4.7.2024 | Svátek má Prokop


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
neobelhaný 27.11.2007 10:23

reforma je podvod

Za 17 let nám politici dokázali pouze neschopnost, nekulturnost,araganci a ubohost.Reforma veřejných financi je podvod, který je zaměřen na další okrádání národa a zalepení dluhů, který beztrestně  politici vytvořili.Nevím proč je stále volíme, ať jsou z jakékoilv strany. Dluh je o stovky miliard vyšší než se uvádí. Musime k dluhu přičíst finance za privatizavané podniky , které dnes nejsou a za stovky let žádné jiné vlády k dispozici neměly

Real 12.11.2007 10:52

Nazrál čas.

 Tak Pitra,Koženého,Krejčíře máme pryč.Kdy dojde na Koláčka a Kellera.Nebo jsou jejich miliardy s privatizace poctivé ??

standavd 2.11.2007 18:02

Dnešní případ ODS

Všichni vědí co by se mělo dělat, ale neví jak to udělat, aby byli znovu zvoleni, kdyby to opravdu udělali.

Real 29.10.2007 20:55

tak kdoplatí server NP

Tak kdo platí NP?.Na stránkách není žádný inserent.Mimo Neffova, pokud se opíjím,zešílím nebo zastřelím,bude NP později.

Real 12.11.2007 10:44

Re: tak kdoplatí server NP

JO,a už je to měsíc a nic. Tak kdo to platí ?? Prý není nic zadarmo.

Bobek 4.10.2007 5:00

Akce Klín

Z příspěvků lze odvodit pouze dvě skutečnosti: za prvé STB akce Klín se vydařila a pokračuje. Infiltrace rudých komisařů do příspěvkových fór od levičáckých novinek po NP houstne. Úplná ignorace a přehlížení zjevných socanských a bolševických zvěrstev v minulosti a současnosti a cílevědomé tažení proti čemukoliv modrému. Za druhé je tento národ tak debilní, že mu opravdu není pomoci. Clear and present danger.

vortc 7.10.2007 3:38

Re: Akce Klín

Kolego bobku !  Než Klausovu vládu potopilo blahodárné Sarajevo, pohyboval se HDP pod čarou  -  tedy  mínusových číslech, proto přišly známé balíčky. To doufm nehodláte popírat. Trvalo nejéně tři roky, než se republika z tohoto marastu vyhrabala, protože když je HDP minus 2%, tak to jinak nazvat nelze. Teď, když ekonomika jede dobře, tato vláda začne odírat lidi s nejnižšími příjmi. A abych vám ušetřil psaní, nejsem komunista a ani jsem jím nikdy nebyl a sociální případ také ne.  

4747honza 9.10.2007 11:00

Re: Re: Akce Klín

S O U H L A S I M

jan 20.10.2007 9:03

Re: Re: Re: Akce Klín

Real 12.11.2007 10:45

Re: Akce Klín

Ergo  - je třeba vyměnit národ.

Milan 25.11.2007 20:20

Re: Akce Klín

Ty už máš tak modrý mozek, že už jiné barvy ani nevidíš. Ještě štěstí , že vás neni tak moc a normálně uvažující lidi jasně vidí kam modrá vláda v čele s Tupolánkem tebto stát vede. Vyloženě ožebračuje ty normální a těm svým "vyvoleným" stále přilepšuje.

vena 7.9.2007 8:24

Trotlík

Co to je za trotlíka kdo psal ten článek?Tunelovalo se tady hlavně za Klause a jeho ODS!!!!Kdyby to nerozkradli v devadesátých letech tak nemusel být tak velkej dluh!!!Drobet by to chtělo objektivity soudruhu Párale!!!

Kynej 26.10.2007 17:35

Re: Trotlík

Soudruhu Trotle, také jsi si asi také někde někde nahrabal, viď? Teď už asi nejsi u válu ?

slezák jan 5.9.2007 9:58

návrh na vylepšení reformy

proč by například měl lékař jako hajzlbába vybírat peníze a ne léčit/budou problémy, že nebudou mít na vrácení, budou vystavovat doklady, budou mít špinavé ruce od peněz atd./ někdo zaplatí poplatek  a pak bude marodit zadarma a koupí si ze svého acylpirin za 25,-kč

Všichni normální spadnou do sociální sítě a proto navrhuji, aby normální lidi nedostávali mzdu/dáli se to tak nazvat/ a byly by zřízeny sociální útulky,kde by jídlo, oblečení a základní péče byly zdarma, včetně spálení. Dále by vyvoleni asi 200 000 lidí kteří by žili./normálně/ Tím bychom se zbavili zbytečného úřadování, kontrol, sociálek atd.

Jan Nicpoň 5.9.2007 7:11

Ještě větší blbec, než jsme doufali

Modrá mu učarovala, tak čaruje-balamutí naprosto stupidními nesmysly. Stokrát autorem vyslovená lež se možná dle jeho přání stane pravdou, proto to říká, aby lež se stala oficiální pravdou, ale nutno podotkonout, je na hony daleko od skutečnosti.

(Y)

Kynej 26.10.2007 17:36

Re: Ještě větší blbec, než jsme doufali

Modrá je pořád lepší než rudá nebo růžová

Real 12.11.2007 10:49

Re: Re: Ještě větší blbec, než jsme doufali

 Ale ,je třeba popřemýšlet ,jestli ta zelená není fialovější než béžová s přihlédnutím na spektrum šedé  směrem  k černé.Proboha to je úroven.

Barbora 28.11.2007 0:03

Re: Re: Ještě větší blbec, než jsme doufali

mira.le 31.8.2007 19:05

kdo lže

Po Klausovi další děd vševěd a jmenuje se Modrý Páral.

Rubín 29.7.2007 20:19

Největší ekonomický mozek EU, NATO a Mauretánie

Vše nám fundovaně objasní Neviditelný pes, největší ekonomický myslitel u nás již není Venda Klaus, ale Mireček Topolonkojc.

trihlavydrak 23.7.2007 9:41

Kdo lže..

Názory jsou různé,ale dposud nikdo neuvedl jak velký byl majetek státu než se začlo privatizovat,kolik se prošustrovalo,komu zůstal v kapsach,kdo stál za všemi těmi privatizačními machinacemi to jsou ty body, které doposud nebyly vyjasněny a dány na veřejnost.Dnešní situace ve které se nacházíme je jen důsledek,že ve všem se pokračuje jen jinou formou.Blafy,které nám prostřednictvím médii a tiskem jsou dávány na vědomí od našich vrcholových politiků vymyslí i žak základní školy.Co jiného nás může čekat jen to,že se až bude nejhůř porobudí Blaničtí rytíři a otevřou nám oči!!!!Můj názor na pana PÁRALA:::kam vítr tam plášťRv  

zpoplatnik 6.7.2007 22:00

Co dodat

Co dodat? V devadesátých letech u nás ekonomiku rychtovaly mafie, které měly jiné zájmy, než blaho místních poplatníků. Úmyslně neuvádím, kdo je v jejich činnosti podporoval, protože kařdý soudný člověk si pamatuje, pro koho se odkopávali nebožtíci v Maďarsku, či chodili dárci po Hong.Kongu. Užitek z toho měly různé Ludry. Pardon, chtěl jsem napsat Loederové.Kožení a pod. Zisky všech těchto "podnikatelů" nyní budou muset zaplatit daňoví poplatníci. V rohlíkách I TY ! Tak se probuď.

sciro 28.6.2007 13:44

...

Ja tedy nevolim nikoho ale docela se bavim. a hlavně docela často pozoruji přízpěvky příznivců čssd. chtělo by to nějákou změnu co se argumentů týče. neustále to samé dokola a hlavně z porevoluční doby. Já dělám pro němce a mám se dobře a k tomu si přividělávám svým hobby. :-D

Pat 3.8.2007 9:29

Re: ...sciro

Prosím  příspěvky, vážený pisateli se píší se s !!!!!

brblal 20.8.2007 16:50

Re: ...

Si k tomu přizpěvuješ?Dej se dohromady s Parkankou a Vyčítalem,budete možná dobré trio.

Barbora 28.11.2007 0:06

Re: .ach ta čeština, ta dostává na frak...

Paranoid 27.6.2007 18:33

Denní lži

Stačí si jen vzpomenout jak se ODS a jmenovitě Topolánek při sestavování vlády dušovali a zaklínali, že s přeběhlíky   v   ž á d n é m   případě nepůjdou. A skutečnost????

Veteran 20.6.2007 20:58

Otazníky

Je to všechno krásné. Vládní koalice zachraňuje státní finance, ktečrým hrozí v krátké době krach. To bych i docela chápal. Ale nechápu, proč se tedy zvýhodňují nejbohatší, proč se snižují daně místo aby se zvýšily a proč se zavádí ve zdravotnictví poplatky, které poplynou do kapes "chudých " lékárníků a doktorů. Co to řeší. Redukce návštěv u doktora? Tomu nevěří nikdo. Omezení spotřeby léků - ty ale přece předepisují doktoři! Není to dárek lékařům a lékárníkům za jejich předvolební postoje?  Nebo Langr podezřelý z inscenace Kubiceho aférsy promptně rozežene inspekci! jak se spravedlivě rozčiloval, že jsou odposlouchávána nevinná dítka a přitom právě v tom měl sám prsty! Paroubek nebyl a není žádný lumen, ale to co se děje dnes je otrasné. A Čunek je skutečná vizitka koalice!!!

toogood 6.9.2007 11:09

Re: Otazníky

Nakousnete 20 témat, přidáte vlastní televizně-obejvákové emoce/názory a už tu máme brilantní závěry.

Zareaguji pouze na to zdravotnictví.Zde je vaše překroucení a nepochopení je asi nejmarkantnější. Asi nevíte, že díky stávajícímu socialistickému systému, který "chrání" pacienta tím, že se ho snaží držet v domění, že zdravotnictvím žádné finance netečou, protože samo spojení peníze-zdraví je nemravné, je to právě lékař, který nese tíhu finanční pokřivenosti a nefunkčnosti stávajícího legislativníhovztahu lékař-pacient-pojišťovna. Kupodivu vůbec není nemravné, žádat po něm prvotřídní péči s obrovskou trestněprávní odpovědností za případnou neodbornost či chybu, ale nezaplatit za to ani korunu! To ať si vyřídí s pojišťovnou sám. Nebudeme přeci pacienta děsit. Když se mi rozbije auto, řeším si to s pojišťovnou sám. Pokud se mi to nedaří, těžko mohu servisu říci "vyřešte si to s nimi sami". Nevím, proč na stejném principu nefunguje i zdravotnictví.

Nehodlám tu horovat za jednu skupinu nebo ve prospěch jednoho oboru. Demonstruji pouze, že obecná socialistická podpora  závislosti, neodpovědnosti, nesamostatnosti a vůbec pasivity z principu nefunguje. A to už jenom z toho důvodu, že je systém řízen shora, někým atd.

Cico 19.11.2007 9:04

Re: Re: Otazníky

O tom, že lékaři jsou mizerně placeni i přes jejich obrovskou odpovědnost, se tady asi nemá smysl bavit. Ovšem jsem si jist, že stát má i jiné možnosti jak tento stav řešit, než svalit veškeré břímě na pacienty. Nejsem člověk, který by vyhledával lékaře 2X-3X do měsíce a myslím si, že většina národa je na tom stejně, ale jsem trošku zděšen Vašimi argumenty s přirovnáním k pokaženému autu. Pokud jste ekonom, či podnikatel tak Vás asi chápu, ale největší bolestí Vás je, že si neuvědomujete, že pro vedení účtů nebo podnikání je třeba právě Té střední třídy, která je nejhůře ohodnocena a přitom rizika nemocí jsou u ní nejvyšší. Tato údajná reforma zdravotnictví nic dobrého pro tyto lidi nepřinese, protože na rozdíl od Vás nemají další kapsu kam sáhnout  a bohužel právě Tito lidé tvoří většinu produktivní populace.  A když jsme u  zodpovědnosti, řekněte mi jakou zodpovědnost mají lidé, kteří tyto údajné reformy vytvařejí ? Já myslím, že tito lidé mají jediné krédo: Za hodně peněz, co nejméně muziky a bez jakékoli odpovědnosti! Přitom je úplně jedno, jaká strana se u korýtka zrovna nachází !!!