7.7.2024 | Svátek má Bohuslava


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
pepek.rou. 10.6.2007 15:02

Re: Re: Jdete do hajzlu vy z Mlade fronty dnes!

Pane EKONOME! Naplníme snížením progreseu daní státní kasu?(Y)

Ladislav 77 1.6.2007 16:46

Re: Jdete do hajzlu vy z Mlade fronty dnes!

Vážený pane Párale, naprosto s Vámi souhlasím. Ti šibalové z ČSSD to byla a  stále ještě je naše národní katastrofa. To se nám to s nimi žilo, když to bylo na dluh, který se přeci nemusí splácet!!

promirul 1.6.2007 23:26

Re: Jdete do hajzlu vy z Mlade fronty dnes!

Pepo,lehni na hadr a ticho.

čárli 5.6.2007 7:37

Re: Jdete do hajzlu vy z Mlade fronty dnes!

Milý soudruhu, když se chcete bavit se vzdělanými lidmi, nastavte si na počítači alespoň českou klávesnici, děkuji.

Kubice 8.6.2007 21:52

Re: Jdete do hajzlu vy z Mlade fronty dnes!

Kdyby Kubice se svými komplici Vidímem a Langrem (nebo naopak) nerozhodli volby, tak ČSSD dnes není ani v opozici. Na tom dnes stojí Topolánkova vláda podepřená zkorumpovaným Čunkem a posychrovaná Melčákem a Pohankou! To je teda terno.

Kelner 1.6.2007 13:39

Dopočet

Pane Páral, byl byste tak laskav a uvedl také kolik stojí státní rozpočet předpokládané snížení daní nejvyšším příjmovým vrstvám v navrhované tzv. reformě? Není to náhodou 60mld Kč?

brblal 1.6.2007 13:32

Kdo lže ráno....

Páral se s tím moc nepárá.Chtělo by to vědět,kdo co z které partaje sliboval a prosadil.Ono to před volbami vypadalo,že ODS od ČSSD převzala sociální program!I těm důchopdcům slibovala přidat 1000 Kč.Po volbách ale nějak prohlédla či co ?

promirul 1.6.2007 23:31

Re: Kdo lže ráno....

ty jsi opravdu brblal,co pak ODS sama vládne,podívej se kdo se všechno veze,s těmi má plnit své předvolební sliby.Hlavně že si přihodíš a pošpiníš.

F. Čech 1.6.2007 12:54

Klaus ovšem vytuneloval příjmy z privatizace a fondům nechal vytunelovat české firmy

Uvrhnul nás tak o 10 let zpátky a teď rozumuje z Hradu jako pan neomylný!

brblal 1.6.2007 13:34

Re: Klaus ovšem vytuneloval příjmy z privatizace a fondům nechal vytunelovat české firmy

Klaus by mohl být na hradě.Místo reprezentačních místností by však měl obývat Daliborku.

Vilík 1.6.2007 13:39

Re: Klaus ovšem vytuneloval příjmy z privatizace a fondům nechal vytunelovat české firmy

F.Čechu, s Vašimi názory na zahraniční politiku, radar, NATO, USA atd. dá se říci, naprosto souhlasím, ale jakmile začnete psát tyhle nenávistné, slabomyslné hovadiny o Klausovi a ODS, říkám si, že to snad  musel napsat nějaký idiot pod Vaším jménem. ;-D

real 1.6.2007 18:59

Re: Re: Klaus ovšem vytuneloval příjmy z privatizace a fondům nechal vytunelovat české firmy

Když hovoříme o těch idiotech.Klaus ,genius naší doby ,podivný doktor všeho co nestudoval,je skutečný machr na teorie všeho druhu.Fakt je ovšem ,že každá jeho teorie v praxi skončila katastrofou.To jsou ty paradoxi A jak říkal Goebels(tak oblíbený v ODS) ,vždy se najde někdo ,kdo mu bude věřit

jirsulik 3.6.2007 17:06

Re: Re: Re: Klaus ovšem vytuneloval příjmy z privatizace a fondům nechal vytunelovat české firmy

Bohužel, pane Vilíku, ale je to tak. Jenže chtělo by to používat hlavu na přemýšlení, jenže ono to bolí. Hlavně když se přijde na to že ten Klaus je opravdu geniální na všechny možné teorie, které se nikdy a nikde nedají použít.

jojo 1.6.2007 13:41

Re: Klaus ovšem vytuneloval příjmy z privatizace a fondům nechal vytunelovat české firmy

To je nesmysl, primo bych rekl lez. Prijmy z privatizace sly do fondu narodnho majetku, cast z nich byla pouzita na ekologicke skody, cast z nich jako trasnfromacni naklady. Je to stale opakovany blabol uplnych ignorantu, co opakuji nejakou komunisticko socialistickou mantru.

Vytunelovany byly naopak predevsim statni podniky, ktere zprivatizovany nebyly. Delo se tak podle klice, ze management statniho podniku zalozil vlastni firmy a aktiva preadel do nich. To je sice trsitni ale zaroven to naopka hovori pro jeste rychlejsi privatizaci. Neco s o tom vy komunisticky mluvko zjistete, nez zacnete plkat.

Starý J. 1.6.2007 13:59

Re: Klaus ovšem vytuneloval příjmy z privatizace a fondům nechal vytunelovat české firmy

Ale jděte! Klaus dělal kupónovku a z té nezískal stát naprosto nic! To nebyl prodej, ale rozdání! A pokud prodával, tak nepoměrně menší část, než pak Zeman a další socani. Ti prodali a prožrali všechny lukrativní podniky, schopné k přímému prodeji! Zjistěte si to na internetu, kolik prodal Klaus a kolik ČSSD.

Vás neláska ke Klausovi zbavuje rozumného pohledu na věc, který v jiných případech překvapivě máte! Copak Vy si nepamatujete, že Zeman prosadil v parlamentu, že Klaus nesmí prodat banky a fungující podniky, že to udělá až nová vláda? To máte tak selektivní paměť?

sdf 1.6.2007 14:39

Re: Klaus ovšem vytuneloval příjmy z privatizace a fondům nechal vytunelovat české firmy

Jasně, vytuneloval to všechno a každej večer si to doma přepočítává, má to asi narvaný v peřinách .... běžte se bodnout.

No... 1.6.2007 10:37

Nejhorší je,že to pop nich "slízne" nevinný...

Nadělali dluihy, rozházeli co se dalo i nedalo a nakonec ještě řvou, že za nich to bylo lepší. NESKUTEČNÁ DRZOST A AROGANCE. PODPOROVANÁ ŘVANÍM A  DUŠEVNÍ IMPOTENCÍ TĚCH, CO TO ZAVINILI .

brblal 1.6.2007 13:37

Re: Nejhorší je,že to pop nich "slízne" nevinný...

Nejsem si jist o kom píšeš.Pokud popisuješ počínání tuneltáty z počátku devadesátých let,plně s Tebou souhlasím.To se nenapraví ani za 50 let.A nyní to Topol rozjíždí podruhé!

Pavel41 1.6.2007 15:48

Re: Re: Nejhorší je,že to pop nich "slízne" nevinný...

Ale jděte, soudruhu, nepodceňujte se... V.I.Lenin to napravil za čtyři roky, K.Gotwald za pět. Přece to nenecháte na další generaci? Třeba by se pak už nenašli spolubojovníci!

promirul 1.6.2007 23:34

Re: Nejhorší je,že to pop nich "slízne" nevinný...

NO,to múže napsat jen dement

franta 1.6.2007 10:17

Pane Párale

buďte tak laskav a napište nám sem tak za rok dva jak se to všechno změnilo k dobrému. Budu se těšit.

No... 1.6.2007 10:38

OSM LET činnosti a dáváte DVA roky na nápravu?

Nejste jeden z těch ma.gorů z ČSSD ?

brblal 1.6.2007 13:39

Re: OSM LET činnosti a dáváte DVA roky na nápravu?

Nápravu?Nedej se vysmát.Teď rozkradou nemocnice.S Čunkem skončil boj proti úplatkářství akorupci.Tak co budou napravovat,když přidávají bohatým a chudým berou?

Forstmeister 1.6.2007 9:53

Ekonomika

Kdyby Stephenson "nevymyslel" a neužil parní stroj, hejno "socek" by nemělo co žrát (abstrahuji od rozbíjení strojů). Tak to je, někdo pracovní příležitosti vytváří, někdo je užívá. Někteří je i zneužívají. Máme 500 000 tis. nezaměstnaných, téměř 300 000 oficiálních zahraničních dělníků. Položme si otázku, nejsou mandatorní výdaje tak lukrativní, že se vyplatí našinci se válet doma, přičemž potenciální pracovní místa jsou obsazována cizinci?  

Čunek 1.6.2007 10:22

Re: Ekonomika

Račte mysleti mandatorní výdaje ve Vsetíně?

brblal 1.6.2007 13:42

Re: Ekonomika

Musíš také trošku do svých řad.Není to tím,že mzda za práci neodpovídá jejímu požadovanému množství?Jak vůbec někdo /včetně státu/ může požadovat práci přes čas a tu nezaplatit?To se opravdu dostáváme až na počátek kapitalismu a konec nevolnictví!

pravicový volič 1.6.2007 9:41

Kdo tu vlastně lže?

Nelže nám náhodou i autor článku, když rozhazování před volbami přikládá na vrub především socanům? Vždyť i ODS pěkně hlasovala pro. A jak je to dnes? Věříte, že na reformě vydělají opravdu ale opravdu všichni, když si každý může spočítat, jak to vlastně bude mít? A že daň bude rovná 15ti procentní, když ve skutečnosti je 22procentní? Není tak náhodou lhaní národní zvyk především politiků všech stran i novinářů, kteří píší nepravdivé informace buďto z hlouposti nebo ze zloby?

tatina 1.6.2007 9:47

Re: Kdo tu vlastně lže?

Vy jste asi přeskočil slovo "především",jinak by jste nemohl napsat že autor píše "jen" levice.

fg 1.6.2007 10:20

Re: Re: Kdo tu vlastně lže?

to ´především´ jste přeskočil spíš vy, ne ? si znovu přečtěte na co reagujete a chyťte se za nos :-/

tatina 1.6.2007 9:04

Kdo lže,ten i krade.

Říkávala moje babička a podle toho,jak se k nám chovala socialistická vláda s.Paroubka,tak měla sakramentsky pravdu.Navíc když se k s.Paroubkovi přidal i takový lhář,jako je s.Rath,tak už se člověk nemůže ničemu divit,že jsme dopadly,,jak jsme dopadly.Co je ale burcujícího je fakt,že těm lžím věří pomalu jedna třetina voličstva,nemající vlastní úsudek.