Neviditelný pes
První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996Diskuse k článku
Rozehnat a rozpustit
Upozornění
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
P. Vandas 6.5.2012 11:47Re: Prima Partie, No to je super, škoda, že nejsem v Plzni. |
S. Lazárek 6.5.2012 11:45Re: Prima Partie, Zdravím pane Balcare, tak dnes přijede můj bratr se svým Jeepem osvobozovat Plzeň, tak se třeba nakonec uvidíte. Má na svém autě namontovaný nějaký ohromný kulomet, tak snad tam k něčemu nedojde......:-) P.S. Vaše kniha mu udělala radost. |
J. Balcar 6.5.2012 11:36Re: Prima Partie, No, to není. Na prodávání cédéček v Böhmisch Leipa (Klokan) ještě stačil, ale dál už na nic. |
J. Stejskal 6.5.2012 11:31Prima Partie, vůbec není Prima Partie. Ten pan Skokan skutečně není moc chytrý. |
P. Vandas 6.5.2012 11:23Re: Sháním štípanou břidlici na mlýn. Pane Berko, asi jste měl pravdu. Ale ta doprava, to bude pálka. |
J. Anděl 6.5.2012 11:22Re: Jdu dovařit oběd A nejen to. Lidská historie je plná ranních probuzení s pocitem - a sakra, že já se včera nenechal(a) radši přejet traktorem. |
P. Vandas 6.5.2012 11:22Re: Sháním štípanou břidlici na mlýn. Teď jsem mluvil se starostou Rabštejna a říkal, že to je v chráněné krajinné oblasti a ani se tam nedá zajet s bagrem a Tatrou, natož těžit. Odkázal mne na Rýmařov- Břidličná. |
J. Anděl 6.5.2012 11:19Re: Jdu dovařit oběd Pak je ku podivu, že ho ještě neprodávají v kapslích. S upozorněním, že se nejedná o náhradu pohybu na čerstvém vzduchu. Viděl bych lahvičku s padesáti ozónovými tobolkami za 769 Káčé. |
P. Vandas 6.5.2012 11:13Re: Sháním štípanou břidlici na mlýn. To není špatný nápad, ale všimné nenabídnu. Pokusím se jej ukecat a od obce potřebné koupit. |
L. Brabencová 6.5.2012 11:13Re: Sháním štípanou břidlici na mlýn. Držte se rady p.Drobkové, myslím, že by v tom byl čert, aby se Vám to nepodařilo. |
P. Vandas 6.5.2012 11:12Re: Sháním štípanou břidlici na mlýn. Vy jej prodáváte? Tak, do toho bych šel. Pošlete představu o ceně. |
P. Vandas 6.5.2012 11:11Re: Sháním štípanou břidlici na mlýn. Díky za typ, pane Berko, ale Kajan je zaujat spásou světa a mé umolousané potřeby břidličné suroviny jsou pod jeho rozlišovací schopnost. Ta břidlice nemůže být z povrchu, ale z aktivního lomu. Navíc potřebuji tak maximálně 12t, což je jedna fůra kamenných bloků. |
M. Ilsner 6.5.2012 11:07Re: Jdu dovařit oběd i Vám :-) |
K. Berka 6.5.2012 11:06Re: Sháním štípanou břidlici na mlýn. Tady se uplatní ono "babo raď"! Kdysi jsem bydlel v oblasti Jeseníků a tam všechny chalupy měly břidlicovou střechu. Byl tam lom v dědině s příznačným názvem - Břidličná. Tady může poradit jen ten, kdo je tam domorodý a bydlí tam. Což takhle Kajan z Vrbna? |
F. Šimek 6.5.2012 11:06Re: Dobrý den pí Drobková.... nejvíc se bavím, když jezdí prstem po mapě a poznává všude UŽASNY LIDIČKY....já si kůli tomu koupil globus, abych taky mohl cestovat, ale UŽASNY LIDIČKY sem nepotkal. Sere mě to, protože sem byl nejdál v Budějcích....chicht... |
L. Brabencová 6.5.2012 11:05Re: Jdu dovařit oběd Knedlíky právě bublají. Dobrou chuť. |
K. Drobková 6.5.2012 11:05Re: Sháním štípanou břidlici na mlýn. Kupte si ten lom. |
L. Brabencová 6.5.2012 11:04Re: Sháním štípanou břidlici na mlýn. Zajeďte za starostou, nabídněte všimné, o co jde? |
M. Ilsner 6.5.2012 11:03Re: Jdu dovařit oběd jééé to budeme mít skoro stejný - jen místo uzenýho pečené kolínko :-) |
F. Šimek 6.5.2012 11:01Re: Jdu dovařit oběd na samečka kudlanky sere bílej tesák, ale proč bych to měl rozcházet, když je to fajn..... |
K. Drobková 6.5.2012 11:00Re: Dobrý den pí Drobková.... Ona přece neštěká. Ona diskutuje, předkládá fundované názory na běh světa, podpořené spoustou relevantních argumentů, svých životních příběhů proložené občas humorem. Nikdy nikoho nenapadá jako první, nenadává. Vždy se jenom a pouze brání křivému nařčení. Je to prostě vzor diškutéra, z kterého by si ostatní měli vzít příklad. Tečka a hotovo ! |
L. Brabencová 6.5.2012 11:00Re: Jdu dovařit oběd Uzený s knedlíky a se zelím. |
P. Vandas 6.5.2012 10:56Sháním štípanou břidlici na mlýn. Problém je, že všichni nabízejí buď ,hotovou střešní krytinu, či štípanou z dovozu. Ale já chci českou, či slezskou břidlici, jen štípané desky, kreré si potom ořežu sám. Například z lomu Rabštejn nad střelou. Ale ty nikde nenacházím. Poraďte. Chci je koupit v lomu a vybrat si sám. |
M. Ilsner 6.5.2012 10:56Re: Jdu dovařit oběd ¨co vaříte? |
M. Ilsner 6.5.2012 10:56UUUUUUUUUUUUžasNÉÉÉÉÉÉÉ |
M. Ilsner 6.5.2012 10:52Re: Dobrý den pí Drobková.... stačí štěkna, to už pak je jasné, o koho jde |
K. Drobková 6.5.2012 10:51Re: Jdu dovařit oběd :-)) |
L. Brabencová 6.5.2012 10:51Re: Jdu dovařit oběd samý akt není zhoubný, ale ty následky. |
M. Ilsner 6.5.2012 10:51Re: Jdu dovařit oběd Pro samečka kudlanky zcela jistě :-))) |
F. Šimek 6.5.2012 10:49Re: Jdu dovařit oběd že soulož může bejt na někoho zhoubná, slyším prvně v životě! |