15.5.2024 | Svátek má Žofie


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Jura Jurax 21.7.2008 9:53

Re: A a B

Hm - a což takhle o dotace losovat? Nejlépe pod dohledem TV kamer jako když se losuje šťastných deset. ;-)

JanaB 21.7.2008 0:43

Už zase?

Minulý týden tu byl ten samý text, nebo Mister Suchý uráčil ten původní poněkud přepracovat? Není s tím už trochu více trapný?

AndyO 21.7.2008 0:29

od té doby, co místo nových her

píšete remcy kvůli tomu, že vaše eseročko dostává málo erárních peněz už jsou ty vaše poznámky o kulturnosti poněkud chucpe.

Fafa 21.7.2008 0:23

Pane Suchy:

snad jenom dve poznamky.

- mate pravdu, ze se nesmyslne vyhazuji penize na podporu fotbalu a olympiady. To ovsem neni duvod zacit je utracet i za divadla.

- ano, zlodeji medenych okapu pravdepodobne nechodi na Labuti jezero. U uhlazenych a inteligentnich pachatelu "white collar crime" bych si s tim uz tak jisty nebyl.   

janabok 21.7.2008 0:34

Re: Pane Suchy:

R^...

bingo! ...

Walsroy 21.7.2008 8:35

Re: Pane Suchy:

To je pravda,bílé límečky taky na kultůru nedostanete.Ti  budou únavně pitvat na zasedáních zastupitelstva věci o kterých může diskutovat jen společenství hlupců.Těmito diskusemi lidsvo prošlo x krát a vždy se narodí noví Edisonové kterým se v hlavě rozsvítila žárovka že kultura vlastně je něco jako firma nebo nemovitost která by měla vydělávat. Pak se to těm tupcům nějak vysvětlí žetedy opravdu  ne,ale mezitím jim dorostou jejich děti a mezi nima další Edisonek .

Ach jo,takhle to vypadá když to řídí nevzdělaní manageři,kteří mají za sebou jen kurzy asertivity ,modního oblekání a pseudopisitivního myšlení. Zvedněte všichni ruce nad hlavu a třikrát zopakujte: Jsem King,jsem King,jsem king.!!

Bohata 21.7.2008 0:17

Pane Suchý,vy ten národ zkulturníte?

Pracujte jako řadový občan a nebo si užívejte důchodu.Je o Vás známo,že v případě Vašeho provozování umění na různých seminárních akcích nevíte co by jste za to chtěl a tak Vás už nikdo nezve.

Naučte se Vašim uměleckým kouskům v ruštině a budete mít o bohaté publikum postaráno.

Fotbal je odporná komedie a Vám přece musí být jaksi pod úroveň se s tímto srovnávat.

Jura Jurax 21.7.2008 9:59

Re: Pane Suchý,vy ten národ zkulturníte?

Fotbal je odporná komedie - tak to je jediné z Vašeho příspěvku, s nímž mohu souhlasit. A jest patrno - to narážím na Vaše doporučení ohledně ruštiny - že k Vašim uším, možná ohlušeným jekotem góóól nikdy nedolehla jména jako divadlo na Tagance, Vysockij ... :-/

realysta 21.7.2008 0:16

mít za každou cenu pravdu

Jsou pravdy, které ten kterého se týkají asi jen-tak nepozře. A tak musí za každou cenu nejspíš sám před sebou obhajovat své vidění reality, které pro něj dopadá lépe....

Pan Suchý, když obdržel díky nátlaku konečně dotaci pro jeho divadlo, místo aby zalezl s příliš nemluvil o tomto lobbyngu o daňové poplatky, začíná ukazovat na okolí... Jako když žák, který obdrží špatnou známku - začne říkat "Ale ten taky, a tamten ještě horší....."

Srovnávat minidivadlo, kam chodí stovky prakticky stále týchž návštěvníků s dotacemi do fotbalu (byť s nimi rovněž nesouhlasím - protože slouží k extrémním odměnám bafuňářů a primadon) - toto srovnání pokulhává. Desetitisícové návštěvy na stadionech svědčí o tom,že je to zábava určitě širšího spektra zájemnců, než skomírající Semafor. Ostatně ať jendou zkusí Suchý naplnit nějaký amfiteátr třeba 5tisíci návštěvníků.

Trepifajaxl 21.7.2008 0:26

Re: mít za každou cenu pravdu

Nic proti fotbalu, ten je pro každého, ale kumšt dělaný panem Suchým každý holt pochopit nemůže. Napadlo třeba někoho, kolik divadel by, nebýt vzor v Semaforu, ani nevzniklo?

haza 21.7.2008 0:36

Re: Re: mít za každou cenu pravdu

nevím, kolik divadel by nevzniklo - asi jedno? Nic proti Semaforu, naopak, bez něho by nebyla šedesáá léta šedesátá léta. Bylo to fajn, ale jak s tím souvisí vyčichlý pokus o humor současného pana Suchého? Je mi ho líto, že se ztrapňuje a nedokáže odejít důstojně ze scény. Ta úporná křečovitost se kterou bojuje za vyprázdněnou skořápku je tristní.

Lea 24.7.2008 18:04

Re: Re: Re: mít za každou cenu pravdu

R^

Jenda 21.7.2008 1:07

Re: mít za každou cenu pravdu

Odmitam nechat se pouzit k zaplneni Semaforu!

:-))

Bohata 21.7.2008 1:38

Re: Re: mít za každou cenu pravdu

Zlodějská OSA je taky pro pana Suchého přínosem peněz ale to je prosím málo,že.

hobis 21.7.2008 9:21

Re: Re: Re: mít za každou cenu pravdu

S nostalgii vzpomínám na Semafor 6O let a tuším,že to už se nikdy nevrátí.ALE!!Ještě jsem nečetl od p.Suchého,proč po 89 vyhnal ze Semaforu Dvořáka,Šimka,Sobotu,tak vznikla místo jednoho divadla,divadla 3,ale diváků nepřibylo.Peníze chceme přece všichni,i já důchodce!!!

Ustecak 21.7.2008 12:15

Re: Re: Re: Re: mít za každou cenu pravdu

Proč vyhnal Dvořáka, Šimka a Sobotu? No protože na ně chodilo víc lidí než na Suchýho.