2.5.2024 | Svátek má Zikmund


Diskuse k článku

FEJETON: Baculky

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
honzak 14.8.2009 11:24

Re: já bych

já jsem ondyno příčiny nadváhy zkoumal a zjistil jsem 2 základní. První - nemám vaječníky (všechny žensky, které nemají ztloustly). Druhá - je to VIROVÉ (asi mám špatnou imunitu).

sestřenice Běta 14.8.2009 11:20

Re: Mám takový dojem,

Ano, a když se u toho ještě usmíváte nebo si zpíváte jste podle logiky pana Kersche TLUSTÝ chlap. (NIc proti němu, ráda vidím, když mají mužští tak nějak jasno a strukturováno).

Naprosty souhlas 14.8.2009 11:10

Re: Baculky vsech zemi spojte se,

Diskutujici nahore si pletou dve veci. Do toho, ze se chlapum vic libi zensky, ktere "je za co chytit", pletou sociologii a feminismus a buhvi co jeste.

Kaslu na role muze a zeny. Ve vareni se stridame, doma pomuzu. Oba sportujeme. Ale nechci doma vychrtlici. Zenska, ktere koukaji klicni kosti, koleni klouby jsou vetsi nez stehna, panevni kosti lezou ven. Fuj, prece. Podivejte se na sochy od antiky az po secesi. Na obrazy. Tak vypadaji krasne zeny. A jejdno jestli jim budeme rikat baculky, plnostihle nebo krev a mliko :-) Howg.

dulcibelka 14.8.2009 10:40

Re: Mám takový dojem,

S tím beze zbytku souhlasím. Ale už ne s všeobecně vládnoucím klišé: děvčata do kuchyně, chlapci do konírny. Těch koníren už nějak moc není...

Jirka 14.8.2009 10:39

Objevili jsme Ameriku chlapci

Už jste někdy viděli vysokou vyzáblou ženskou veselou? Já ne! Trápí se tím, že není ještě vychrtlejší. To chlapi jsou jiní kabrňáci, čím za groš kudla, tím veselejší. Vím vo čem mluvím, ne?

dulcibelka 14.8.2009 10:36

Re: To je všechno moc hezké

Můžu vás uklidnit - ve všem to skutečně nevidím. Ani v tomto článku ne. Jen jsem, s vaším dovolením, vyjádřila svůj názor, který jinými slovy zní: autor je poměrně jednoduchý člověk, který si na inteligentní krasavici troufne pomyslet jen potmě...a ze strachu před blamáží předstírá preferenci obtloustlé, domácké pokladní v sámošce. Jako většina našich "mužů".;-D

Je to takhle lepší? Dobrou chuť k (domácím) vdolkům přeji ;-D

JaS 14.8.2009 10:35

Pěkný článek.

S fajn babou je fajn život. Jak to zpíval Michal Tučný.

J.M. 14.8.2009 10:29

Re: Mám takový dojem,

ale umějí a často líp, než většina žen. Nic se nemá zevšeobecňovat, vždyť to sama hlásáte. Ale přeci jenom existuje dělba práce a ta je pořád základem jakéhokoli vývoje. Opravdu není efektivní, aby všichni dělali všechno, ale je lepší, když dělá to, co umí líp.

m.l. 14.8.2009 10:25

Nač to špičkování?

Prostě existují lidé kteří se zabývají jen sami sebou tak je nechme ať ze sebe mají radost :-) Patří mezi ně jak ty vyzáblé, draze oblečené a trvale protivné a nervózní ženské, stejně jako nafoukaní sebestřední machové, obě tyto sorty machrující hlavně před osobami stejného pohlaví :-)))

J.M. 14.8.2009 10:23

Re: To je všechno moc hezké

vám nepřijde ta vaše upocená snaha za každou cenu ve všem vidět machismus a sexismus jako kontraproduktivní? Zkuste se přes to přenést a nějak se srovnat s tím, že někdo má rád holky a jiný zase vdolky a tak všelijak podobně.

JanaB 14.8.2009 9:53

Re: Mám takový dojem,

Takže když ráda  vařím, jsem vlastně chlap?

JanaB 14.8.2009 9:51

Re: já bych

Hezký, tak to vaši definici splňuji. ;-)  A přiznám se k určité duševní rozpolcenosti - ráda bych zhubla, ale na druhou stranu si říkám, stojí to za to, když ráda vařím a ráda jím a navíc mám tu nadváhu z  "nadměrné konzumace zdravého jídla" a takoví jedinci jsou podle nějakého průzkumu nejzdravější?

dulcibelka 14.8.2009 9:41

Re: A nevite, náhodou, jak se říká netlustým pánům?

Ohledně Zubovové se shodneme, jakož patrně i v jejím celkovém přínosu;-) Nicméně máte to marný, Baghíro - nahradily vás supermarkety (netřeba tedy skolit mamuta, neb i slabá žena dokáže nakoupit), při dnešní zaměstnanosti žen už původní živitel také ztrácí na významu...nehledě na to, že slabá žena si ze svého výdělku dokáže zaplatit i lecjakou opravu (takže domácí kutil se může jít pást)...čili vaše pozice nepostradatelného se  již poněkud kymácí. Nezávidím vám a nedivím se, že jste znervózněli...možná si vás necháme jen na ozdobu a rozptýlení, pokud za to ovšem budete stát. To pak ale nesmíte mít nadváhu a nerudně bručet;-D

dulcibelka 14.8.2009 9:31

Re: Mám takový dojem,

Takže žena musí vařit pro celou rodinu, přičemž chlap tak pouze realizuje svého koníčka? Mimochodem, když už se tak staráte - "ten můj" vaří samozřejmě taky. Tak nevím, proč jste v úvodu žehral na špatnou výchovu děvčat...jako by byly v rodině jen ty. To je vše.

ok 14.8.2009 9:28

Re: Co Halina Pawlovská

Halina? Pěkná mrcha, co jde po penězích za každou cenu.

jarda 14.8.2009 9:19

Re: A nevite, náhodou, jak se říká netlustým pánům?

fuj tlustoch a jeste se tim chlubi . Az budete muset ke zdravotnimu pojisteni platit prirazku za obezitu budete se divit. A uz aby to bylo ! :)

jarda 14.8.2009 9:17

Re: Mám takový dojem,

ja to umim, zena montuje nabytek a ja u toho varim :) Ale moje zena neni zadna baculka je to zdrava zena , ktera o sve telo dba. Vychrtla taky neni :) To po 2 detech ani nejde ze :P Ale asi ji reknu at prestane sportovat atd.. at si ty laloky tuku vsude mozne po tele necha viset :))

Vítek 14.8.2009 9:13

Re: Mám takový dojem,

chlapi vařit umí, ale ne všichni,tak toho vašeho donuťte. Mám zato, že chlapi vaří mnohdy líp než ženy, protože to dělají ,že je to baví. Ženy vaří jen proto,že musí pro děti a rodinu.

Baghíra 14.8.2009 9:12

Re: A nevite, náhodou, jak se říká netlustým pánům?

Víte, ona je pravda někdy nepříjemná. Nikdo tady netvrdí, že jsou ženy méněcenné - jsou jiné. My je nikdy nenahradíme, tak proč ony se snaží nahradit nás? Dřív byly ženy zdánlivě podřízené, ale ve skutečnosti se kolem nich točilo vše a zasahovaly do všeho - módou počínaje, politikou konče. Osobně mám dojem, že taková kněžna Zaháňská byla nesrovnatelně vlivnější než ta bilboardice Zubovová.

jarda 14.8.2009 9:12

Re: Vřele souhlasím

A na vy jste ze siku tech nezdravych tlustochu co nezdravy zivotni styl musi za kazdou cenu obhajovat ? Souhlasim s dulcibelkou ma zena ma po 2 detech nejakych 173cm a cca 62kg takze tak akurat , sportujem a dokonce ma i svou karieru a je nam fajn . Tlustou bych ji opravdu nechtel ani ona me . Jak nedavno rikal Krampol v urcitem zivotnim obdobi zjistite , ze i ten vzhled se trosku musi resit . Neni to povrchnost je to ucta k telu.

dulcibelka 14.8.2009 9:11

Re: A nevite, náhodou, jak se říká netlustým pánům?

Já teda dneska zkusmo pošlu toho mýho, aby ulovil mamuta...Mezitím, protože nehodlám zdechnout hlady, skočím do sámošky pro něco k snědku.;-D

dulcibelka 14.8.2009 9:10

Re: Vřele souhlasím

Ále vydrží, můj milý ;-) 

jarda 14.8.2009 9:08

Re: Co Halina Pawlovská

to mi pripomina Holcmana. Ta pani je ponekud korpulentni. No, ona neni ani tak pulentni jak KOR :)))

Halina je velryba , takovou zenu bych nechtel uz jenom proto , ze musi mit ze sve obezity spoustu zdravotnich problemu.Jinak  je to supr zenska.

Berberka 14.8.2009 9:08

Re: A nevite, náhodou, jak se říká netlustým pánům?

teda vás bych chtěla mít doma - vycpanýho

dulcibelka 14.8.2009 9:06

Re: Mám takový dojem,

No, tak vaření je fyzicky náročné též - proč to chlapci neumějí?

J.G. Pašek 14.8.2009 9:06

Re: To je všechno moc hezké

Ducibelko, na tu Tvojí nemoc není léku a dobrá zpráva je, že se na to neumírá . . . .

Petronius 14.8.2009 9:05

Re: A nevite, náhodou, jak se říká netlustým pánům?

Netlustým pánům se říká chlapi :-D Já sám mám cca 186 / 107 a jsem na to hrd :-D

Leč zpět k thematu - ať už se to "rovnopohlavníkům líbí nebo ne, žena je geneticky i historicky  předurčena k tomu, aby se starala o svého muže a jejich společné děti. Co svět světem stojí, chlapi vždy odcházeli "lovit mamuty" a starali se o rodinu po stránce materiální, zatímcoženy opečovávaly děti a staraly se o to, aby chlap mohl být po příchodu domů spokojený. To platilo v mladším obscénu :-D, u lovců mamutů, u prastarých sSlovanů i neméně starých Keltů, ve středověku i z acísaře pána. Myšlenka tzv. rovnoprávnosti (zajímavý to sociologický, nebo spíše sociopatický? experiment )ženy nikam nepozvedla, naopak. Degradovala je. Dnešní zrovnoprávněná ultrafeministka je politováníhodný druh - většinou neatraktivní, jízlivá a zapšklá osoba, které záměrně rezignovala na své ženství a snaží se bojovat nejen proti chlapům, ale i proti přírodě (či Bohu) a ve své podstatě vlastně i proti sobě samotné.

Samotná (čti osamocená) ženská (nebo chlap, ono je to totiž celkem jedno) nedosáhnou ničeno. Zato společně, jeden spojen s druhým a jeden vnořen do druhého, jsme podobni bohům...

Vítek 14.8.2009 8:47

Re: Mám takový dojem,

dřív se rodiče více věnovali rodině a dětem. Většinou matky učily základní domácí práce od vaření,uklízení atd holky a kluci dělai víc fyzicky náročnější práce.Nyní je posadí k PC a mají klid.

Baghíra 14.8.2009 8:44

Re: Vřele souhlasím

Má milá, podle vaší reakce bych tomu nevěřil. Nu, jste patrně ze šiku, který od dvacátých let na vše odsekává: "Jsme právě tak dobré jako vy!" a pak se diví, že s nimi žádný chlap nevydrží.

dulcibelka 14.8.2009 8:40

Re: Mám takový dojem,

Dřív se v českých rodinách rodila jen děvčátka?8-o