5.5.2024 | Svátek má Klaudie


Diskuse k článku

ANALÝZA: Jak to, že Zeman přesto vyhrál?

Tuhle otázku si jistě klade kdekdo. Za zavřenými dveřmi se sponzoři Zemanova soupeře ptají po kvalitě svého vlastního úsudku a produktu, který prodávali. To jsou podnikatelské, a proto věcné úvahy.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
P. Radosta 31.1.2018 9:40

Vůdce vítězí díky našemu J-Z-D rozumu!

No proč asi nevítězej blbý elity ale našinci? Lidový našinci co si nestyděj mluvit ajo my obyčejný lidi?

No protože my obyčejný lidi nemáme podělanej „selský“ rozum! Ten maj JEDINĚ sedláci a kulaci a podobná verbeš nepřátelé rozvoje venkova podle našeho předsedy vlády Babiše!!

My obyčejný lidi máme svúj jednotně-zemědělsko-družstevní rozum.

A ten používáme když volíme našeho prezidenta Zemana a našeho přdsedu vlády Babiše a našeho Okamuru a naši KSČM.

Ať žije náš prezident Zeman! Ať žije náš předseda vlády Babiš! Ať žije prezident Putin!

P. Jášek 31.1.2018 9:54

Re: Vůdce vítězí díky našemu J-Z-D rozumu!

a ten "Putin" kandidoval v kterém obvodě?

M. Prokop 31.1.2018 10:03

Re: Vůdce vítězí díky našemu J-Z-D rozumu!

Nekrmit, pls.

M. Valenta 31.1.2018 9:38

Hodte na sebe pomačkané sako,

zurážejte protivníky, zajeďte na kurz stabilizace společnosti do Číny, naučte se nečervenat při lhaní, občas vypadejte po ránu zuboženě, vymyslete si něco urážlivého třeba o Pavlu Tigridovi a hlavně, a to je důležité, obklopte se bolševiky všeho druhu (to u nás teď náramně frčí) a jsem přesvědčen, že dopadnete příště také líp. Hezký den.

P. Rudolf 31.1.2018 9:10

Gerasimovova doktrína

která popisuje nové metody válčení v informačním věku, nám mimo jiné říká:

"V dezinformacích se rusové propracovali mezi naprosté světové mistry a málem dokázali odzbrojit Západ zevnitř. Po rozpadu SSSR jsme na to na čas zapomněli. Zkušená garda šedých vlků v západních zpravodajských službách odešla do penze a mladí netušili, že v rusku se nic nezměnilo, jen se tomu začalo říkat jinak."

Proto "lidé bděte", mentoři jako Klaus, Zeman či Robejšek (a mnozí další) nejsou ničím jiným, než součástí a užitečnými idioty propagandy Kremlu.

J. Schwarz 31.1.2018 18:50

Re: Gerasimovova doktrína

Rusové mají dozajista schopné propagandisty, ale ti by neznamenali nic nebýt užitečných idiotů přímo na "západě". Pan P.Rudolf jistě pamatuje na "mírové hnutí", mezinárodní svaz studentstva, ženy blokující základnu Greenham Common, blbce protestující proti rozmístění Pershingů v NSR a vyvřeskující "Lieber Rot als Tot"...No a ti dnes vedou EU. Tak kdo vlastně naletěl na Moskevskou propagandu? Nevím, jestli ještě mají v Moskvě "Univerzitu patrice Lumumby", ale dnes je podobnými ústavy "západ" posetý, dokonce se takto dokázaly zkarikovat i dříve úctyhodné instituce jako Berkeley, Harward, Oxford...

D. Stirský 31.1.2018 8:56

Autor je poněkud mimo.

Zeman již s velkou pravděpodobností zcela zdravý rozum nemá a před jakýmkoli nebezpečím nás není sto ochránit. Stačí se podívat na jeho fota v plavkách. Zeman vyhrál, byť s mírným náskokem, proto, že byl lepší! Pořád nikdo neumí přiznat, a to natvrdo, že on JE inteligentní a že se umí v politice pohybovat jak kapr ve vodě. Perfektní stratég a taktik! Ne nadarmo jezdil 5 let po krajích! To byla jeho státem placená kampaň. On má vždy promyšleno několik tahů dopředu, což jeho soupeř neuměl. Ani ta kampaň proti Zemanovi až tak masivní nebyla, alespoň ve srovnání s předposledními volbami. Třena na NP bylo hodně článků proti Drahošovi. Nejhorší jsou novináři, kteří bařtipánovi věnují zbytečně mnoho pozornosti. Rozebírají s "odborníky" a tzv. "osobnostmi" každý jeho žvást, čímž přesně plní jeho zadání a utvrzují jej v názoru, že jsou hnojem a žumpou s podprůměrným intelektem.

V. Čermák 31.1.2018 13:51

Re: Autor je poněkud mimo.

Novináři v ničem Zemana neutvrzují, natož aby plnili jeho zadání, oni jenom jeho slova dobrovolně potvrzují.

S. Netzer 31.1.2018 8:38

"...ti, kteří svět vysvětlují ostatním

a snaží se je ovlivnit, přeceňují jak své schopnosti, tak i své možnosti."

„Naše cíle jsou ambiciozní,“ odvětil na otázku iDNES.cz, zda stále platí cíl jeho strany získat 20 procent, jak dříve vyhlásil, nebo zda Realisté svá očekávání již přehodnotili. „Sahej po hvězdách, když chceš dosáhnout něco,“ řekl Robejšek. https://zpravy.idnes.cz/robejskovi-realiste-predstavili-33-realistickych-kroku-vpred-pt8-/domaci.aspx?c=A170420_100507_domaci_kop

Mentor Robejšek sáhl po hvězdách a Realisté získali celých 0,71%!

R. Tesařík 31.1.2018 8:50

Re: "...ti, kteří svět vysvětlují ostatním

A to je zase váš zoufalý pokus o čertví co.. K článku nic?

S. Netzer 31.1.2018 8:53

Re: "...ti, kteří svět vysvětlují ostatním

Až po vás, barde.

R. Tesařík 31.1.2018 9:01

Re: "...ti, kteří svět vysvětlují ostatním

A další zoufalost.

M. Prokop 31.1.2018 9:29

Re: "...ti, kteří svět vysvětlují ostatním

Co po těch letech zoufalostí čekáte? :-P

Leda přištěknout agentu Rudolfovi.

S. Netzer 31.1.2018 9:35

Re: "...ti, kteří svět vysvětlují ostatním

Vy teď přištěkáváte Tesaříkovi?

To jste ale klesl pořádně hluboko, hnědoliberále.

P. Rudolf 31.1.2018 10:17

Re: "...ti, kteří svět vysvětlují ostatním

Dávno stabilní stav. Ale dejte si bacha, ještě na vás vlítne Eulálie Čubíková z Babovřesk, třetí pevný člen této trojky okopávačů, a bude s vámi konec. S Wagnerem se oni znaj moc dobře!

S. Netzer 31.1.2018 10:56

Re: "...ti, kteří svět vysvětlují ostatním

Těch Eulálií Čubíkových je zde víc.

Jedna z nich reaguje spolehlivě jako Pavlovův pes na zmínku jejího příjmení.

Zřejmě se jí okamžitě objeví pěna u huby a podle toho vypadají její reakce. :-)))

H. Lukešová 31.1.2018 12:19

Re: "Až vychcípají lidé nad 50 let bude to dobré"-

Eulálii Čybíkovou, nenávidějící muže, žijící sama, bez dětí, bez manžela jste jen vy sama, zahořklá, sprostá ženština. Váš problém, užírejte se nenávistí.

No a voliči pana profesora Drahoše by se měli zamyslet, do jaké věkové kategorie spadají, jsou-li starší 50 let, což vy jste, tudíž jste i vy podle slečny z neziskovky adeptka na "chcípnutí" i vy. A troufám si říci, že velká část zdejších diskutérů by podle slečny neomarixstky z nezikovky měla "chcípnout".

"No u nás je hodně lidí nad 50 let, až vychcípají, bude to dobré". Tak takové smýšlení je to pravé pokrokové. Takoví lidé také volili pana profesora Drahoše. Takže všichni voliči pana profesora Drahoše starší 50 let si pokrokově mohou "hodit mašli a chcípnout". Kdo nad 50 let chce "chcípnout"?

S. Netzer 31.1.2018 13:18

Re: "Až vychcípají lidé nad 50 let bude to dobré"-

Utřete si tu pěnu u huby a uklidněte se, blběnko. "Slečna neomarixstka z nezikovky" vás značně rozrušila, jak vidím.

Zkuste meduňkový čaj, ten zklidňuje nervy, snižuje krevní tlak a pomáhá proti menstruačním bolestem.

J. Kombercová 31.1.2018 11:37

Re: "...ti, kteří svět vysvětlují ostatním

Jedno rčení se mi moc líbí, věnuji vám ho: Jste blbej, jak malované saně. :))

Jako trefená husa jsem se správně ozvala, znovu vám opakuji, že lžete jak když tiskne, ani poledne nedržíte. Takovej psí géblsíček. Ale pamatujte, že stokrát nic umořilo osla, abyste nám zde nezdechl v přímém přenosu.

P. Rudolf 31.1.2018 11:54

Re: "...ti, kteří svět vysvětlují ostatním

Hezký příspěvek, takový zemanovsko nenávistný (ani bonmot nechybí).

A najednou jste z toho dlouhodobě budovaného, předstíraného mravnostně-poučujícího mráčku, z pozice rádoby nadhledu, dole ve špinavé stoce zášti. Kde domov můj!

J. Kombercová 31.1.2018 12:08

Re: "...ti, kteří svět vysvětlují ostatním

Zemana jsem nikdy nevolila. To vy jste mi vybrali do letošního druhého kola Drahoše, tak jsem ho zvolila. Příště, až nebudu mít výběr, prostě k volbám nepůjdu, Výsledek bude stejný, flusanec od vás lepšolidí do obličeje.

J. Kombercová 31.1.2018 12:10

Re: "...ti, kteří svět vysvětlují ostatním

Oprava, Drahoše jsem volila, ale holt nezvolila. Máme Zemana, a něco z těch řečí Zemanových voličů, proč ho volili, protože druhá strana "obyčejnými" lidmi opovrhuje, stále potvrzujte, tak si užijte i se mnou pana Zemana. Nazdar.

H. Lukešová 31.1.2018 12:14

Re: "..."Až vychcípají lidé nad 50 let bude to dobré"...

S panem Wagnerem se nejlépe zná anonymka Eulálie Čubíková "Netzer", která nechala vybanovat jakéhosi pány Gellnera a Křivana. Kde je konec panu Křivanovi? Estébáctví, udávání, dehonestače, to jsou metody vás všech neomarxistů.

Jistě je vám nad 50 let, i Eulálii "Netzer" to znamená, že podle jedné fanynky pana profesora Drahoše jste adepty na "chcípnutí". Slova slečny z neziskovky "no u nás je hodně lidí nad 50 let, až vychcípají, bude to dobré...Všichni voliči pana profesora Drahoše by se musí zamyslet, na čí straně že to jsou. Kdo ze zdejších lidí nad

J. Kombercová 31.1.2018 12:24

Re: "..."Až vychcípají lidé nad 50 let bude to dobré"...

Kecy nějaké slečny z neziskovy, s nimiž tady operujete, by měli řešit její rodiče. Co si vychovali, to mají.

J. Fridrich 31.1.2018 9:45

Re: "...ti, kteří svět vysvětlují ostatním

Netzer - chce to si všimnout toho, že dnešní doba není ( a hlavně u nás, v naší kotlince..) příliš nakloněna vážit si lidí moudrých, schopných, upřímných-tedy nekorektních - a nedej Bože zámožných..

Tak asi tak..

S. Netzer 31.1.2018 9:52

Re: "...ti, kteří svět vysvětlují ostatním

Fridrichu - vaše tapety o dnešní době mě nezajímají.

I. Koreň 31.1.2018 8:08

Pan Robejsek ma v mnohem pravdu, ale v necem podstatenem se myli. Zacnu pravdou: z vlastni zkusenosti muzu potvrdit, ze pan Zeman ma verne volice, kteri ho povazuji za dobreho prezidenta a zadni novinari jim nevysvetli, ze dobry neni. Media opravdu maji velmi omezeny vliv. Pravdu ale pan Robejsek nema, kdyz tvrdi, ze Zemanovi oponenti jsou v mensine, jejiz vliv slabne. Napriklad v ceskych krajich pan Zeman uz minule volby vyhral jen o par stovek hlasu, a tyto jasne prohral. Jeho volebni vysledek se zhorsil vsude krome dvou kraju, kde se miniaturne zlepsil, nejvetsi ubytek hlasu byl na Morave a ve Slezsku - vsude o 4-5%, na Vysocine o 8%.

Samozrejme je podstatne, ze pan Zeman volby celkove vyhral, ale vyhral je tesne a odpor volicu proti nemu sili, a to hlavne mimo prazskou kavarnu.

J. Schwarz 31.1.2018 18:03

Re:

Milý Ivo, pravdu má pan Robejšek, ne vy. Pan Robejšek netvrdí, že rostou řady voličů pana Zemana, ale že řídnou řady sluníčkářů a dobroserů z profese. Nejspíš bych nevolil socialistu a obdivovatele "švédského sociálního modelu" Zemana, kdyby u nás existovala autentická pravice a její volitelný kandidát.

I. Koreň 31.1.2018 20:42

Re:

Poté, co jsem byl paní Varadinkovou upozorněn na to, že jsem článek vůbec nepochopil, jsem si ho přečetl ještě jednou. Musím přiznat, že pan Robejšek opravdu netvrdí, že rostou řady přívrženců pana Zemana, ale že klesá vliv - jak Vy říkáte - sluníčkářů atd. Mea culpa. Musím trvat na svém závěru, že z volebních výsledků toto nijak nevyplývá, naopak by se dalo mluvit o rostoucím vlivu (pokud tedy připustíme, že jsou voliči vůbec ovlivnitelní volebními kampaněmi). I když se volební výsledky jsou velice nepřímý důkaz takového vlivu.

J. Dvorská 31.1.2018 8:01

Zeman

Proč vyhrál ? Protože půl národa jsou lehce ovlivnitelní , ustrašení

Češi !