16.5.2024 | Svátek má Přemysl


Diskuse k článku

GLOSA: Mléčné kejdování

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Anubis 11.11.2009 7:06

Re: aha, no jo ...

Máte pane Petře zajímavý názor, podle vás jsou asi lidé podnikající např ve výstavbě elektráren z tvz.obnovitelných zdrojů (fotovoltaické a pod.) kroužkem dovádějících mládenců a děvčat.

Pán předemnou neříkal nic o tom, že ho to nebaví, ale víte jak například ráno (třeba dnes) organizovat "nástup" dojnic z pastviny k dojení, potažmo k dojícímu automatu? Diskutující naznačoval, že paní co napsala článek o zem.prvovýrobě ví velmi málo a jen teoreticky.

P.S. samozřejmě máte provdu, že i pro zemědělce musí platit pravidla jako pro ostatní podnikatele.

petr 11.11.2009 7:28

Re: aha, no jo ...

nevím co tím kroužkem dovádějících myslíte to je zase z uplně jiného tématu ale jáchtěl říci bez ohgleduý na znalosti ,má ta paní pravdu . Stěžuýjí si hlavně bolševická jzd která hospodařit neuměla. Poctiví soukromí zemědělci tvrdě pracují a takéslušně vydělávají.

Anubis 11.11.2009 8:41

Re: aha, no jo ...

Takže pro méně chápavé, Vaše tvrzení, že: "zemědělci jsou jediní podnikatelé,kteří jsou dotováni", konec Vašeho citátu je nesmysl, protože jsem Vám uvedl příklad kdy další podnikatelé jsou dotování. Už rozumíte?

A další Vaše tvrzení ukazuje na Vaši nezralost, protože JZD neexistují a nevím o zemědělském podniku provozovaném bolševiky. Vy ano? jmenujte. Pokud obecně chcete něco definovat urážíte spoustu normálních lidí.

Bylo by pěkné, aby lidé tvrdě pracující slušně vydělávali,souhlasím s váma, ale jmenujte mi oblast zemědělství, které by stály na tržních cenách a ne na nesmyslných dotacích.