27.4.2024 | Svátek má Jaroslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Kobylka Lajda 14.11.2008 16:14

Re: Kariéra pana Štětiny

Kdybych směla překročit meze slušnosti, tak bych se Tě zeptala - ty čúzo, kde na takové informace chodíš?? Co šíříš drby, když neznáš podrobnosti. Jsi chorobná lhářka a patříš k dr. Chocholouškovi do ústavu, ty kozo sánská. A co byla Ty - Maří Magdalena? Tak ten případ v ústavu ještě neměli?Rv(Y)

MM 14.11.2008 16:31

Re: Kariéra pana Štětiny /poslední čarodějnce- Švýcarsko - letos

Bern - Po 226 letech byla ve středu ve Švýcarsku rehabilitována údajně poslední odsouzená evropská čarodějnice Anna Göldiová. V Evropě jde zřejmě o první podobný případ rehabilitace. Göldiová je jednou z posledních tří žen, které byly v Evropě za spojení s ďáblem popraveny.

Osmačtyřicetiletá chudá služebná Göldiová zemřela rukou kata v červnu 1782. Byla uznána vinnou, že osmileté dceři svého pána Johanna Jakoba Tschudiho, kterou měla na starosti, přičarovala do mléka špendlíky. Dívenka také podle výpovědí svědků několikrát plivala hřebíky. Göldiová se při mučení přiznala ke spojení s ďáblem. Soud ji 13. června odsoudil k trestu smrti, původní obvinění z čarodějnictví ale změnil na travičství a soudní spisy zničil. Trest byl vykonán neprodleně. Změna obvinění pro Göldiovou znamenala jen to, že místo upálení zaživa jí kat sťal hlavu.

Maří Magdalena byla církví rehabilitována v roce 1969.

Kobylka Lajda 14.11.2008 16:36

Re: Kariéra pana Štětiny /poslední čarodějnce- Švýcarsko - letos

Díky - je to poučné a zajímavé. Já zvolila MM kvůli její proměně - možná, že pisatelka také nějakou proměnou prošla - a jiným ji upírá!;-D;-D;-D

Jarda 14.11.2008 17:39

Re: Kariéra pana Štětiny

Což takhle nějaké důkazy? Třeba že Štětina ani Mejstřík nebyli funkcionáři.

Herakleitos 14.11.2008 18:35

Re: Kariéra pana Štětiny

Vám tedy vadí kdo? Funkcionáři nebo přisluhovači? Bývalí členové KSČ nebo ti současní? Nebo členové stran NF, pionýři, svazáci a nebo těch 99% voličů před 89. rokem? Ale to je celý národ, to jste i vy!!!

alan 14.11.2008 18:59

Re: Kariéra pana Štětiny

Já si naopak myslím,že pan Štětina má svůj postoj dobře promyšlený.Nabízí se však otázka,za koho vlastně kope?Jeho cestopis ,,S Matyldou po Indu"byla jednou z mých nejoblíbenějších knížek z mládí,bylo v ní všechno to,o čem jsme my, normální smrtelníci,ve státě za železnou oponou, mohli jenom snít,exotická dálka,souboj s dravou řekou,průnik do zakázaného pásma v oblasti stavby ,,Karakorum highway..Napadlo mě tuhle,že ty výpravy,podnikané na Altaji na řekách blízko čínské hranice probíhaly vlastně taky v zakázaných částech Ruska,že musel nad ním a jeho partou někdo držet ochranou ruku.A to jeho okázalé stranění čečenským povstalcům vlastně bylo takovou očistnou lázní,ve které sám sebe p.Štětina jednoznačně prezentoval jako bojovníka proti totalitarismu a velmocenským choutkám Ruska.I jeho dnešní konání vlastně je kontraproduktivní,lidi se hádají o věcech dnes zbytečných a v důsledku posílí extrémní síly na obou stranách spektra.Komu to prospěje?No přeci Rusku,neboť ti dobře ví,že v jednotě je síla,naše slabost je musí těšit.Myslím si,že p.Štětina je tady pátou ruskou kolonou,že zůstal kryptokomunistou v nitru dál.Alespoň tak mluví jeho činy a výrazné nečiny v Senátu.

karel 14.11.2008 13:38

Poznani

Lidi Vas pane senatore poznali, poznali Vas a Vam podobne a poznali odkud hrozi nebezpeči. Proto už nepomaha strašeni komunisty. Musite si najit jineho strašaka.

Z 14.11.2008 13:46

Re: Poznani

R^

Také se nestačím divit. Např. u českých herců je tento jev masivní. Ukazuje se, že nejméně pět českých herců ze tří byli v ČSSR bojovníci proti socialistickému zřízení. V té době to však v jejich kulturní tvorbě nebylo jaksi zřetelné. Herci holt uměli klamat a tehdy jejich oslavné tirády na minulý režim byly podle nich vlastně nesmiřitelnou válkou (sic!). Pamatuji si, jak vždycky herci v televizi říkali, že rezonují s dobou a tak všichni herci, zpěváci, režiséři atd. tehdy rezonovali. Proto dnes po Sametu je podepsáno pod různými režimními peticemi vždy nejméně 99% herců, režisérů, zpěváků a podobně. Vždycky se podívám, jestli je tam Smoljak, a vždycky tam je. Prostě zase dělají jen svou obyčejnou každodenní mravenčí práci, na kterou byli vždycky zvyklí za všech režimů. Herci prostě rádi podepisují, tuhle Antichartu, tuhle zase něco jiného. Oni nám to za čas zase nějak vysvětlí a budou čekat, že jim to někdo uvěří. Štětinů se najde taky vždycky dostatek.

Kobylka Lajda 14.11.2008 15:50

Re: Poznani

Mýlíte se v zásadní věci - Štětinů, jak pohrdlivě píšete, se nenajde mnoho, je jich moc málo - a přitom dost lidí cítí, že to s KSČ není v pořádku. Díky naprosté omezenosti českého voliče, jeho pivních mozků, se opět komunisté dostávají k moci - vy tu popisujete zcela podružné a navíc rozmnělněné informace - a zatím je čin Senátu velice potřebný. KsČ ať se rozpustí a přetransformuje na jiných základech, z nichž vypadne ten leninsko-marxistický zápal pro změnu režimu, vlastnictví atd. starým známým, leč neosvědčeným způsobem. Takové názory by demokracie pardonovat neměla. Je to, jakoby NSDaP  dodnes fungovala pod starou firemní značkou.;-€;-€;-€RvRvRv(Y)(Y)(Y)

komunista 14.11.2008 16:35

Re: Poznani / první komunista / názor bývalého papeže

První komunista byl Kristus, usiloval o sociální spravedlnost a jak dopadl.

PS  Jan Pavel II. : kapitalismus je zlo, zvýhodňuje malou část lidí a odírá ten zbytek.

agent 14.11.2008 21:20

Re: Poznani

Bylo by fakt zajímavé zjistit, kolik "komediantů"  za socialismu NETRPĚLO! Oproti většině se měli jak "čuníci v žitě", včetně výjezdů do tehdy kapitalistické ciziny! Kolik jich práskalo StB viz. seznamy a kolik jich bezproblémově funguje, navzdory svým činům,  v kulturní sféř dál!  Je nenapravitelná chyba, že se vše s těmito práskači, estébáky a komunisty neřešilo  nejpozději do konce r. 1991!Ale šlo to tehdy vůbec? Vždyť komunisté reformní a dost  normalizačních stálio u "předání moci" Vrcholem bylo, když celé Federální shromáždění  hlasy komunistických poslanců zvolilo jednomyslně  do té doby největšího zločince za presidenta! Jaký měli tito lidé charakter.  Asi jenom na to, aby provedli metamorfozu o písmeno "M". Jde však o starou bábu v nových hadrech vedenou Falmrem! Apropos, mohou být i tací, co nepřevlékli, ale skutečně prozřeli a se vším, co nese komunismus, se rozešli!  Takový mohl být i p. Štětina. Konečně Kundera a celý ten spolek bolševiků vz. 1950 přeci  demokracii v této zemi instalovali po-té, co vyhráli na "normalizátorem" také okolo r. 1968 prozřeli!  A co jim dalo právo likvidovat  svoje kolegy spoluzločince o generaci mladší!  Vše špatné se hodilo na estébáky a TO, co tuto organizaci stvořilo je čisté! FUJ! A ZRUŠIT! 

agent 14.11.2008 21:24

Re: Poznani

Kobylka Lajda 14.11.2008 16:53

Re: Poznani

No, popravdě, oni dnes už moc nezmůžou, jen kalit vodu, otravovat ovzduší a zbrzďovat vývoj, ale mantinely už jsou dány naším členstvím v EU a NATO, a to je rozpaluje běsem do běla. Rudí - dnes už skoro bílí od zlosti. To jsou mi paradoxy!:-D:-D:-D

Abraham 14.11.2008 12:59

Mohl bych říci

že je mi v podstatě jedno, zda stranu KSČM zruší. Ovšem je to strana ku př.od KDU-ČSL a Zelených čitelná, pro mnohé se všemi zápornými vjemy. ať se nám to líbí či nikoliv. Byl bych zvědav, zda by při poměrně adekvátní politické vizi kterou představuje SDS ( Strana demokratického socializmu), se nestrhla opět hysterie.Domnívám se, že nejsem dalek pravdě.

Vodička-sapér 14.11.2008 12:33

Štětina- zdárný syn nezdárných rodičů

Za minulého  režimu bylo nespravedlivě postiženo mnoho českých občanů. Senátor Štětina  a jeho rodina, z něj  tyli.  Podrobnosti o tom, byly mnohokrát  zveřejněny.  On nyní,  jako nejmorálnější fanatický politik, některými  svými projevy ,dělá  de facto  zločince, ze svých předků,  rodičů. Každý slušný člověk jej za to  musí odsoudit, proto se vrhul po r.1989 do politiky,  tento, podle něj, zplozenec zločinců?

Kobylka Lajda 14.11.2008 15:54

Re: Štětina- zdárný syn nezdárných rodičů

Sapére, ty se tak hrabeš v těch zákopech, napiš mi nějaké podrobnosti, já o zločinnosti rodiny Štětinovy nic nevím. A kdo je slušný člověk - já si to myslím o sobě, Ty také o sobě, každý si myslíme, že jsme slušní "člověci" a přitom je to u nás jako v klubu mafiánů. Hrabkej dál, třeba na něco objevného přijdeš. Čím by Tvůj tata a dědek? A co jsi vlastně ty sám zač? Jsi slušný člověk, no nevím......;-D;-D

Dr. Chocholoušek 14.11.2008 16:06

Re: Štětina- zdárný syn nezdárných rodičů

Sapére, vám někdo evidentně vykopal v palici zákop, a to hodně hluboký...:-P. Zdraví Chocholoušek.

Kobylka Lajda 14.11.2008 16:26

Re: Štětina- zdárný syn nezdárných rodičů

Héhehehe, ho někdo praštil lopatkou mezi kulky nebo kulkou mezi lopatky, tak je trochu pomýlený. Kterou rubriku v časopise povede? Na něho pozor, mohl by se podkopat a prchnout!!;-D;-D;-D

Dr. Chocholoušek 14.11.2008 16:36

Re: Štětina- zdárný syn nezdárných rodičů

;-D;-D;-D Máte pravdu, na něho pozor, asi ho zavřeme do trezoru, tam se snad nepodhrabe...;-), jinak co se rubriky týče, tak asi povede rubriku Žumpa, tam se bude cítit jako doma...;-)

Vodička- sapér 14.11.2008 20:54

Re: Štětina- zdárný syn nezdárných rodičů

Kobylko Lajdo, ten výběr Vašich jockeyů je tragédie, tenhle  pacient bohnické PL  Chocholoušek, který se stále vydává  za jejího ředitele, se Vám neudrží  v sedle, ani  kdyby jste s ním kráčela v pohřebním průvodu! 

Kobylka Lajda 14.11.2008 21:25

Re: Štětina- zdárný syn nezdárných rodičů

Výběr mých džokejů děje se podle přísných kritérií, při němž pevné nervy, vůle, charakter, nadhled atd. - hrají velkou roli. K sapérům, jak jest mi známo, brali i  ty s plochýma nohama, hlavně zdravé, silné a hlúpé, co uměli táhat klády a železa, neco ich na vojně trochu naučili, nekeří se utopili v Litoměřicách v ženijním učilišti, zahrabat do země sa umí aj obyčejný krtek, tož se moc nevytahuj, ať ti nespadnů gatě, nebo jak ten ýbršvuňk odpášeš, može dojít k hanbě. Račí bych na sobě měla dr. Chocholouška, Ty bys na mně ani nevylézl, sapéři se držíjú moc při zemi, Chcholúšek má švih a odraz, aj myšlenkový, ale Ty by ses pro těžkopádnost na mě nevyškrábál ani kdybych kráčala pohřebním krokem. Hleď si svojích Maďarů a já svojích sokolů, co naštěstí pro nás rozbili rudú republiku rad, co lézla aj s Bénú kúnem na Slovensko. Kdes býl tehdá, ty geroju?;-D;-D;-D

Vodička-sapér 14.11.2008 23:52

Re: Štětina- zdárný syn nezdárných rodičů

No tak dobře, ale stejně si myslím,že ten krasojezdec  Chocholoušek  se klátí na Vašem,   životem pokřiveném hřbetě,  díky tučnému úplatku.Až to s Vámi oběma, jednou švihne, bude  to  mít vleklou soudní dohru.Když se zamiluje kůň..Máte pravdu,já i zamlada dával přednost mírně  zvlněným rovinám, přece se, na stará kolena  nebudu škrábat do kopce, na nějakou zříceninu. Vesele, jen vesele, život musíš brát, když se tváříš kysele, kdo tě má mít  rád!

Z 14.11.2008 12:29

Gruzínci navěšeli tzv. novináři Štětinovi bulíky na nos

Senátor českého Senátu za Stranu zelených pan Štětina vykonal v srpnu 2008 okázale cestu do Gruzie, kde diktátor Saakašvili v té době vraždil své spoluobčany, když proti nim nasadil těžké zbraně gruzínské armády, a bohužel z ČR darovanými zbraněmi české provenience. Všechno důležité v Gruzii se událo do 8.8.2008, ale pan Štětina tam byl podle svých slov až 11.8.2008 a bavil se tam pak jenom s Gruzínci. Svoji hlavní zprávu o Gruzii pan Štětina stvořil prostým překladem materiálu, který byl volně stažitelný na internetovém webu gruzínského ministerstva zahraničí. Takže pan Štětina se stal v ČR jen hlásnou troubou oficiální gruzínské propagandy. Pan Štětina už před svým odjezdem do Gruzie prohlásil v Lidovkách, že Rusko je tradiční říše zla a už tehdy prohlašoval, že viníkem je prý Rusko. Pan Štětina, který jako senátor PČR má v ČR pramalou autoritu a žádný kredit, vykládá v ČR oficiální gruzínské proklamace a přesvědčuje o nich lidi v ČR jako o pravdě. Bohužel zapomněl přesvědčit západní sdělovací prostředky, aby stáhly z internetu svá videa, tiskové zprávy a výpovědi přímých účastníků a obětí gruzínské genocidy, kterým gruzínská armáda rozbombardovala domovy a pozabíjela příbuzné. A to si pan Štětina říká novinář. Jakou asi hodnotu má tzv. očité svědectví pana Štětiny, známého českého komunistobijce a Rusobijce hlava nehlava, aťsi je pravda kde chce?

Už dávno před konfliktem monitorovali Gruzínci situaci vypouštěním svých bezpilotních prostředků nad cizí území, kde jim byly sestřelovány. Každá zpravodajská služba by musela zvýšenou aktivitu nepřátelských bezpilotních průzkumných prostředků vyhodnotit jako přípravu k bojovým akcím. Chtít Rusům vyčítat, že byli připravení? Dovede si někdo představit, že česká armáda by věděla o nepřátelském vzdušném průzkumu nad českým územím a čeští generálové by nečinili žádná opatření? Jak by s nimi asi v ČR vrchní velitel Klaus potom zatočil?

Toto jsou indicie o věrohodnosti pana Štětiny.

Kobylka Lajda 14.11.2008 15:56

Re: Gruzínci navěšeli tzv. novináři Štětinovi bulíky na nos

Pan Paroubek také pěl oslavné ódy na Vítězný únor, změnil dres - u něho to nevadí?RvRv

Dr. Chocholoušek 14.11.2008 16:03

Re: Gruzínci navěšeli tzv. novináři Štětinovi bulíky na nos

Zdravím vás Kobylko!  Diskutér Z lže, jako když Právo tiskne. Píše totiž:...ale pan Štětina tam byl podle svých slov až 11.8.2008 a bavil se tam pak jenom s Gruzínci. Bla bla. Stačí se podívat na jeho článek na psu s názvem Dokument:Jihoosetinské město Cchinvali zničila ruská 58. armáda a tam jsou zdroje z kterých Štětina čerpal. ;-)

Kobylka Lajda 14.11.2008 16:11

Re: Gruzínci navěšeli tzv. novináři Štětinovi bulíky na nos

Doktore, díky! Každý, kdo má jen zbyteček zdravého rozumu a  psychiky ví, že RUS je obrovský medběd, který zalehne každého menšího, pokud mu to zrovna nejde, tak vytváří 5.kolony a snaží se rozvracet to, co mu kdysi násilím patřilo. Sledujme vývoj na Ukrajině i jinde, kde všude usiluje strčit svou obrovskou tlapu. Je samozřejmé, že to jsou Rusáci-hnusáci, kteří za celým konfliktem stojí a je blbost svádět to na malé nátody. Diskutéři články nečtou, pindají o tom v hospodách, tam by měl být zaveden odchyt propitých mozků, máte takové oddělení? Když chci sponzorovat Dementa, tak ať vám, do čeho strčím prachy.. Zdravím Vás a diskuse, na nichž se vyskytujete, považuji za nejpřínosnější a vždy mne nabijí dobrou energií. Jste dobrý psychiatr!!! Jen víc odchytávejte!R^R^;-D;-D;-D

Dr. Chocholoušek 14.11.2008 16:20

Re: Gruzínci navěšeli tzv. novináři Štětinovi bulíky na nos

No, takové oddělení vlastně existuje...je kapánek větší...jmenuje se Česká republika...;-D

Kobylka Lajda 14.11.2008 16:28

Re: Gruzínci navěšeli tzv. novináři Štětinovi bulíky na nos

Potom nepomůže ani rybářská síť! ;-D;-D;-D

janoryna 14.11.2008 12:27

pane štětina, měl byste ze svého členství v partaji

a psaní oslavných tirád o sovětském svazu vyvodit důsledky. myslím, že to co předvádíte není důvodem pro vaše další setrvání v politice. mohl jste sivybrat téma užitčnější. partaj, za kterou jste kandidoval jich měla dost. je vidět, že s postupujícím časem statečnost vašeho boje proti komunismu narůstá. partyzánů po válce také stále přibývalo..

maugli 14.11.2008 11:15

Mnohem více, než co říká,

člověk je to, co dělá. Jen senátor Štětina ví, co je skutečným motivem jeho tažení proti komunistům. Jelikož je ale v tom svém úsilí už pár let docela persistentní, pak by snad i bylo lze domnívat se, že je to jeho pokus a způsob vyrovnání se s vlastní minulostí - dokud ještě k tomu má čas a sílu. Z pozice, ve které se nachází, má docela slušnou šanci zákonnou cestou uspět - když už ne ve zrušení a  zákazu KSČM, pak aspoň v udržování při životě její diskreditace, a to je dost dobré. Pokud chce někdo přispět svou minimální trochou do mlýna na komunisty, pak tak může snadno učinit zde: www.zrusmekomunisty.cz , jak byl jsem sám učinil, když nás tam bylo necelých 7000 (skoro 4 roky zpátky). Dnes je těch podpisů téměř 80000 (a mělo by jich být daleko, daleko víc!). Je to asi to nejmenší, co se udělat dá, ale nakonec, jak byl jsem již uvedl: mnohem více, než co říká, člověk je to, co dělá. ;-)