25.4.2024 | Svátek má Marek


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Vodička-sapér 14.11.2008 23:52

Re: Štětina- zdárný syn nezdárných rodičů

No tak dobře, ale stejně si myslím,že ten krasojezdec  Chocholoušek  se klátí na Vašem,   životem pokřiveném hřbetě,  díky tučnému úplatku.Až to s Vámi oběma, jednou švihne, bude  to  mít vleklou soudní dohru.Když se zamiluje kůň..Máte pravdu,já i zamlada dával přednost mírně  zvlněným rovinám, přece se, na stará kolena  nebudu škrábat do kopce, na nějakou zříceninu. Vesele, jen vesele, život musíš brát, když se tváříš kysele, kdo tě má mít  rád!

Herakleitos 14.11.2008 21:59

Re: Není zločinecká spíše ODSS, která rozbila Československo a provedla největší

Dámo s kopyty, ty jsi pověstná primitivními reakcemi, zřejmě proto, že dochází argumenty. Modrý fan klub je rozhádaný, ty se svým IQ nevíš na kterou stranu se dát. Je to s tebou blbý. Aby jsi neskončila v šaškecu, ačkoliv si myslím, že by ti taková studená sprška neškodila.;-D;-D;-D

Abraham 14.11.2008 21:55

Re: Lomunistická stran dneška sice prohlašuje, že je jiná než ta stará.

Děkuji Historiku za podporu. Ale musel jsem se toho  mladého Herakleitose  zastat, tak jak jsem to činil i za bývalého režimu.

Abraham 14.11.2008 21:50

Re: Kdyby byli všichni komunisté chytří

Kobylko vykat, vykat ,z Vámi jsem do školy nechodil. To bych s tou Vaší soudružkou profesorkou vyběhl. A tu knížku si přečtěte, nevíte, která bije. A věřte životní zkušenosti.Lepší být reformován, než deformován.

Historik 14.11.2008 21:40

Re: Lomunistická stran dneška sice prohlašuje, že je jiná než ta stará.

Abrahame, toho si nevšímejte to je normální, Kobylka Lajda je obyčejná kráva.

Abraham 14.11.2008 21:40

Re: Kdyby byli všichni komunisté chytří

Děkuji za "argumenty" Vám vlastní, bude se mi dobře spát .Promiňte spat, ja su též z Moravy.

Kobylka Lajda 14.11.2008 21:32

Re: Kdyby byli všichni komunisté chytří

To sis velice zjednodušil synku. Když zatím - tak co potom nebo místo toho? ZATÍM všechny pokusy reformovat organizaci lidského rodu ztroskotaly. O třetí cestě nemluvě.RvRvRv

Kobylka Lajda 14.11.2008 21:30

Re: Kdyby byli všichni komunisté chytří

Já jsem myslela "komunistická závist", ale su slepá jak patrona, tož mám překlepy, žádná závislost, ale závist. To je základní kámen kom.ideje.RvRvRv

Kobylka Lajda 14.11.2008 21:27

Re: Není zločinecká spíše ODSS, která rozbila Československo a provedla největší

Největší loupež je, že sis přivlastnil jméno české historické postavy, sám jsa hlupec, jejího významu nedosahující.  Běž do (Y)!!!!!!

Kobylka Lajda 14.11.2008 21:25

Re: Štětina- zdárný syn nezdárných rodičů

Výběr mých džokejů děje se podle přísných kritérií, při němž pevné nervy, vůle, charakter, nadhled atd. - hrají velkou roli. K sapérům, jak jest mi známo, brali i  ty s plochýma nohama, hlavně zdravé, silné a hlúpé, co uměli táhat klády a železa, neco ich na vojně trochu naučili, nekeří se utopili v Litoměřicách v ženijním učilišti, zahrabat do země sa umí aj obyčejný krtek, tož se moc nevytahuj, ať ti nespadnů gatě, nebo jak ten ýbršvuňk odpášeš, može dojít k hanbě. Račí bych na sobě měla dr. Chocholouška, Ty bys na mně ani nevylézl, sapéři se držíjú moc při zemi, Chcholúšek má švih a odraz, aj myšlenkový, ale Ty by ses pro těžkopádnost na mě nevyškrábál ani kdybych kráčala pohřebním krokem. Hleď si svojích Maďarů a já svojích sokolů, co naštěstí pro nás rozbili rudú republiku rad, co lézla aj s Bénú kúnem na Slovensko. Kdes býl tehdá, ty geroju?;-D;-D;-D

agent 14.11.2008 21:25

Poznání

agent 14.11.2008 21:24

Re: Poznani

Abraham 14.11.2008 21:24

Re: Lomunistická stran dneška sice prohlašuje, že je jiná než ta stará.

Kobylko, I když se mě to netýká, tak má Herakleitos pravdu. A už Vám došly argumenty, že takovou bandurskou ?  Asi jste měla tu soudružku profesorku že ?

agent 14.11.2008 21:20

Re: Poznani

Bylo by fakt zajímavé zjistit, kolik "komediantů"  za socialismu NETRPĚLO! Oproti většině se měli jak "čuníci v žitě", včetně výjezdů do tehdy kapitalistické ciziny! Kolik jich práskalo StB viz. seznamy a kolik jich bezproblémově funguje, navzdory svým činům,  v kulturní sféř dál!  Je nenapravitelná chyba, že se vše s těmito práskači, estébáky a komunisty neřešilo  nejpozději do konce r. 1991!Ale šlo to tehdy vůbec? Vždyť komunisté reformní a dost  normalizačních stálio u "předání moci" Vrcholem bylo, když celé Federální shromáždění  hlasy komunistických poslanců zvolilo jednomyslně  do té doby největšího zločince za presidenta! Jaký měli tito lidé charakter.  Asi jenom na to, aby provedli metamorfozu o písmeno "M". Jde však o starou bábu v nových hadrech vedenou Falmrem! Apropos, mohou být i tací, co nepřevlékli, ale skutečně prozřeli a se vším, co nese komunismus, se rozešli!  Takový mohl být i p. Štětina. Konečně Kundera a celý ten spolek bolševiků vz. 1950 přeci  demokracii v této zemi instalovali po-té, co vyhráli na "normalizátorem" také okolo r. 1968 prozřeli!  A co jim dalo právo likvidovat  svoje kolegy spoluzločince o generaci mladší!  Vše špatné se hodilo na estébáky a TO, co tuto organizaci stvořilo je čisté! FUJ! A ZRUŠIT! 

Kobylka Lajda 14.11.2008 21:13

Re: Lomunistická stran dneška sice prohlašuje, že je jiná než ta stará.

To znamená, žes musel mamince při koupání spadnout ze stolu v r. 1980? Nebo maminka - nedej bože - vylila s vaničkou i dítě?;-D;-D;-D;-D;-D

Nalim 14.11.2008 21:09

Re: Lomunistická stran dneška sice prohlašuje, že je jiná než ta stará.

Kdyby nic jiného, minimálně mrzej oteklým ksichtem.

Nadutí nabobi jsou natolik drzí, že jim nestačilo po 89. roce rozkulačení toho, co se vzpamatovalo z jejich rozkulačení po 48. roce, ale vykopnuti předem, lezou teď do vedení přes ohnuté hřbety socanů.

Když narazíte na zvláště protřelého podvodníka nebo slyšíte ozvěnu výstřelů z jeho legálně držené zbraně, můžete si na jeho rudé či oranžové kontakty, minulost nebo rodinku vsadit. Nenechte se zmást jeho soukromým podnikáním. Po komunistickém puči se může těšit na rozšíření moci a vlivu.

Než ho revoluce spolkne jako své děcko, třeba mu při posledním převratu bylo 9 let, Herakleite z Efesu

Vodička- sapér 14.11.2008 20:54

Re: Štětina- zdárný syn nezdárných rodičů

Kobylko Lajdo, ten výběr Vašich jockeyů je tragédie, tenhle  pacient bohnické PL  Chocholoušek, který se stále vydává  za jejího ředitele, se Vám neudrží  v sedle, ani  kdyby jste s ním kráčela v pohřebním průvodu! 

Herakleitos 14.11.2008 20:40

Re: Lomunistická stran dneška sice prohlašuje, že je jiná než ta stará.

Máte v tom tršku hokej. Diktaturu proletariátu v programu nemají. Nepřevzali program bývalé KSČ. Program - stanovy byly řádně schváleny MV a jsou součástí všech politických stran ve státě. Vše jiné je demagogie. V r. 89 mi bylo 9 let. Uvádím jen abych předešel spílání o členu KSČ.:-(

Karel K 14.11.2008 19:57

Lomunistická stran dneška sice prohlašuje, že je jiná než ta stará.

Ale žádný rozdíl nevidím - je to jen pokrařování té staré, ta vlastně nikdy nepřestala, čili nejde o novou stranu. Dokonce jsem nikde neslyšel, že by odsoudili tu starou a její zločiny.  Také program diktatury proletariátu je neslučitelnýs  demokracií. Pokud se komunisté tvrdě nedistancují od kriminální minulosti a programu staré strany, je to jako kdyby v Německu pořád ještě existovala Hitlerova strana.

Mistr Jan Hus 14.11.2008 19:23

Není zločinecká spíše ODSS, která rozbila Československo a provedla největší

loupež od Bílé hory? :-)

alan 14.11.2008 18:59

Re: Kariéra pana Štětiny

Já si naopak myslím,že pan Štětina má svůj postoj dobře promyšlený.Nabízí se však otázka,za koho vlastně kope?Jeho cestopis ,,S Matyldou po Indu"byla jednou z mých nejoblíbenějších knížek z mládí,bylo v ní všechno to,o čem jsme my, normální smrtelníci,ve státě za železnou oponou, mohli jenom snít,exotická dálka,souboj s dravou řekou,průnik do zakázaného pásma v oblasti stavby ,,Karakorum highway..Napadlo mě tuhle,že ty výpravy,podnikané na Altaji na řekách blízko čínské hranice probíhaly vlastně taky v zakázaných částech Ruska,že musel nad ním a jeho partou někdo držet ochranou ruku.A to jeho okázalé stranění čečenským povstalcům vlastně bylo takovou očistnou lázní,ve které sám sebe p.Štětina jednoznačně prezentoval jako bojovníka proti totalitarismu a velmocenským choutkám Ruska.I jeho dnešní konání vlastně je kontraproduktivní,lidi se hádají o věcech dnes zbytečných a v důsledku posílí extrémní síly na obou stranách spektra.Komu to prospěje?No přeci Rusku,neboť ti dobře ví,že v jednotě je síla,naše slabost je musí těšit.Myslím si,že p.Štětina je tady pátou ruskou kolonou,že zůstal kryptokomunistou v nitru dál.Alespoň tak mluví jeho činy a výrazné nečiny v Senátu.

Hombre 14.11.2008 18:41

Re: co hlas lidu

a což pak naopak _

Abraham 14.11.2008 18:39

Re: Kdyby byli všichni komunisté chytří

Alane, jste vedle, jak ta jedle. Nemám nic proti křestanství, ale toto je o něčem jiném..

Takže pro Vás a některé dalš,í stačí pro začátek si zapůjčit v knihovně :

Anthony Giddens - Třetí cesta a její kritici

Herakleitos 14.11.2008 18:35

Re: Kariéra pana Štětiny

Vám tedy vadí kdo? Funkcionáři nebo přisluhovači? Bývalí členové KSČ nebo ti současní? Nebo členové stran NF, pionýři, svazáci a nebo těch 99% voličů před 89. rokem? Ale to je celý národ, to jste i vy!!!

alan 14.11.2008 18:29

Re: Kdyby byli všichni komunisté chytří

Také jsem křesťan,chápu.Už na tom pracujeme dva tisíce let.Máme univerzální návod,jak správně žít-desatero.Už jen pár let a konečně nastolíme království Boží na Zemi.Často v noci slýchávám hlahol trub nebeských...Něco přichází...

alan 14.11.2008 18:20

Re: co hlas lidu

Musel by se přijmout zákon o referendu a to není na programu naší vládní koalice.Přeci nechcete podporovat tu oranžovo-rudou lůzu,která se jej snaží prosadit již několik let!

Abraham 14.11.2008 17:59

Re: Kdyby byli všichni komunisté chytří

Jen krátce  Předpokládám, že jsme se učili a něco si přečetli. Neboli jak socialismus tak kapitalismus mají své nedostatky. Kapitalismus obětuje štěstí a blaho jednotlivce v honbě za profitem. Socialismus potlačuje lidskou svobodu aby dosáhl stejnosti. Za chybami obou systémů se skrývá neúcta k důstojnosti života. Existuje ale i třetí  cesta ale  já zde nebudu poučovat zajděte se vzdělávat do knihoven

A  to, že občané dnešních demokracií nechtějí volbu mezi socialismem a kapitalismem, ale chtějí obojí zároveň ?  U nás volby jsou toho důkazem.

rekto 14.11.2008 17:49

co hlas lidu

referendum.mají se zrušit zločinecké organizace-komunisti a nacisti

Jarda 14.11.2008 17:39

Re: Kariéra pana Štětiny

Což takhle nějaké důkazy? Třeba že Štětina ani Mejstřík nebyli funkcionáři.

Slávek -Valašsko 14.11.2008 17:36

Re: Kdyby byli všichni komunisté chytří

 Slova "nepřekonaný" a  "přirozeniost" jsou názorové  vsuvky ,ale budiž je to názor autora tak to vidí on. Je však   problém chápán a viděn jevově nebo jeho podstata. Kapitalismus má  velkou ekonomickou sílu a jeho kormidelníků se  daří tuto  sílu hlídat v mantinelech udržení ekonomické moci. Jde o  skutečně řízené procesy, nahodilost nebo sebeklam. Počítá někdo z jeho  polaritní  protiváhou ekonomikou Číny s kapitalistickými prvky  ..odpovědět si nebude snadné. Počátky sovcilaistické ekonomiky   ukázaly trrhlinu i v nepřekonání systému ka\pitalismu a přirozenost byly položena jaksi" na lopatky"