Re: Re: Re: V zadniční projekci t.zv. oficialitám á la Klaus jsme dokonalí!

To snad není možné!

jirka.s. 2.2.2007 16:22

Re: Re: Re: Re: V zadniční projekci t.zv. oficialitám á la Klaus jsme dokonalí!

JH = Johan Heydrich ? Pokud chceš vědět, co by s tebou udělal demokratický režim, a já jsem přesvědčen, že by to udělal režim každý, tak nejlepší by bylo, kdyby tě trhnul mezi dveřmi. Kulky i špagátu je na tebe škoda.

Štváč 2.2.2007 10:39

svůj k svému

Obhajoba Klause od Železného zapadá přesně. Tenkrát pomohl on mně, teď já jemu. Dva lumpové se vždy domluví, ale slušný člověk by se za takového "obhájce" spíš měl stydět. I když to vypadá na nenápadnou objednávku z Hradu. Železného totiž žádná EU a její výroky nezajímá a co se děje s nějakým Leinenem, neví. V parlamentu EU je díky části pomatených a zadarmo podnapilých Moraváků, do kterých by za jiných okolností ani nekop.

Moravanka 2.2.2007 13:29

Re: svůj k svému

Jsem sice střízlivá Moravanka, ale souhlasně vám tleskám.

Štváč 2.2.2007 13:56

Re: Re: svůj k svému

Dík, trochu jsem měl z vás Moraváků obavu. Vím, že se to může stát kdekoli.