30.4.2024 | Svátek má Blahoslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Larus ridibundus 8.9.2009 7:45

A tak je to spravne, tak to ma byt

Břečťani, Duhy, Arniky, Grínpisoárové a další podobní magoři se snaží přírodu zničit a devastovat. Vytěžit národní park. Na to mohou přijít jen ochránci přírody. Jiný by si to nedovolil.

Hlavně, když  něco kápne bokem do jejich kapsy.

Teď  zbývá ještě jedna pravá ekologická a zelená záležitost.

Aby se Kuchtě s jejíma Jihočeskejma stračenama podařila prosadit dostavba Temelína.

Zatím na tom usilovně pracují - tak uvidíme.

Tx 8.9.2009 7:21

Na to člověk opravdu nemusí být Einstein

aby pochopil, že ponechat umělou smrkovou monokulturu ze dne na den osudu, že si příroda jako  pomůže sama, tak na toho kůrovce jednou dojde a jinak to dopadnout nemůže, než to dopadlo. Příroda si jistě pomůže sama, ale až tak za 150 let, až kůrovec sežere několik generací smrků...  No co ale chcete od Bursíka a zelených vůbec, všechny jejich "ekologické" kroky byly kontraproduktivní: "ekodaň" na uhlí, takže chudší lidé na venkově (zejména večer, kdy není vidět kouř) topí PETkami s vyjetým olejem a nařezanými pneu. Říká se tomu příspěvek ke zlepšení ovzduší. Daň na stará auta způsobí nutně to, že opět nějaký dědek na venkově, který mě Š105 a časem ji střelil za 3000 nějakému klukovi s čerstvým řidičákem (ten ji za nějaké 3 roky dal do šrotu) a koupil si  přece jen o něco modernějšího Favorita, to teď kvůli 10000 daně neudělá a bude tu šunku udržovat, dokud se proplazí technickou atd. Říká se tomu příspěvek k modernizaci vozového parku.Ten NP Šumava přesně zapadá do jejich systému.

Marsden 8.9.2009 6:42

Dřevařské firmy mají Krejčího rádi

Když jsem od majitele dřevařské firmy ze Sušice slyšel chválu na ředitele Krejčího nějak jsem tomu nerozuměl. Celou dobu od jeho nástupu na něj jenom nadával a s parkem firma vedla válku. Teprve po přečtení tohoto článku chápu proč už dnes říká zlatí kluci (Krejčí a Bursík) a pěje na ně chválu.

Pišta 8.9.2009 5:49

Re: Bezzásahovost a bezzásadovost.

Hamižnost a demagogie  vydávaná za logiku, ovšem také!

JaS 8.9.2009 3:37

Bezzásahovost a bezzásadovost.

Pěkně to spolu ladí!