31.5.2024 | Svátek má Kamila


Diskuse k článku

BRUSEL: Zelenou chudobu všem

U předáků EU i vlád členských zemí nastoupila po opojení ze zelené tranzice kocovina. Zelený ráj je v nedohlednu, obří náklady dekarbonizace devastují rozpočty států a peněženky voličů. Rozjetá mašina ideologie Green Deal skřípe.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
L. Novák 13.2.2024 9:26

Šejno, ty jenom hloupě ;-O žvaníš, jako každý bolševický politruk... :-)

R. Langer 13.2.2024 15:56

Ano, že Země není skleník musí pochopit každý trochu inteligentní jedinec. To se ovšem vás a prodavačů deště pochopitelně netýká. ;-€

M. Kocián 13.2.2024 7:03

Neschopnost rozšíření kapacity JE je zaviněna prostou neschopností udělat cokoliv - dobudovat dálnice, obchvat hlavního města, spojení na letiště, vytvořit koncepce energetiky nebo alespoň spočítat reálné varianty, rozhodnout, co s důchody atd.

V. Petr 13.2.2024 10:48

Klimaalarmismus je jen SOUČÁSTÍ komplexní rudozelené ideologie, která je příčinou všeho ZLA! Patří sem odpor proti jaderným elektrárnám, "boj" proti sodovkovému plynu, dovoz migrantů, "podpora" nepřizpsobivých, podpora islámského terorismu a dokonce i "manželství pro všechny."

Toto dohromady většinou protlačují TITÍŽ lidé, u nás např. piráti! Nikterak mě nepřekvapilo, že rudozelené hovado Čižinský, který bojuje proti automobilismu, vyhlásil na Praze 7 stav "klimatické nouze" a nechtěl nový Libeňský most podepsal nejnověji protiizraelskou petici!

M. Smutný 13.2.2024 18:07

Pane Šejno, ta situace je zaviněna neschopností politiků rozhodovat o projektech, které se míjejí s jejich 4letým volebním cyklem. Komunisti budovali elektrárny, protože z příštích voleb si hlavu nedělal. A také sobeckými a alibistickými manažery a akcionáři ČEZ, kteří nechtějí, aby ČEZ jádro budoval, protože s ním skončí na dlouho dividendové výnosy. Vlastně mají tak zájem na co nejvyšší ceně elektřiny. Ale společnost ČEZ se 70% podílem státu by měla být řízena tak, aby tato strategická firma odpovědná za 80 % české energetiky zajišťovala energetickou bezpečnost a soběstačnost, cenovou dostupnost a optimální ekologickou udržitelnost. A ta je jednoznačně v jádru.