1.7.2024 | Svátek má Jaroslava


Výpis zvoleného vlákna.
Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
V. Církva 27.6.2024 22:17

Debanking je taková novodobá komunistická kotelna. Za komunistů nebylo soukromé podnikání a tak komunisté nepohodlné ničili odstavením od rozumného zdroje obživy.

Dnes je složité existovat bez banky a bez plateb. Jde o obživu.

Debanking je tak společensky mnohem horší než třeba blackface, zesměšňování homosexuálů nebo verbální rasismus. A právě proto by za to měli být tvrdé tresty a to vězení na tvrdo pro ty kdo jsou za ně odpovědní.

Dnešní civilizace řeší nálepky jako nacismus, rasismus ale neřeší příčinu, o co jde v podstatě. O šikanu jedince nebo "slabších" komunit.

V. Církva 27.6.2024 22:44

A jak se v článku píše, "úvahy o chystaném zrušení peněžní v hotovosti a plošném zavedení on-line bankovnictví se musí jevit zcela ďábelsky".

Přesně tak, svět a zákony by v takovém světě měly fungovat přesně naopak, chránit občana před šikanou korporátů, i jakýchkoliv elit! Jinak je ten pokrokový on-line svět cestou do pekel.

Stejně tak ESG, jakkoliv snad vysvětlitelné celospolečensky positivními cíli (jenže kdo o tom rozhoduje, jsou progresivisté bohové?) se stává klackem a obohacováním elit a diktaturou!