24.4.2024 | Svátek má Jiří


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Anděla 2.2.2007 10:38

Je hezké vidět

jak jsou lidi snadno manipulovatelní. Stačí zabrnkat na strunu nacionalismu, a najednou se každý zastane i toho největšího gaunera.

Bobby Brown 2.2.2007 11:41

Re: Je hezké vidět

Jo Leinen nenapadá gaunerství pana Klause, ale jeho odmítavý postoj k euroústavě.

Jo Leinen bude napadat i toho největšího světce a čistotu samu, pokud bude mít tu drzost odmítat současné znění euroústavy, která je mimochodem pasé.

Vy to celé stavíte do roviny osobní. My do roviny principu. A proto se nikdy neshodneme - jedni o voze druzí o koze.

Občan ČR 2.2.2007 10:13

Kdo si neváží sebe, neváží si ani jiných

Hlavním úkolem poslanců Evropského parlamentu je obhajovat zájmy České republiky.Ať se to někomu, doma nebo jinde ,líbí nebo ne , prezident je naším hlavním státním reprezentantem a byl demokraticky zvolen. Děkuji p. Železnému za tento dopis napsal a kultivovaně hájí čest nejen prezidenta, ale nás všech, “vážení” nadávači. Jen pod tím měli být podepsáni všichni naši reperentanti - min. poslanci EP. R^

AKIBUA 2.2.2007 12:56

Re: Kdo si neváží sebe, neváží si ani jiných

Myslím, že je dobře postavit se za svého prezidenta. Připomínání, kým byl zvolen nemá smysl, protože prostě byl zvolen. Na druhou stranu oponovat slušným jazykem snad lze i prezidentovi republiky. Byla použita silná slova a je dobře, že někdo reaguje kultivovaněji než jakýsi prezidentův úředník. Slova pana Železného o tom, že občané naší země budou rozhodovat o svých poměrech jsou však nadsázkou. Všechno co se děje kolem základen je směřování k jejich prosazení bez účasti občanů. Politická reprezentace nebude rozhodovat o nějaké operativě, ale o zásadním uspořádání vojenských poměrů. Žádná strana účastná v parlamentu nešla do voleb se svým postojem. Je prokazatelné, že vše co projektu základen předcházelo bylo utajeno v předvolební kampani. Klidně bez referenda, ale pokud schválení bude v rukou politické reprezentace, která s touto myšlenkou vyhrála volby. Takže pane Železný, vy nepochybně výstavbu základny podporujete. Proto by jste neměl do EU hlásit, že občané rozhodují v naší zemi - jak o čem. 

fugas 7.2.2007 16:10

Re: Kdo si neváží sebe, neváží si ani jiných

HAHAHAHAHA, taky dement.

Sch.glosátor 2.2.2007 10:01

Díky za zastání.

Já bych tak gentlemounský nebyl. Připomněl byl, že na na německý protektorát jsme alergičtí, že bude-li nás i nadále prudit, ať si vzpomene na jak dopadl Heydrich a Frank a kdyby měl v té souvislosti myšlenku na nějaké nové Lidice, tak aby věděl, že jsme vynalézaví a učenliví a že případně to co dokážou islámští funadamentalisti, zvládneme levou zadní. Tak ať si hledí blaha svých oveček, problémů mají dost.

kdokoli 2.2.2007 12:13

Re: Díky za zastání.

moje řeč ...

Buvol 2.2.2007 9:55

Výborně, pane Železný a děkuji....

George II 2.2.2007 9:46

co škodí České republice

zlodeji a tunelari - jako autor .... kolik to bylo na rodinu?

šakal 2.2.2007 9:16

To má teda Klaus advokáta...

...Fujtajxl! ;-P

No...ale jinak to, nerad sice, podepisuju - vlastní prackou

Pepa Jetel 2.2.2007 8:57

Žalobníček a patolízal.

Klaus takové věci nemá zapotřebí.

Mejla 2.2.2007 8:44

Jo, i Gustav Husák měl podporu většiny obyvatelstva. Ale Železný se chce svézt na Klausově vlně popularity.

Mě by spíš zajímalo, kdy vrátí těch 12 miliard ?

kako 2.2.2007 8:41

Á Vladimírek Železný,

nám dal vědět, že je ještě na světě (ostatně volby do Bruselu jsou již zase na obzoru), bude muset své věrné voliče náležitě pohostit. Nekřtěňátko původem z Buchary jménem Voloďa Eisenkroft, s tatínkem v STB a velitelením útvaru LM, se potřebuje přichmajchlovat, protože co kdyby ta imunita náhodou nevyšla a tak se bije za našeho hradiskového titána. Tož tak je dobré vidět televizního prcka.

Křupan 2.2.2007 8:34

Díky pane Železný

R^

Hnyk 2.2.2007 8:32

Názor

Doufám, že předseda EP není uražen tím, že český činitel V. Železný pronáší své názory v češtině a že na tento jeho dopis odpoví, a hlavně že případnou odpověď NP uveřejní.

Ivan Nový 2.2.2007 9:52

Hnyku,

bude muset, i když do lejna, které smrdí, se nehrabe.

Lubomir Ptáček 2.2.2007 8:24

Nešťastný výrok

Jenom kdyby nebylo toho hradního trouby Jakla, který v souvislosti s Leinenovou exhibicí vytáhl protektorát. Leinen natolik přestřelil, že jej bylo možno zahnat do kouta zcela slušnými a legitimními prostředky.

No... 2.2.2007 7:54

Was ist Das idiot LEJNO ?

Lejno lze poslat dál, neřkuli nejdál a spláchnout. Jinak díky Pane Železný , jen tak dál, jste jedním z mála odvážných a inteligentních poslanců EP .:-)

Skepticus Maximus 2.2.2007 7:48

Raději měl napsat, proč se ten exot Leinen mýlí a

ne fňukat nad netaktností názorového oponenta, jak malej kluk :-/

L 2.2.2007 7:48

Kdy pujde do basy

To bych rad vedel, kdy pujde k soudu a kdy uz konecne bude takove dopisy psat z basy.

fugas 7.2.2007 16:12

Re: Kdy pujde do basy

sem taky zvědav ale asi mu to nehrozí, vždyt je přeci NEVINNEN.

dvd 2.2.2007 7:47

Odjinud - www,angle.cz

Jak je možné, že do izolace nevede odmítnutí e-Ústavy Francouze nebo Holanďany? Jak je možné, že si německý socialista hojí své mindráky a nenaplněné EUambice zrovna na českém prezidentovi ? Víta Pohanku z Českého rozhlasu napadlo totéž a tak se Jo Leinena přímo zeptal: "Co by předseda ústavního výbpru Evropského parlamentu řekl na názor, že Česká republika je jen JEDNOU z několika zemí, které ratifikaci euroústavy odložily ? Proč nekritizuje v podobném duchu třeba  Británii  nebo Dánsko, které také ratifikaci pozastavily“  A ten dobrý muž mu bezelstně, tak nějak po socialisticku, odpověděl. Neslyšet, neuvěřím:  "... Ve Velké Británii a v Dánsku politici mlčí, vyčkávají, s čím Německo příjde…“  Předseda výboru pro ústavu - německý poslanec Evropského parlamentu Jo Leinen  nám všem politicky korektně vzkazuje, že držet hubu a krok, toť ideál diskuse o Ústavě EU.

3 poznámky dvd: O tom vyčkávání politiků V.Británie a Dánska pan Leinen kecá.

Nemyslím si, že bych jeho postoj nazval socialistickým, spíše snad národně socialistickým. A z toho mi pak plyne, že ona tolik kritizovaná sms Ladislava Jakla o tom, že se Jo Leinenovi stýská po  institutu říšského protektora zase není tak od věci.

kopo 2.2.2007 7:54

Re: Odjinud - www,angle.cz

Tak, tak! R^

Ivan Nový 2.2.2007 7:28

Hezké,

nekupujte zboží z EU!

kdokoli 2.2.2007 12:18

Re: Hezké,

Když ono tam označení země původu už není ... :-(

Vlastimil 2.2.2007 7:23

Jo pan Železný

se potřebuje zase trošku zviditelnit a nasbírat doma nějaké bodíky tím, že "statečně.brání čest českého prezidenta proti cizákům". Jen mi není jasné, jakým způsobem má předseda Evropského parlamentu Hans-Gert Pöttering  "vést poslance Jo Leinena k pořádku". Možná by mu poradil Václav Klaus, jak vedl k pořádku poslance ČSSD, když byl předsedou poslanecké sněmovny. Že by mu dal za domácí úkol 100x napsat: "Nemám urážet českého prezidenta Václava Klause"?

Aleš 2.2.2007 7:21

napsáno hezky

ale  připomínám , že Franz Josef zemřel před mnoha desítkami let.osobně zastávám názor, že V.K. ve svých stanoviscích k EU hlásá názory pouze své ne ČR, protože oficiálně žádná politická strana, ani vláda- viz vládní prohlášení nemá takové názory.

Proto vyjádření p. Leinena nemůže brát jako urážku majestátu- monarchii naštěstí mnoho desítek let nemáme, ale jako  názor  významného poslance EP a všichni politici by na ně měli reagovat důstojně- p. Železnému se to vcelku na rozdíl odp. Vondry, či Jakla, téměř podařilo / s výjimkou onoho národního původu a reminiscence na dobu dávno minulou/.  Proč tedy tolik hluvátsví, sprostoty a ubohosti i od  lidí typu p. Vondra, Jakl?

Skepticus Maximus 2.2.2007 7:51

Aleši,

žádný názor ČR neexistuje a Klaus má podporu více obyvatel než všechny strany dohromady. Ještě něco?

Mejla 2.2.2007 8:17

Podporu většiny obyvatel měl i Havel, Gross či Buzna. Kdo nemusí dělat nepopulární rozhodnutí,

ten je populární.

Skepticus Maximus 2.2.2007 10:10

Mejlo,

líbit se Vám to nemusí, ale buď jste demokrat vždy a ve všem, nebo jím prostě nejste.