Neviditelný pes
První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996Diskuse k článku
Hra na prezidenta
Upozornění
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
J. Šejnoha 24.12.2016 0:49zajímavá hra, nic víc Nakonec reálná volba dopadne úplně jinak než Janečkovo sčítání. Jednak jeden typ voličů vůbec nechodí na internet a současně bude další typ voličů zcela ignorovat tento podezřelý projekt akltivisty Janečka. Objektivně: Janeček není vůbec politicky neutrální, takže nelze jeho programu důvěřovat. |
V. Karda 23.12.2016 23:57Proč zadržují příspěvky ?
|
M. Franková 24.12.2016 0:00Re: Proč zadržují příspěvky ? Čí? |
V. Karda 24.12.2016 0:06Re: Proč zadržují příspěvky ? Moje.Už několik dnešních příspěvků o Janečkově hře bylo zadrženo .Příspěvky byly bez jediného sprostého slova akorát se týkaly Jakuba Jandy. |
V. Karda 24.12.2016 0:13Re: Proč zadržují příspěvky ? Schválně zkuste napsat jaký byl Janda herec a co nyní propaguje. |
M. Mařák 23.12.2016 22:18Işkembe çorbasi, dršťovka, tuto polévku jsem objevil nedávno, jehněčí dršťkovou mně v restauraci doporučil kolega původem z Kayseri. Má úplně jinou chuť, než naše klasická dršťovka, protože je s jogurtem a s citrónem, no a můžete si do ní jako přílohu šoupnout olej s nasekaným česnekem. Ale chutnala mně. No problem. https://en.wikipedia.org/wiki/Tripe_soups |
J. Anděl 23.12.2016 22:31Re: Işkembe çorbasi, dršťovka, To zní dobře. |
M. Mařák 23.12.2016 22:55Re: Işkembe çorbasi, dršťovka, Jsem polévkář, polévka je hlavně v zimě prostě základ. |
J. Anděl 23.12.2016 23:03Re: Işkembe çorbasi, dršťovka, To chápu. Já si dělám takové ty asijské klasiky, pho, tom yum, miso dashi a různý vlastní varianty podle toho, co zrovna najdu doma, s nudlema všeho možného druhu nebo rýží. Mlíko a produkty moc nejím, ale ta jehněčí dršťková mě přesto zaujala. A chutnalo by to hlavně mé manželce, ta by bez mléka nejspíš naopak zemřela :-) |
M. Mařák 23.12.2016 23:20Re: Işkembe çorbasi, dršťovka, Všechny vývary a podobné dušeniny jsou super, pho je vynikající. Işkembe se dělá s jogurtem, nikoliv s mlékem. |
M. Mařák 23.12.2016 21:32Student gymnázia dostal tři roky natvrdo za propagaci terorismu na sociálních sítích, feysbuk. Až to bude v Německu bouchat jako ve Francii, účinnost policejních a justičních státních složek se tomu zcela jistě, dofám, přizpůsobí. http://www.20minutes.fr/france/1985767-20161223-lyceen-condamne-trois-ans-prison-ferme-apologie-terrorisme |
J. Fialová 23.12.2016 21:36Re: Student gymnázia dostal tři roky No, ale nejhledanějšího Francie poněkud prošvihla... http://www.tyden.cz/rubriky/zahranici/evropa/jak-se-amri-dostal-pres-kontroly-bez-komentare-zni-z-francie_410960.html |
M. Mařák 23.12.2016 21:40Re: Student gymnázia dostal tři roky Ano, to je fakt, ještě, že to Němci zvládli s tradičním německým perfekcionismem. |
P. Smutný 23.12.2016 21:37Pozdě to snad chápete. Tato lavina se už nedá ve F a D zastavit. Je třeba se soustředit, aby mulikulti vás frantíků a německých hovad u nás nezakořenilo. Vy jste příkladem, že to půjde těžko. |
M. Mařák 23.12.2016 21:49Re: Pozdě Nejsem Francouz, mám pouze občanství ČR. Zbytek je jen v rukou Božích, nebo-li spontánní řád lidské interakce, chcete-li. |
P. Smutný 23.12.2016 22:13Re: Pozdě Na SŘLI bych moc nespoléhal. Chce to spíš organizovaný odpor k obsazování Evropy čmoudy, a pokud ten nepomůže, pak promluví..... ratatatata |
M. Mařák 23.12.2016 22:27Re: Pozdě Osobně dávám přednost mírovému soužití, to je teda blbý termín... Ale je to tak. Extrémisté, ať jsou již skuteční, či internetoví, mne neoslovují. |
M. Prokop 23.12.2016 22:33Re: Pozdě Dobře činíte. Ono totiž, z mnoha různých důvodů, nic jiného nezbývá. Což ale nemění nic na tom, že by si evropani měli sakra dávat pozor na to, kdo k nim leze a selektovat. |
M. Mařák 23.12.2016 22:37Re: Pozdě Přirozeně, s tím nemám problém. Orbána a Sobotku jsem tady často označoval za dobrou "válku", tedy striktní až přehnané dodržování smluv EU. |
P. Smutný 23.12.2016 21:29Stejně k tomu dojde dříve či později ! |
M. Mařák 23.12.2016 21:26Çoban kavurma, minutka tureckého pastevce olej,cibule, maso, paprika, rajčata, sůl pepř a vlastně co vás jako koření a příloha napadne. Dobrá rychlovka na grilu, kterou můžete dělat i v kuchyni v pánvi a pokud máte čas, tak třeba i po zatáhnutí masa na malém ohni dlouho dusit pod pokličkou. http://www.oktayusta.net/coban-kavurma-tarifi-yapilisi/ |
M. Prokop 23.12.2016 21:31Re: Çoban kavurma, minutka tureckého pastevce Česnek, pažitka ... |
M. Mařák 23.12.2016 21:38Re: Çoban kavurma, minutka tureckého pastevce Cokoliv, každý to dělá jinak. Původní recept na kavurmu je jen olej, maso, sůl a pepř. Používá se pak jako příloha do pide, nebo se zeleninou jako hlavní jídlo. Já ji dnes večer dělal na sádle s vepřovým, tyhle rychlovky jsou na celém světě stejné... |
H. Balzám 23.12.2016 21:43Re: Çoban kavurma, minutka tureckého pastevce Zrovna jsem to chtěl říct, takové mišmaše dělá svobodný mládenec na celém světě naprosto běžně :-) |
R. Tesařík 23.12.2016 21:54Re: Çoban kavurma, minutka tureckého pastevce Katův šleh exclusiv..:-)) |
M. Mařák 23.12.2016 22:03Re: Çoban kavurma, minutka tureckého pastevce Kečup... :-( |
R. Tesařík 23.12.2016 22:12Re: Çoban kavurma, minutka tureckého pastevce Co máte proti kečupu? |
M. Mařák 23.12.2016 22:30Re: Çoban kavurma, minutka tureckého pastevce Použití kečupu v kuchyni považuji za prasárnu. Kečup je pro mne mekáč, nebo topinka v krámech, tam je jeho místo. |
M. Prokop 23.12.2016 22:36Re: Çoban kavurma, minutka tureckého pastevce K vaření ho používám minimálně, ale neuráží mne. Surovina, bez které se obejdu. Vhodný k opečené sekačce, s nakrájenou cibulí. |
M. Mařák 23.12.2016 22:46Re: Çoban kavurma, minutka tureckého pastevce Mé děti ho milují, já ho jím jen občas v mekáči, nebo když si dělám topinku v krámech. |