26.4.2024 | Svátek má Oto


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
La Linea 19.5.2006 14:42

Re: Re: Honzo,

Jak je to s odvody na Slovensku? Minuly mesic jsem byl u nich a znama OSVC si take stezovala, ze odvody stoupaji a nejblizsi se chysta v zari. Spravni poplatky se zvysuji take na Sl.

Ladislav N. 19.5.2006 15:52

Re: Honzo,

Už zase lžete, Šejno! Umíte vy něco jiného? 8-o

KROKODÝL 19.5.2006 9:55

JAK JE TO VLASTNĚ S DANĚMI U NÁS.

Hodná ČSSD v čele s Paroubkem,kterého nikdy nikdo nevolil,mi milostivě nechá pár šestek z mého výdělku a přitom ožebračování rodin se tváří,že nám přidává.Nechápu třeba KLEMIXe.Buď neumí počítat,nebo není schopen reálného uvažování.

Zcela jednoduchý příklad:Jsem s.r.o. a jeho jediný zaměstnanec.Takže si z vydělané stovky (bez materiálu) spočítejme naše výplaty.Ze stovky zaplatím ihned 19% DPH.Dále za sebe a zaměstnavatele 47,5 % sociálního a zdravotního výpalného a 20% daň z příjmu ze závislé činnosti.Už to KLEMIXi spočítáš,kolik mi zbude ze stovky??Dvacet korun,o zbytek mne ožebračí zhýralá kurtizána,zvaná sociální stát.

Proto říkám,proletáři všech zemí táhněte do hajzlu na tisíc let.

Všiml jsem si,že na forech kvičí a brečí ti,kteří se neumí o sebe postarat-levičáci s nataženou rukou.Jenže zapomínáte,že někdo musí do toho eráru nacpat,aby  do těch levičáckých líných pazourů bylo co dát.A pokud vyhrají na Slovensku Fico a podobná populistická verbež,lituji bratry Slováky,ale potáhnou k čertu i se socialismem.Budou mít holé zadky.Pokud vyhraje na Slovači pravice a u nás díky žvanilům z hospody a zašívákům na dávkách socani-do pěti let budeme čuchat,kde se poslední slovenský cikán vy*ral,takovým fofrem nám ujede vlak.

JH 19.5.2006 9:59

Re: JAK JE TO VLASTNĚ S DANĚMI U NÁS.

Táhni k lopatě zloději, proč děláš, že děláš - buď se Ti to podvodama rentuje, nebo jsi vůl a baví tě to - upřednostnění profese a pak nekňuč, protože jak pan Klaus říkal zvol si to co ti bude vynášet- tobě nejlépe prostituce (pokud tě s malým zaměstnají!)

akld 19.5.2006 11:32

Re: Re: JAK JE TO VLASTNĚ S DANĚMI U NÁS.

Paroubku, nebud sporstej.

Maaartin 19.5.2006 12:26

Re: Re: JAK JE TO VLASTNĚ S DANĚMI U NÁS.

Tak sproste ubohe rude * jako jses ty aby pohledal.

JH 19.5.2006 9:51

Rozum Holáskové z vyvolených je lepší!

Nezaměstnanost na Slovensku "klesá" protože drotári chodí ve většině pracovat do Čech. Jestli programem je zbídačování lidí práce na úkor "zlodějů-podnikatelů" je otázkou, kterou bude řešit až budoucnost. Jen aby nakonec flanďácko-fašistické Slovensko nebylo dříve v komunismu než my!

dph 19.5.2006 9:34

socialismus - metla lidstva

v roce 2002 např.slovenské zdravotnictví bylo před finančním krachem,nebylo ani na mzdy a přitom nikdo nestávkoval.Dnes když se vyhrabali z nejhoršího díky reformám a mzdy se vyplácejí nastoupí Fico- slovenský Paroubek a nemocniční odbory a začnou stávkovat za zvýšení mezd a opětovný nástup socialismu.To jsem zvědat z čeho ten socialismus chtějí financovat.

Ladislav N. 19.5.2006 15:37

Re: socialismus - metla lidstva

Po rozdělení ČSFR mělo Slovensko ve zdravotnictví na 1 občana zhruba 25% (1/4) prostředků, co zdravotnictví české. I to je potřeba vzít v úvahu...

Jura 19.5.2006 9:27

Slovensko a jeho daně

Je to prostě jiná vesnice. Jim vyhovuje něco jiného než nám. Parlament se dohodnul na tomto způsobu zdanění a parlament vyšel ze svobodných voleb. U nás máme jiné představy o životě, než mají na Slovensku. Návrh modrých ptáků jsme zaregistrovali a teď lidé ve volbách rozhodnou jestli mu dají přednost. Já jsem spokojený jak se nám daří stabilizovat hospodářství. Dnes do naší země přichází spousta světových firem a to je dobrý ukazatel. Vždy by to mohlo být lepší anebo horší. Náš národ je pracovitý a schopný. Prokázal to po staletí. Modří tady řvou jako pominutý. Hledají způsob jak by se dostali k vládě. Přitom nazývaji nemajetný lidi lůzou, jak už jsem několikrát z úst některých jejich představitelů slyšel. Jsou arogantní anedokáží slušně diskutovat. Tady na NP se někteří fandové modrých chovají jako hulváti. Je to i o přístupu k lidem. V Čechách musí být člověk slušný pokud chce získat lidi. Ano hledá se model daní, který bude pro společnost výhodný.

Radek Laušman 19.5.2006 9:32

Re: Slovensko a jeho daně

Nevím kdo je tady hulvát. A argumenty stabilizovat ekonomiku, ještě řekni, že za to může zkorumpovaná ČSSD(Y). Podstaný je jaká je nezaměstanost a tu levice dokáže leda zdvojnásobit . A co sem přilákali za firmy?? Montážní podniky co po skončení pobídek odejdou bez jediného slova a nam jen přibudou nezaměstnaní, tak pěkně děkuju. Firmy co mají dlouhodobý potenciál, se Česku díky daním a nákladům na mzdy raději vyhnou.

Jura 19.5.2006 9:40

Re: Re: Slovensko a jeho daně

Asi každý mluví o jiné zemi.

Jura 19.5.2006 9:51

Re: Re: Slovensko a jeho daně

V 90 tých letech pan Klaus svým přičiněním zdevastoval bankovní sektor a když už nevěděl kudy kam, tak ho vlastní lidé opustili . Návrat k dnešní prosperitě byl obtížný. A dnes jsme před volbami a lidé si určí kpmu více věří. Nezaměstnanost je tu dost vysoká, ale i ta se dostala pod kontrolu s postupně docházíí k jejímu snižování. Na nulu se těžko dostaneme. je dobře, že už se nezvšuje a pokud bude nárůst HDP nad 4% , tak se bude mírně snižovat. Přeji krásný den

hodne neRath 19.5.2006 9:55

Re: Re: Re: Slovensko a jeho daně

jaky krasny den? jeste porad odevzdavam vse co vydelam statu vedeneho KSCSSD.

Na sebe a svou rodinu zacnu pracovat az v cervnu... cim dal pozdeji.

Opravdu chcete 50% sveho vydelku odevzdavat Paroubkovu otesanku?

JH 19.5.2006 10:02

Re: Re: Re: Re: Slovensko a jeho daně

To je dobře ty zlodějská modrá strako!

;-D

Křupan 19.5.2006 10:25

Re: Re: Re: Re: Re: Slovensko a jeho daně

No dobrá, pokud tedy pracovat přestane a hodí se na podporu, PAK TO BUDE VÁŠ ČLOVĚK, rudá strako?

gerontusinza 19.5.2006 12:17

Ale to přece děláme všichni, ne?Re: Re: Re: Re: Slovensko a jeho daně

Nedělají to pouze děti, staří lidé, kteří se již neuživí a nemocní.  To je máme škrtit jako eskymaci nebo používat hesla "babička a dědeček, ujídaj nám chlebíček". Že je mezi nimi pár vychcánků? Co nadělat, též mě to štve, když vydím mladého silného invalidu jak buší do dřeva při kácení stromů pro sebe, ale to já nemohu a nechci posuzovat, od toho tu jsou jiní. Pokud ale 2/3 obyvatelstva jsou lidé práce neschopní (děti, staří lidé), tak mě těch 50% připadá docela přiměřených. I vás pane někdo pomáhal živit ,když jste chodil na nočník. A až na ten nočník nedosáhnete, zas  bude někdo pomáhat vám. Pokud máte ovšem jiný názor, tak změňte řád, nepatříte k HOMO SAPIENS. A takové "lidi" nemohou rozumní lidé nejen volit ale ani se s nimi stýkat.

Jenda 19.5.2006 16:00

Re: Ale to přece děláme všichni, ne?Re: Re: Re: Re: Slovensko a jeho daně

Ty deti maji (alespon vetsinou) rodice. A valna vetsina nakladu je prave na rodicich. Takze do toho srovnani kolik procent dela praceschopna populace a kolik procent zdaneni zas tak uplne nepatri. A to ze rodice plati dane aby z nich pak nejakou malou cast dostali jako detske pridavky na tom vubec nic nemeni.

kucera 19.5.2006 10:52

Re: Re: Re: Slovensko a jeho daně

Jura vidí situaci  tak, jak si ji vidět přeje.

Ladislav N. 19.5.2006 15:35

Re: Re: Re: Re: Slovensko a jeho daně

"....Ano hledá se model daní, který bude pro společnost výhodný...."

Ano, ten není potřeba hledat. Pro "společnost" je výhodný systém nízkých daní a nízkého přerozdělování. Potíže je s lidskou hloupostí, díky níž je schopna polovina (či spíše více) národa uvěřit, že stát jim bude peníze rozdávat "zadarmo" podle potřeby.

Na nevyčerpatelné zdroje ropy však u nás zatím nikdo nenarazil... ;-P

Jiřik 19.5.2006 19:55

Re: Re: Slovensko a jeho daně

Podstaný je jaká je nezaměstanost ... a ostatní věci jsou podružné? Fááájn, jsem schopen zařídit zaměstnanost 1%, ale nesmíš se na mě pak zlobit, že udělám schodek 300mld ročně :-)

Ladislav N. 19.5.2006 20:14

Re: Re: Re: Slovensko a jeho daně

Žvaníte nesmysly.

Těžko byste vaší "logikou" vysvětloval, proč při nezaměstnanosti (kterou ČSSD slibovala "vyřešit"), místy dosahující až 10%, má ČSSD za 8 let vládnutí přírustek dluhu téměř 600 miliard Kč?

Saša 19.5.2006 9:23

Ano - úspěchy a růst Slovenska jsou noční můrou socialistů všech odrůd.

Hornatá země bez nerostných surovin, s velkým podílem nepřizpůsobivého obyvatelstva ve špinavých osadách a velkým podílem státu nepřátelského obyvatelstva na jihu. Národ poškozený vystěhovalectvím těch nejprůbojnějších do Ameriky za předválečného Československá a do Čech za socialistického Československa. Stání ekonomika poškozená jednostranností socialistické výstavby s následnou tvrdou likvidací výnosného zbrojního průmyslu Havlem a jeho klikou. Země postižená několika přírodními katastrofami. Země, která všechny suroviny musí dovážet.

Tato země má všechny předpoklady k tomu, aby byla nejchudší zemí EU a jednou z nejchudších zemí Evropy. Všechny výchozí předklady směřují k bídě, problémům, vystěhovalectví.

Přesto tento stát ekonomicky roste, jeho národní bohatství se zvětšuje, sociální zbídačení se nekoná a nepokoje vyvolávají pouze ti nepřizpůsobiví z osad.

Bodejť by to nebylo noční můrou všech socialistů! (Slovákům je nutno poradit velkou obezřetnost, protože socialisté čeští se spojí se socialisty německými a francouzskými a italskými a španělskými etc. etc. a budou se snažit pomocí euromechanismů Slovensko ekonomicky poškodit, aby mohli tvrdit, že slovenská pravicová politika nepřinesla úspěch, ale problémy.)

Radek Laušman 19.5.2006 9:33

Re: Ano - úspěchy a růst Slovenska jsou noční můrou socialistů všech odrůd.

R^souhlas

Jura 19.5.2006 9:39

Re: Ano - úspěchy a růst Slovenska jsou noční můrou socialistů všech odrůd.

V této zemi jsem šest let žil a to co tu popisujete je jiná země. Tato země má obrovský potenciál. A to že roste je v pořádku. Ano konverze zbrojního průmyslu byla a je pro slovensko velmi bolestivá. To se dnes daří řešit a Slovensko rychle nabírá dech.Tato země  má pro svvé přírodní krásy velký potenciál v turistice. . Ano Slovensko čeká krásná budocnost.  Komu slouží vaše strašení.

Saša 19.5.2006 10:46

Juro, Vy trumbero,

přečtěte si znovu a pečlivě, co píšu.

Ladislav N. 19.5.2006 15:21

Re: Vy trumbero,

"...tvrdou likvidací výnosného zbrojního průmyslu Havlem a jeho klikou..."

Jasně, píšete blbosti. Tahle je donebevolající...

vita 19.5.2006 9:20

A proto, že je Slovensko na tom tak krásně,

odcházejí Slováci za prací do Česka a strana socdem Smer má měsíc před volbama 32% preferenví, což je asi tak 3x více než kterákoli jiná strana.

Radek Laušman 19.5.2006 9:28

Re: A proto, že je Slovensko na tom tak krásně,

Otázka je jak dlouho budou Slováci chodit za prací do Čech, myslím, že když si to nepodělají levicovou reformou....tak nás brzo přejde smích. Asi nejpodstatnější je, že se jim daří úspěšně snižovat nezaměstnanost, což se o vládě ČSSD za posledních 8 let říci nedá. A to přesto, že to před volbami v 98 slibovali. Takže opravdu věříte, když za 8 let jejich vlády se nezaměstnanost zdvojnásobila, že se najednou bez bolestivých reforem stane změna a soc. dem sníží nezaměstnanost...?? To jste asi hodně naivní.

Jiřik 19.5.2006 19:59

Re: Re: A proto, že je Slovensko na tom tak krásně,

Mohl bych poprosit o čísla o té nezaměstnanosti? Například za leden 2004, leden 2005, leden 2006? Četl jsem čísla o 17% nezam. 2004 a 16% 2006, rád bych věděl, jestli se zdroj mýlil nebo ne...