Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
zajímavá hra, nic víc
Nakonec reálná volba dopadne úplně jinak než Janečkovo sčítání.
Jednak jeden typ voličů vůbec nechodí na internet a současně bude další typ voličů zcela ignorovat tento podezřelý projekt akltivisty Janečka.
Objektivně: Janeček není vůbec politicky neutrální, takže nelze jeho programu důvěřovat.
Re: Proč zadržují příspěvky ?
Moje.Už několik dnešních příspěvků o Janečkově hře bylo zadrženo .Příspěvky byly bez jediného sprostého slova akorát se týkaly Jakuba Jandy.
Re: Proč zadržují příspěvky ?
Schválně zkuste napsat jaký byl Janda herec a co nyní propaguje.
Işkembe çorbasi, dršťovka,
tuto polévku jsem objevil nedávno, jehněčí dršťkovou mně v restauraci doporučil kolega původem z Kayseri. Má úplně jinou chuť, než naše klasická dršťovka, protože je s jogurtem a s citrónem, no a můžete si do ní jako přílohu šoupnout olej s nasekaným česnekem. Ale chutnala mně. No problem.
https://en.wikipedia.org/wiki/Tripe_soups
Re: Işkembe çorbasi, dršťovka,
Jsem polévkář, polévka je hlavně v zimě prostě základ.
Re: Işkembe çorbasi, dršťovka,
To chápu. Já si dělám takové ty asijské klasiky, pho, tom yum, miso dashi a různý vlastní varianty podle toho, co zrovna najdu doma, s nudlema všeho možného druhu nebo rýží.
Mlíko a produkty moc nejím, ale ta jehněčí dršťková mě přesto zaujala. A chutnalo by to hlavně mé manželce, ta by bez mléka nejspíš naopak zemřela :-)
Re: Işkembe çorbasi, dršťovka,
Všechny vývary a podobné dušeniny jsou super, pho je vynikající. Işkembe se dělá s jogurtem, nikoliv s mlékem.
Student gymnázia dostal tři roky
natvrdo za propagaci terorismu na sociálních sítích, feysbuk. Až to bude v Německu bouchat jako ve Francii, účinnost policejních a justičních státních složek se tomu zcela jistě, dofám, přizpůsobí.
http://www.20minutes.fr/france/1985767-20161223-lyceen-condamne-trois-ans-prison-ferme-apologie-terrorisme
Re: Student gymnázia dostal tři roky
No, ale nejhledanějšího Francie poněkud prošvihla...
http://www.tyden.cz/rubriky/zahranici/evropa/jak-se-amri-dostal-pres-kontroly-bez-komentare-zni-z-francie_410960.html
Re: Student gymnázia dostal tři roky
Ano, to je fakt, ještě, že to Němci zvládli s tradičním německým perfekcionismem.
Pozdě
to snad chápete. Tato lavina se už nedá ve F a D zastavit.
Je třeba se soustředit, aby mulikulti vás frantíků a německých hovad u nás nezakořenilo. Vy jste příkladem, že to půjde těžko.
Re: Pozdě
Nejsem Francouz, mám pouze občanství ČR. Zbytek je jen v rukou Božích, nebo-li spontánní řád lidské interakce, chcete-li.
Re: Pozdě
Na SŘLI bych moc nespoléhal. Chce to spíš organizovaný odpor k obsazování Evropy čmoudy, a pokud ten nepomůže, pak promluví..... ratatatata
Re: Pozdě
Osobně dávám přednost mírovému soužití, to je teda blbý termín...
Ale je to tak. Extrémisté, ať jsou již skuteční, či internetoví, mne neoslovují.
Re: Pozdě
Dobře činíte. Ono totiž, z mnoha různých důvodů, nic jiného nezbývá.
Což ale nemění nic na tom, že by si evropani měli sakra dávat pozor na to, kdo k nim leze a selektovat.
Re: Pozdě
Přirozeně, s tím nemám problém. Orbána a Sobotku jsem tady často označoval za dobrou "válku", tedy striktní až přehnané dodržování smluv EU.
Çoban kavurma, minutka tureckého pastevce
olej,cibule, maso, paprika, rajčata, sůl pepř a vlastně co vás jako koření a příloha napadne. Dobrá rychlovka na grilu, kterou můžete dělat i v kuchyni v pánvi a pokud máte čas, tak třeba i po zatáhnutí masa na malém ohni dlouho dusit pod pokličkou.
http://www.oktayusta.net/coban-kavurma-tarifi-yapilisi/
Re: Çoban kavurma, minutka tureckého pastevce
Česnek, pažitka ...
Re: Çoban kavurma, minutka tureckého pastevce
Cokoliv, každý to dělá jinak. Původní recept na kavurmu je jen olej, maso, sůl a pepř. Používá se pak jako příloha do pide, nebo se zeleninou jako hlavní jídlo. Já ji dnes večer dělal na sádle s vepřovým, tyhle rychlovky jsou na celém světě stejné...
Re: Çoban kavurma, minutka tureckého pastevce
Zrovna jsem to chtěl říct, takové mišmaše dělá svobodný mládenec na celém světě naprosto běžně :-)
Re: Çoban kavurma, minutka tureckého pastevce
Katův šleh exclusiv..:-))
Re: Çoban kavurma, minutka tureckého pastevce
Co máte proti kečupu?
Re: Çoban kavurma, minutka tureckého pastevce
Použití kečupu v kuchyni považuji za prasárnu.
Kečup je pro mne mekáč, nebo topinka v krámech, tam je jeho místo.
Re: Çoban kavurma, minutka tureckého pastevce
K vaření ho používám minimálně, ale neuráží mne. Surovina, bez které se obejdu.
Vhodný k opečené sekačce, s nakrájenou cibulí.
Re: Çoban kavurma, minutka tureckého pastevce
Mé děti ho milují, já ho jím jen občas v mekáči, nebo když si dělám topinku v krámech.