Neviditelný pes
První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996Diskuse k článku
DOBROU CHUŤ: Syrečky
Upozornění
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
B. Novacek 9.4.2020 8:30Vždycky, když otevírám sklenici s naloženými syrečky, proběhne mi hlavou prastará myšlenka:"...h*o*v*no bych nežral...ale tuhle baštu si teda dám i když snad smrdí víc!" Nic se nevyrovná syrečkům, naloženým s kmínem a cibulí. Dobrou chuť! |
J. Cimbálník 9.4.2020 4:28Cibule na kolečka na pánev, poklást syrećky, pepř, přikrýt talířem, až se roztečou, čerstvý chleba a pivo.. |
K. Křivan 8.4.2020 20:23Syrečky dělám takhle: Syrečky na hrubo nastrouhám, přidám máslo, kmín, na jemno nakrájenou cibuli, promíchám, a zaleju mlékem nebo pivem. Pak dva dny v chladu. Hmota pořádně povyxroste a s dobrým pivem, černým a silným, nejlepší je ležák z kláštera v Andechsu, to je potom žrádýlko ! |
K. Křivan 8.4.2020 20:14Syrečky musí smrdět. Jinak nechutnaj. Německé syrečky nesmrdí a taky nechutnají. Jsou bruselsky sterilní. |
J. Kanioková 8.4.2020 17:03Syrečky JSOU pošušňáníčko ! |
M. Malovec 8.4.2020 9:19Syrečky Vám zachutnaly, protože jste jimi byl promořen. Nečetl to pan profesor Primula? |
J. Uzel 13.4.2020 23:58Myslíte olomoucké virečky? |