1.5.2024 | Svátek práce


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J.Mach 16.11.2006 10:35

Re: Re: Petr Pithart - tragikomická postava . . .

Martine, kde jste proboha žil. To si opravdu nepamatujete, jak naprostá většina Slováků chtěla samostatnost, pouze někteří chtěli samostatnost při zachování penězovodu? A Havlovu vinu za zachování komoušů si neuvědomujete, nebo jste ji vytěsnil úmyslně, aby vám nekomplikovala vaše jednoduché vidění světa?

Martin 16.11.2006 19:18

Re: Re: Re: Petr Pithart - tragikomická postava . . .

asi jste v te dobe nezil -  30 procent slovaku prejicich si rozdeleni NENI vetsina - pamatujete si treba akci na vypnuti elektriny v ramci nesouhlasu s rozdelenim ? asi ne, jinak byste nepsal ty nesmysly

a klausovu vinu vy vubec nevidite, jo jasne vladl tady diktator havel a vsichni byli bezmocni

saša 16.11.2006 3:42

Ale ale!

Klaus propadá různým animozitám, teď se lačně vrhl na Pitharta. Co se týče Koženého - selhává mu už paměť? Přece jasně kdysi prohlásil: "Více takových Kožených!" Ostatně jaksi zapomněl na vícero věcí... Kdo není pamětníkem toho, jak se dral k moci, jak umožnil tumelování atd. - může ho dnes obdivovat. Nebýt toho, že si vyžádal pomoc komunistů při volbě preztidenta - mohli jsme mít v čele jinou osobnost...

A vůbec je s podivem, jak se nyní věnuje, nikoli poprvé, vyjádřením na N.psovi.

eTony 16.11.2006 5:56

Re: Ale ale!

jak dlouho vás ještě bude bavit hlásat tyto nesouvislé pitomosti ? Nevytrhávejte z kontextu a uveďte souvislosti nebo připomeňte situace, ve kterých bylo co a kdy řečeno, buďte tak laskav.

Semiramis 16.11.2006 7:49

Re: Re: Ale ale!

Milý eTony, saša už mnohokrát projevil, že není schopen ničeho jiného než  velmi primitivní nenávisti - logiku u něj nehledejme a slušnost už vůbec ne. Neplýtvejte na něj energií.

J.Mach 16.11.2006 10:31

Re: Ale ale!

sašo, už mnohokrát jste dokázal, že nemáte potuchy o věcech, ke kterým se vyjadřujete. Takže není zepotřebí nám to stále znovu a znovu dokazovat. Pro vaši informaci, to dementi Klaus nepsal pro NP, ale redakce se toto dementi rozhodla zveřejnit. Tato dementi jsou pravidelně publikována jinde. A to jsem vynechal váš obvyklý blud o tunelování, draní k moci a komunistech. Už jste s tím trapný. On ani stokrát opakovaný blud se nestane pravdou, dokud žijí lidé, kteří si pamatují, jak to bylo.

Sil 16.11.2006 2:44

Proč ne?

Souhlasím s Vámi, je na tom Pithartově textu jasně vidět hlavně to jak mu ležíte v žaludku. Ten neobvyklý seriál mně díky fikci i humoru ukázal některé události mnohem jasněji. Pithart humor nepoužil, napsal to zcela neobjevně. Profesionální historici psali zajímavě. A ta Vaše jeansová bunda člověka rozesmála. Proč ne?

Historik 16.11.2006 2:18

Horší je to jinde, Havel zase dělá České republice ostudu v cizině svými žvásty

Gándhí byl obyčejný probritský kolaborant v Indii. Sám Gándhí prohlašoval o sobě na přelomu 19.-20. století, že udělal v Indii pro britskou Korunu víc než všichni Britové. Za toto jej Britové glorifikují. Podobnost s Havlem čistě náhodná? Že Clinton plácá hlouposti to je vcelku známo.

Zdravím našeho prezidenta, konečně jeden normální člověk.

saša 16.11.2006 3:48

Re: Horší je to jinde, Havel zase dělá České republice ostudu v cizině svými žvásty

Havel je ten, kdo nám v cizině udělal dobré jméno, na rozdíl od Klause, který předvádí svůj archaický nacionalismus - protože na domácím dvorku  už nebude - v Evropě - prvním kohoutem.

Klause nepřijala anglická královna, zato Putin ho přijal v komnatáh, kam "normální smrtelník nevkročí.". Nepište o tom, o čem nemáte páru!

Semiramis 16.11.2006 7:51

Re: Re: Horší je to jinde, Havel zase dělá České republice ostudu v cizině svými žvásty

Hele sašo, vy máte zato páry na rozdávání! Hlavně když slyšíte slovo Klaus nebo ODS!

Stmar 16.11.2006 7:56

Re: Horší je to jinde, Havel zase dělá České republice ostudu v cizině svými žvásty

Poprvé čumím, že Historik může být i děsivým blbem....

Petr Vileta, balík z Plzně :-) 16.11.2006 2:00

Klaus uz starne

Můj protest proti nim nemá nic společného s mou absencí smyslu pro humor nebo s nepochopením žánru.

Uz dokonce priznava, ze neni dokonaly. Priznava absenci smyslu pro humor. Kdyby totiz onu absenci chtel poprit, tak by napsal "s mou udajnou absenci" ;-D

68 16.11.2006 3:07

Re: Klaus uz starne

Tak přece má nedostatky!

Petr Vileta, balík z Plzně :-) 16.11.2006 4:44

Re: Re: Klaus uz starne

no ale stejne je mi to divny ... Klaus ... a nedostatky? ;-D

JM0 16.11.2006 10:07

Kdyby totiz onu absenci chtel poprit

.. a není možný, že svoji údajnou absenci humoru má - aspoň v tomtom článku - úplně na háku, protože se zrovna pokouší popírat něco úplně jiného?