28.6.2024 | Svátek má Lubomír


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Ladislav N. 22.2.2006 0:33

Banky působící v Česku ke zlodějským praktikám daleko nemají.

Tento stav trvá už od (zhruba) poloviny 90. let, kdy nad (polo)státními bankami držela ochrannou ruku vláda, podobně jako nad dalšími monopoly (či firmami s dominantní pozicí na trhu). Pro mě byla jedním z nejabsurdnějších poplatků částka cca 200 Kč stržená mi Českou spořitelnou za to, že jsem s ní odmítl podepsat novou smlouvu (s poněkud pochybně definovanou odpovědností za neoprávněný výběr uložených peněz cizí osobou). Za to, že mi dala výpověď, (a já musel převést vklad do Poštovní spořitelny), si ještě naúčovala nehorázný poplatek. Nakonec - byl jsem rád, že jsem se téhle vykutálené "banky" zbavil. Podobné lumpárny byly tehdy pod rozlišovací schopností ministerstva fiancí a vlády... Ti bankám dohazovali jenom výhodné a bezrizikové obchody typu "dovozní depozita" (viz Klausovy "balíčky"). Nejspíš to nebylo "zadarmo"...
Novák 22.2.2006 7:11

Re: Banky působící v Česku ke zlodějským praktikám daleko nemají.

Proto "Volte ODS, dělá vše pro svoji kapsu" :-)
Saul 22.2.2006 9:18

Re: Re: Banky působící v Česku ke zlodějským praktikám daleko nemají.

Autore, neušlo Vám, že s vládou ODS jsme zkoncovali už před 8 lety a poplatky se (zřejmě díky blahodárnému působení socialistů) vesele zvedají?
Stredocech 22.2.2006 10:21

Re: Banky působící v Česku ke zlodějským praktikám daleko nemají.

Poplatky za zrušení účtu jsou zlodějnou na druhou, zejména ve spojení se spoustou polatků, kterými byl zákazník postupně okrádán a které tady v době, kdy si účet zakládal nebyly.
JAS 22.2.2006 20:58

Re: Banky působící v Česku ke zlodějským praktikám daleko nemají.

To je špatně, že nemají daleko. České banky již dávno zločinnými zlodějskými organizacemi totiž jsou, to ví každý, kdo se jen trochu dostal do styku s bankami ve světě. Jejich drzost a sprostota je  ovšem podporována dalšími organizovanými zločinci a to jsou politické strany, parlament a vláda. Ti lumpové v "našich" bankách dobře vědí, že bohužel jen málo Čechů mělo konta  třeba u švýcarských, neměckých  nebo holandských bank a nemají totiž srovnání.To je nebe a dudy!  Už dávno je situace zralá na nějakou pořádnou melu v této věci, zloději by měli to co nakradli všem vrátit!