14.5.2024 | Svátek má Bonifác


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
PROKOP BUBEN 21.1.2008 10:09

Re: Re: Agent nebo oběť? Autorem svazku "Rek" je už Žáček nebo ještě StB?

No a nějaký Pružinskij kradl v Tramtárii ptakopyskovi vejce.....

Ivan 21.1.2008 10:08

Re: Re: no to jsem rad

Na Masarykově ulici v Brně zaznělo z tlampačů varování, že se po ulici pohybuje parta kapsářů a občané si mají dávat pozor na svoje peníze. A slyšel jsem, jak se cigáni ve skupince rozčilovali "ani člověka robiť nedajů". Takže to zřejmě i.h., neomezený pitomec, považuje za práci. 

PROKOP BUBEN 21.1.2008 10:03

Re: Co se teď bude ptát Švejnar?

K odhalení skutečnosti - stačí párátko.....

Historik 21.1.2008 10:02

Re: Co se teď bude ptát Švejnar?

Může se zeptat, co je napsáno na české prezidentské standartě. V televizní diskusi na Primě to nevěděl, ale sliboval, že si to zjistí.

Ivan Nový 21.1.2008 9:58

Co se teď bude ptát Švejnar?

Když mu Kasal vytrhl hůl z ruky?

Historik 21.1.2008 9:55

Re: úroveň diskuse

Tím jste jistě myslel diskusi Kasalovu s prezidentem Klausem? projevil jste tolik moudra, že o tom nemůže být pochyb. Konec dotazu.

Jarmil 21.1.2008 9:48

úroveň diskuse

Když tak projíždím různé diskuse těmto podobné, vidím, že většina jich  má zvláštní poslání. Jakoby  měli mnozí „diskutující“ v sobě  nahromaděno tolik nepravostí, že se jimi začínají dusit. Aby se jich zbavili, vyvrhují je na každého, kdo je zrovna na dosah. Tím se jim zřejmě uleví; je to jakýsi psychoterapeutický proces.

Blaise Pascal: „Čím je člověk lepší, tím víc dobra v druhých pozoruje.“

Staré přísloví: „Podle sebe soudím tebe.“

PROKOP BUBEN 21.1.2008 9:47

Re: Celkem dobře sehrané divadlo.

Mnohokrát opakovaná lež má nabýt obrysy pravdy.......Na výsledcích skutků a činnosti se ovšem pravda odhalí nejlépe......K utažení opasků mělo dojít v pravý čas, kdy k tomu byla společenská vůle, podobně, jako k zákazu komunistů a potrestání bolševických zločinců.....Namísto nutných reforem se populisticky usilovalo o co největší moc k získání osobních výhod.....Tzv..Česká cesta velké privatizace , kdy se zavrhoval přístup cizího kapitálu, ke kterému nakonec stejně došlo, byla nezodpovědným paskvilem.....ATD atd.......Jak známo majetek se právě kvůli klausovým hochšteplerům dostal do rukou nomenklaturních normalizátorů a jiných darebáků ve značné míře......Pochopitelně restrukce byla nutná, ovšem bez platných právních předpisů a s přijetím bolševického práva a morálky se stala víc než pofiderní a dnes, kdy není na zdravotnictví a slušné důchody pro ty co celý život OPRAVDU pracovali je to POTVRZENO.....

naples 21.1.2008 9:42

Re: Re: Kasal byl vždy béčko RE koktajici cecil

Muzes jsi o nas myslet, co ti "rudy burt" dovoli, ale nejsme zadna komunisticka verbez jako ty a tvoji!!!

eva 21.1.2008 9:38

Re: Katedrála Svatého Víta patřila vždy českému státu (dříve království).

Milý Historiku, vstupné se do (části) katedrály vybíralo i předtím. A nevím, jestli jste tehdy někdy navštívil katedrálu v neplacené a nehlídané části ( tj. ta větší část) a prodíral se davem turistů s čepicemi na hlavách, pojídajících svačinu kde se dalo a honících se dětiček. O posvátném tichu a klidu se nedalo vůbec hovořit. To  považujete za správné spravování majetku??!!

naples 21.1.2008 9:36

Re: Re: Re: No to jsou ale...re kobilka

Nevi jak, potrebuje cas, aby mu "rudy burt" poradil. mame se na co tesit.

-ferry- 21.1.2008 9:36

Re: Re: Tragédie křestanské církve.

  1. starat se sám o sebe,skvělé! Město proslulé Benešovou vilou má starostu (ODS) na vedlejšák,neboť ten se odmítl vzdát svého podnikání.Za odměnu 10 tisíc měsíčně.Na konci roku požádal o zdvojnásobení této odměny.Zatím mu to ZM zamítlo ...

  2. Církev to má dobré.Ježíš se jim narodil ve chlévě a oni dnes bydlí v palácích.Kardinál Vlk i jiní se nebojí nového příchodu Ježíše,že by je jako hnal klackem.Ujeli by mu v nejnovější značce Mercedesu... :-D

naples 21.1.2008 9:32

Re: Re: Re: Re: Re: President dobře argumentuje

Kobylko, on neni expert, akorat neumi inteligntne odpovedet. typicky obdivovatel "rudeho burta"!

VladaPing 21.1.2008 9:17

Re: Re: se židé nekoupají v krvi mladých panen.

Kobylko Lajdo, je to ještě mnohem horší ! Židé se totiž, již od dob Mojžíše, koupají v krvi mladých křesťanských panen !

Že křesťanství vzniklo až později ? No, a co, přece to nevadí. Jako pomluva je to také dobré..... 

Frank 21.1.2008 9:01

Celkem dobře sehrané divadlo.

Pro "lidovecké" voliče to bude určitě stačit. Skoro mi to připadá, že otázky si napsal sám Klaus. Amen.

i.h. 21.1.2008 8:56

Re: no to jsem rad

Vileto, jste - je mi to lito - omezeny pitomec. Znam nekolik lidi, kteri byli oficialne neco jako metari, a po prevratu meli par milionu na konte. Ty si ale vydelali PRACI, spinavou, neprijemnou a tvrdou, zcela legalni a moralni, samozrejme ne jako metari. Papir na ne ovsem nemeli, kdyby ho meli, bolsevik by jim je sebral. A vy byste jim je zjevne sebral taky. Jste blb.

Frank 21.1.2008 8:53

Re: Vidím, že je zde spousta pocitářů nepoužívající mozek.

A co vám brání mozek používat?

JE 21.1.2008 8:33

Re: Vidím, že je zde spousta pocitářů nepoužívající mozek.

Vystihl jste to velmi přesně. Přesto však soudím, že navzdory motivaci pana Kasala je výsledný efekt pozitivní - takto přehledně utříděné a současně vyvrácené antiklausovské mýty se mohou hodit v dalších diskusích. Je jasné, že Kasal zde "pouze" soustředil námitky z SMSek a e-mailů svých voličů.

naples 21.1.2008 8:30

Re: BuBíku, ta kluku ušatá,

Kdyz tomu nechces rozumet a nebo neumis cist, presun se mezi sve na " halo" noviny. tam te zcela jiste pochopi i ten nejvetsi idiot.

ptakopysk 21.1.2008 8:27

Re: Agent nebo oběť? Autorem svazku "Rek" je už Žáček nebo ještě StB?

jakýsi Klaus byl dodavatelem palivového dřeva v městě Kostnici kolem roku 1415. A něco se proslýchá o Waclawu Klawsovi, měšťanu chebském, který údajně roku 1634 měl na starost privatizaci majetku jakéhosi Valdštejna... 

BuBu 21.1.2008 8:24

Re: Nádhera Rudá zebro . . .

 . . ."dospělý člověk si vyloví . . . plovoucí flaksu . . . ." nádhera, nádhera - ale má to jeden háček : Vy se nepočítejte mezi dospělé - neboť Váš veškerý "přehled a um" . . . začíná a končí vždy . . . . na ÚV KSČSSD !  ;-D;-D;-D 

Skybird 21.1.2008 8:20

Re: Agent nebo oběť? Autorem svazku "Rek" je už Žáček nebo ještě StB?

Cituji Žáčka :

"STB se po změně režimu snažila zatajit své aktivní spolupracovníky, kteří se po převratu začali zpojovat o politiky" pravil Žáček obecně.

Více by mohli vědět Lorenc neboSacher.

Já vím zcela jistě, že VK byl velmi, velmi, ale skutečně velmi ambiciozní.

[]

BuBu 21.1.2008 8:19

Re: Re: A máš to Kasale !

Koho chce Kasal volit . . . mne až tak nezajímá ! Otázky, které položil Václavu Klausovi - bych mu, ve stejném duchu jako V.K. - zodpověděl i já a kdokoliv jiný !

Klausovy názory jsou konzistentní, známé . . . a nemění se podle toho, z které strany "fouká vítr" !

Kobylka Lajda 21.1.2008 8:18

Re: Re: No to jsou ale...

Nenadávej, necejchuj, vysvětluj!!!!!!!

Kobylka Lajda 21.1.2008 8:15

Re: Vidím, že je zde spousta pocitářů nepoužívající mozek.

Ty otázky byly zodpovězeny už tolikrát, že jednoduchým občanem může být nazván jen ten, který o tom nikdy nic nečetl a pouze se zakopal na pozici PROTI Klausovi bez racionálního ověření. Často kladené otázky byly už  mnohokrát zodpovězeny. ˇOdpor vůči p. Klausovi je u části veřejnosti dosti iracionální, stejně jako někomu nevysvětlíte, že např. se židé nekoupají v krvi mladých panen. Hlavně názory předáváné v hospodách nižího ranku jsou tímto podhoubím!;-D;-D;-DAť lidé polemisují s tím, co Klaus napsal - ať si to ale přečtou!! A ať nepolemizují s tím, co někde "zaručeně" slyšeli!!;-D;-D;-D;-D

Kobylka Lajda 21.1.2008 8:08

Re: Re: Re: Re: President dobře argumentuje

S tím byste se neměl smiřovat, ale protivníka poučit a ne odbýt. Ty jsi asi také expert na všechno.;-D;-D;-D

Štváč 21.1.2008 8:04

Re: A máš to Kasale !

Trapné. Nahrávka Klausovi evidentní. Létá s ním na každou zaraniční cestu. Sledujte pozorněji českou poolitiku. Budete více v "obraze."

Kobylka Lajda 21.1.2008 8:02

Re: Re: A máš to Kasale !

Ale vždyť to bylo zodpovězeno x-krát, spíše bychom uvítali skutečný názor p. Kasala na pana presidenta a proč ho bude volit. Mně se zdá jeho postup nečitelný, to by měl být  p. Kasal, který by měl veřejnosti a svým voličům vysvětlit, proč  dá svůj hlas pro Klause! Ty otázky mi připadají spíše bulvární, prostě se rýpe do zdánlivých choulostivostí, třeba řadu let starých. Těmi otázkami jenom utvrdí mezi lidmi ty mýty, co o Klausovi kolují. Ať bohužel nebo bohudík - lepšího politika nebo veřejnou osobnost na funkci presidenta prostě ČR nemá.

Ccecil 21.1.2008 7:59

Re: Re: Re: President dobře argumentuje

je to poznat.

Ccecil 21.1.2008 7:58

Vidím, že je zde spousta pocitářů nepoužívající mozek.

Kasal pravděpodobně bude volit Klause. Nicméne z politického hlediska je dalek toho, aby ho obhajoval či dokonce vychvaloval. Pro určitou část jeho voličů /Kasala/ je prakticky volba Klause dokonce nepřijatelná. Kasal si tedy sepsal často kladené dotazy, v podstatě mýty a mylná chápání a nechla je zodpovědět Klause. teď nevypadá jako ten, co by Klause obhajoval a přitom má v ruce dostatečný argument, aby svou volbu obhájil.

Vidím, že žijeme ve státě s opravdu jednoduššími spoluobčany, když tohle někdo nechápe.