2.5.2024 | Svátek má Zikmund


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Moravanka 16.12.2007 11:45

Prokleti levicackeho mysleni

Myslim ze autor tu nastinuje budoucnost a bohuzel, neni daleko od pravdy. V okamziku, kdy se postavi ekonomicky na nohy Cina a Indie, nezbude Evrope nez konkurovat na bazi nejnizsiho spolecneho jmenovatele, t.j. nakladu. Bude to nutnost ekonomickeho preziti, jinak z Evropy bude skanzen, kam se prijdou asiate chodit divat na hrady a zamky.

Moravanka 16.12.2007 11:39

Prokleti levicackeho mzsleni

pan Havran 11.12.2007 11:46

Pindy

Pravičáctví je představa, založená na obdivu těch bohatších bez ohledu na to, jak k bohatství přišli.

Karel 9.12.2007 21:13

Původně jsem si myslel

že ten článek je nějaký apríl, ale ona je to spíše diagnóza. Takže pane autore, zkuste se vzdálit od Prahy, třeba na Šumpersko (Vysočinu, Ostravsko, do severních nebo východních Čech atd.), najít si nejlépe nějakou vesnici, zajít tam třeba v pátek navečer do hospody (tedy pod tam zůstal) a nahlas prohlásit "Dnes se máme tak, jak nikdy v historii". Ale pak se nedivte ;-).

milan007 9.12.2007 23:55

Re: Původně jsem si myslel

Viděl jste dneska, v Olomouci u Tesca, co všechno do svých rezavých Škodovek rvali Vaši milí Šumperští burané ?? Opravdu si myslíte, že tu bylo lépe. Řeknete mi kdy ??

Kolben 9.12.2007 20:36

Nevím, proč má někdo něco proti pravičáctví !

Počkáme si až si nahrabou, a pak jim to vememe !!!

Kaktus 9.12.2007 20:15

Typický český pravicový fanglista...

... takovéhle černobílé a primitivní nesmysly můžou být publikovány snad jen v Česku. Česká pravice pravici obecnou dalece přesahuje svým primitivismem a neinteligencí.

Omlouvám se pravičákům, kteří se za tento článek stydí.

Richard 9.12.2007 18:38

Češi vystrašený národ

Vidím, že psát o konzervatismu a pravicové politice je v česku jako házet perly sviním. Myslím si, že na základě historické zkušenosti 95 % čechů za prvé nevědí co to je a za druhé je to uráží. Autor psal dobře. Češi jsou ale nemocný národ neví kam patří, kde se nacházejí, ani kam by měli směřovat

mik 9.12.2007 20:36

Re: Češi vystrašený národ

R^

Standa 9.12.2007 18:28

Konzervativci

byli, jsou a budou hlupáky vždy. Svědčí o tom článek. Bez levice by nebylo konzervativců a ještě dnes bychom trčeli v otrokářských státech. Pán konzervativec by byl pouze otrokem bez možnosti vzdělání a jeho pán - pravicový otrokář -  by ho občas musel nechat o hladu, aby nepsal. Kdy zrušili v Americe otroctví a jak dlouho tam přežívalo - to mluví samo za sebe.

mik 9.12.2007 20:38

Re: Konzervativci

Blabolis, nechapes podstatu protoze znas jen bolsevike lzi o konzervativni politice Rv

Fafa 9.12.2007 21:48

Stando,

zkuste se taky zeptat, kdo a kdy tam otroctvi zavedl. Jestli to nahodou nebyli nasi dnesni temer spoluobcane z Evropske unie?

Pametnik starejch dob 9.12.2007 15:50

Velevážený pane autore, jak zajistíte obranu???

To si jako myslíte, že budou lidé bojovat za stát, který nepovažjí za svůj? O tom se přesvědčili římští boháči v severní Africe při vpádu Vandalů.

A nezapomeňte, Hitler (a předtím už Mussolini) se dostal k moci také proto, že ti, kteří krváceli pro Německo na frontách WW1 se cítili neocenění.

Mimochodem, není pravda, že by se stát nezajitil před vývozem kapitálu, pokud by chtěl, takový Heydrich by to dokázal určitě. My totiž nemusíme nikoho nepustit na svůj trh, resp. dnes trh EU, pokud nebudeme chtít.

Pametnik starejch dob 9.12.2007 15:53

Re: Velevážený pane autore, jak zajistíte obranu???

nikoho pustit

standa,j@seznam.cz 9.12.2007 14:36

prokletí levičáckého smýšlení

Dokážeš napsat něco lepšího a bez vulgarit?

lis. 9.12.2007 14:09

Nova

citováno z článku: ... "naopak sdělovací prostředky, vedeny honbou za sledovaností, jen poklesky a nepořádky propagují ..."

... ano, a především hysterická Nova, úplně vidím jak v hostincích po shlédnutí zpráv padají u piva věty: "ty vole jedině ta Nova, ty vole, ty to do toho dou", sledovanost zajištěna ..., pak se řeší špatný příjem Novy ... 

Vocílka 9.12.2007 11:17

Pochopil-li jsem poslední dva odstavce článku správně

Autor doporučuje návrat k rodovému systému nebo k feudalismu.

tich@dohoda 9.12.2007 11:03

Nechci se Vás dotknout, protože to je zřejmě i Váš problém, ale levicově orientovaní lidé MAJÍ méně mozkových závitů. Alespoň podle statistických údajů, tedy průměrně. Z celkem pochopitelných důvodů se o tom příliš nemluví, ale už několikrát byly i v

soudruhu "chytre" horaku , ta vase usmevna teorie, tedy donekonecna opakovane tvrzeni modrych komunistu o vzdelani jejich volicu uz zacina pripominat legendarni "porucime vetru desti" . Vezte, ze nejlepsim dukazem je Neviditelny pes, jeho clanky a hlavne komentare. Modri komuniste tvori cca 90 % prispivatelu v obou skupinach, ano vzdelanych/ nekteri dokonce akademicky/ je mezi nimi dost, ovsem inteligenci abyste hledal jako povestnou jehlu v kupce sena. Moje byvala zena ma pro podbnou situci vystizne pojmenovani "vzdelany blbec", coz je 99 % clenu ODS a jejich priznivcu. K tomu abyste zde na Psu napocital inteligentni priznivce modrych komousu vam staci prsty jedne ruky  nesikovneho pyrotechnika. Obcas mivam dojem, ze snad ani mezi rudymi komousi  snad nebylo tolik "gumek" . Cest :-)

Rad 9.12.2007 11:26

Re: Nechci se Vás dotknout, protože to je zřejmě i Váš problém, ale levicově orientovaní lidé MAJÍ méně mozkových závitů. Alespoň podle statistických údajů, tedy průměrně. Z celkem pochopitelných důvodů se o tom příliš nemluví, ale už několikrát byly

možná je lepší být vzdělaný blbec, než nevzdělaný blbec (za což zřejmě považovala bývalá žena vás a asi měla pravdu)

H.K. 9.12.2007 12:39

Re: Nechci se Vás dotknout, protože to je zřejmě i Váš problém, ale levicově orientovaní lidé MAJÍ méně mozkových závitů. Alespoň podle statistických údajů, tedy průměrně. Z celkem pochopitelných důvodů se o tom příliš nemluví, ale už několikrát byly

Napsat něco k věci by  nešlo?

bouše 9.12.2007 10:47

přesně tak

sám nevidím rozdíl mezi kldr a třeba švedskem,levičáci jsou zločinci,co chtějí koncentráky,hladomor,kanibalismus.....a nechtěj radar....hnus

Anděla 9.12.2007 20:39

Re: přesně tak

To s tím Švédskem a KLDR je snad vtip? PS: CHci radar.

horduch 9.12.2007 10:13

přesně a výstižně

na jednu stranu žádné školné ,na druhou vystudoval za naše

franta 9.12.2007 9:16

Ach můj bože

Pravičáctví ke představa, že "Levičáctví je představa, že za všechno může stát a všechno musí řešit stát". To je východisko všech t.zv. pravicových úvah. Kdo vychází z mylných předpokladů a představ, nemůže logicky dojít ke správným závěrům. Ve skutečnosti snad i pravičáci uznávají, že jsou věci, které stát řešit musí a levičáci nikdy netvrdili, že stát musí řešit VŠECHNO, jak tvrdí autor. Jde tedy jen o nalezení té správné míry toho, co stát řešit má.

I když uznávám, že naši voliči (tedy i já) jsou hloupí jak tvrdí autor, těší mě, že nejsou až tak blbí, aby volili strany, jejichž členy jsou lidé typu pana Podrackého.

H.K. 9.12.2007 10:25

Re: Ach můj bože

Komunisti, extrémní levicová strana, sebrali všechno všem a řídili všechno.

brblal 9.12.2007 15:34

Re: Re: Ach můj bože

Z druhé strany neměl nikdo cokoliv druhému závidět,snad jen Spartaka na poukaz nebo játra pod pultem /kromě fregventovaných banánů/.Těch vražd pro majetek nebyla ani desetina a lidé se daleko méně nenáviděli.Dnes bývalý komouš,převlečený za modrého zloděje hledí kde co vytunelovat,ukrást,podvést.Je to tristní.Dnes se mají nejlépe lidé s kachním žaludkem a bez zábran !!!

Pametnik starejch dob 9.12.2007 15:53

Re: Re: Re: Ach můj bože

Proboha, proč se tak udávali, když tu podle Vás bylo méně nenávisti???

H.K. 9.12.2007 21:15

Re: Re: Re: Ach můj bože

Dnes     nejvíc řvou ti, kteří si nejvíc nakradli. Kdyby komunisti všechno nepokradli, nemuselo se nic privatizovat. Nelépe se mají lidé v Somálsku, tam nemá nikdo nic. Tam si nemají co závidět. Můžete se tam odstěhovat.

Vince 9.12.2007 7:43

Autor: dedek-duchodce,

ktery cely svuj zivot proflakal za realneho socialismu a pri prvni mozne prilezitosti utekl do duchodu, bude skolit z kapitalismu bez privlastku. Tomu rikam drzost!! ;-€

Rad 8.12.2007 22:07

Čtu tady

jak to socani dobře vedli, jak je potřeba být solidární, aby nevznikly rozdíly. Proč by pak ale ti podnikatelé pak chodili do rizika a vytvářeli pro ty, kteří nejsou schopni sami si práci zajistit a pak ji ještě prodat, zúčtovat a zdanit, pracovní místa? Aby pak z toho měli ... (nic) a nebo basu jak za komoušů? Proč jim za to, že vám dávají práci ještě nadáváte? Kdy jste se měli líp než teď? Možná vás některé pronásledují věřitelé, protože jste nevydrželi bez plazmové televize a půjčili si na ni (prostě jste si žili nad poměry), ale to je vaše blbost. Kdo není úplný de-bil ten se má líp než kdy předtím (pokud nekradl nebo nebyl tajemník UVKSČ). Samozřejmě se najdou výjimky, ale obecně to platí. A ti cig-oši, co kradou traverzy a měděné zabezpečovací káble, ty ať ten barák z kterýho to kradou zasype, nebo spálí VN z těch káblů.