Neviditelný pes
První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996Diskuse k článku
Poslanec a lhář
Už se blíží kýžená chvíle, kdy bude každý žalovat každého. Blíží se chvíle, kdy bude možno v televizi vysílat politické zpravodajství až do desáté hodině večerní, aby mravní výchova mládeže nedoznala úhony.
Upozornění
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ziralek 4.2.2006 11:39hezkou sobotu preji. doufam ze nezaskocily kosticky, to by me mrzelo. tak jsem tu zas, v tenhleten cas,
budu tu cely den, s vami.
to byl tyden a ja vylecen,
omdlevat budou i damy.
v praci jsem boural a hakoval,
za moje lepsi pristi.
to byli mrazy, jak ve fantazy,
tak at to tu svisti.
|
huhu 4.2.2006 11:35slovní přestřelka se stává přestřelkou skutečnou socani od fackování na schůzích přecházejí dál. Víz osud Mrázka, dnes zase nějaký Mrázkův kamarád z BIS... |
ziralek 4.2.2006 11:48Re: slovní přestřelka se stává přestřelkou skutečnou dejte pokoj z mrazem. v pondeli ma byt -20. |
jonáš 4.2.2006 11:54Re: Re: slovní přestřelka se stává přestřelkou skutečnou Holt mrázek už není -- ale ono je to těžko hodnotit, koukněte kolik práce a střeliva padlo na socializaci Sicílie. |
NobodyWasHere 4.2.2006 11:15Poslanec a lhář, nejsou to synonyma ? |
kapitán 4.2.2006 11:21Re: Poslanec a lhář, nejsou to synonyma ? Vám se člověk nezavděčí :-)
Jeden politik říkal, že to myslí upřímně a byl každýmu k SMÍCHU.
|
martin tamtaky 4.2.2006 9:56kolemjdoucímu moje vyjadřovací nedostatečnost zakryla potěšení z návštěvy hlavního města. Zklamání mi přinesl pouze nedostatek času. Na zpáteční cestě jsme si umínili zajet příště nepracovně a na víc než jednu noc. Tři dny by mi nemohly stačit ani na pouhé nejbližší příbuzenstvo. _______ Tady konečně začala padat zmrzlá voda, ale jen tak zlehýnka. |
Anka 4.2.2006 10:40Hezké sobotní před obědem vinšuji martínku, doufám, že až příště budete mířit do Matičky, dáte vědít, že abychom se shromáždili u Vodičky nebo jen komorně v nějakém jiném pohostinském zařízení. |
Aničko 4.2.2006 11:13Re: Hezké sobotní před obědem vinšuji bez vymlouvání - jezdím poměrně často, ale většinou jen na otočku. Ve tři ráno rychlíkem z Lidča a odpoledne zpátky. Tentokrát jsem přijel i na noc, jenže vyjel jsem ve čtvrtek ráno do Brna, odkud jsem se vymanil až o půl páté. Navečer jsem ještě měl pracovní schůzku (se spřátelenou duší) a na hotel jsem dorazil až po osmé. Večer a ještě ráno od pěti jsem si chystal podklady, od osmi byly soudy a tak jsem se omezil jen na trasu Spálená, Slezská, Václavák. Když jsem dojel domů, už na mně čekaly dva maily s výčitkou, že jsem se nestavil. Jak jsem napsal, musí to být nepracovně a na víc než jeden den. Upozorňovat na svůj příjezd (např. k Vodičkovi) jsem si netroufl, protože jsem ještě ve čtyři odpoledne v Brně nevěděl, kdy do Prahy dorazím a jak tam budu mít rozvržený program. Ale telefony a maily pro všechny případy jsou připraveny. ________ Prý se opravuje Malostranská B?
|
Anka 4.2.2006 13:29Re: Re: Hezké sobotní před obědem vinšuji s opravou MB se ještě nezačalo, ale určitě tomu neujde. Popravdě to holka potřebuje jako sůl. |
cer 4.2.2006 9:40to je bida slepych fan klubu, ktere tam ty parchanty konzervuji, a volby jsou pouze o vyrizovani uctu mezi nimi!! |
Kajan 4.2.2006 9:26Doprkýnka, copak nechápete, že nejde o Tlustého, ale o Sobotku? Kde jsou vrtulníky a kde je nasazen "medvěd", tedy železa pro zločince? Dzp. |
Ivan Nový 4.2.2006 9:30Kajane, jediná šance je, že na něj uplatní evropský zatykač :-))) Boží mlýny melou pomalu. |
tojefuk 4.2.2006 9:222 Rpuť jakákoli ryba větší než plotice(mimo pstruha a lipana) s kůží: rozpůlit po délce podél páteře, suchý pekáč vyložit špejlemi, kůží nahoru, péci horní spirálou. Když jde kůže sloupnout, sloupnout ke hřbetu, omáslovat, okořenit podle momentální inspirace - kapr posypaný pórkem je má první jarní ryba - kůži vrátit, dopéci na horní i dolní spirále. Rybu se svalovými kůstkami rozdělit na porce dvěma vidličkami - řádka sval. kůstek je vidět hned a vybere se naráz. Pokud máte malé děti, nemusíte vybírat překrájené ošpicované kosti, žebra jsou velká dost. Příloha: jak mám vědět, co Vám nechutná? |
Rpuť 4.2.2006 10:22tojefuku, dík, na ten pórek mi tečou sliny, to je velmi inspirativní... |
tojefuk 4.2.2006 11:55Re: tojefuku, dík, na ten pórek mi tečou sliny, to je velmi inspirativní... Zelená petrželka je taky dobrá, kapr nebo amur se zel.pet. a trochou kopru bez přílohy + sauvignon na zapíjení. Ryba se zelpetem + koprovka- litr mléka, 3 pol.lžíce polohrubé, hrst sekaného kopru(kuchaři netlučte mne, jsem líný, ale mně to chutná), máslo máš na rybě. Koprovka nesmí protéct vidličkou, abys mohla napíchnout maso a namočit v omáčce. Brambory u nás zdržují, syté je to dost. |
jarda 4.2.2006 10:57Re: 2 Rpuť Vypadá to zajímavě, na jakou teplotu nastavit troubu? Jak asi dlouho se peče. |
Rpuť 4.2.2006 11:08Jardo, já bych to viděla tak na cca 40 minut, ze začátku tak na 160° ,po tom sloupnutí tak kolem 200° - ale muselo by se ozkoušet, samozřejmě. |
tojefuk 4.2.2006 12:07Re: Jardo, já bych to viděla tak na cca 40 minut, ze začátku tak na 160° ,po Teploty jsou obráceně. na upečení kůže v polovině výšky trouby 180-200 10-15 min. - každá ryba je jiná, zkouší se až to jde dolů bez masa. Pak 150° do propečení až k žebrům dole v troubě, jinak ti máslo nenasákne do masa ale vyteče na plech. Pro jistotu podlož alobal, špejle až na alobal - nepřichytává se. trochu štěstí aa nemusíš plech umývat. Chytla mne z Vás mlsná, jdu dělat amura. Já si pochutnám, Vám to přeju! |
kapitán 4.2.2006 11:18Re: LOSOS jen ZASYROVA Je škoda ryby TEPELNĚ upravovat.
Nejlepší je ryby S Y R O V Á.
Carpaco nebo tatrák z LOSOSA:
syrový losos
limetková štáva a nastrouhaná kůra
čerstvý zázvor
čerstvý kopr
olivový olej
sůl
Takto naložený nechat přes noc uležet.
Podávat na TOPINKU s česnekem a zapíjet SEKTEM
|
martin tamtaky 4.2.2006 11:21Re: Re: LOSOS jen ZASYROVA to už můžete rovnou sáhnout k Japoncům a připravit sašimi |
Rpuť 4.2.2006 11:24Re: Re: LOSOS jen ZASYROVA To nezní špatně.... |
kapitán 4.2.2006 11:31Re: Re: LOSOS jen ZASYROVA Zdůrazňuji důležitost limetky nebo citronu a zázvoru.
Lidi kteří se bojí SYROVÉHO masa
ať si uvědomí, že tyto dodané šťávy zajistí dokonalou stravitelnost a "desinfekci" masa.
|
Tesák 4.2.2006 11:39Re: Re: Re: LOSOS jen ZASYROVA kapitáne ,souhlas.Jsou ale i jiné ryby než losos nebo tuňák.Máslová ryby je taky dobrá za syrova. Teď zrovna chystám siveny včera ulovené s holandskou omáčkou a vařeným bramborem.Pak hurá radostně do háku.:_-)) |
Tesák 4.2.2006 11:41Re: Re: Re: Re: LOSOS jen ZASYROVA koukám ,že bez interpunkce to vypadá ,jako bych je chytl s tou máslovou omáčkou.Já se tu interpunkci už nikdy nenaučím. |
frd. 4.2.2006 12:34Re: Re: Re: Re: Re: LOSOS jen ZASYROVA Kdo chce porozumí.Díky za tip. |
xxx 4.2.2006 9:20po sledovaní paralamentních půtek je pohled na naše krmítko také balzámem na nervy.Začíná to veverkou. Když toho mají ostatní kolem dost a obávají se,že nezbyde,vyšlou sojky. A mohu říci,že jsem viděla poprvé v životě,jak pár sojek útočil na veveruchu. Ta droboť kolem čekala,jak zápolení dopadne. Vítězem byla veverka,ale obávám se,že v případě sojek by byl pro všechny sýkorky,brhlíky,kosáky a hýly výsledný efekt stejný. Takže opět botky a znovu nasypat.Přestože se mi veverka líbí, nedá mi to,abych jí nezahnala. Ta dokáže být prostě bezedná. |
Ivan Nový 4.2.2006 9:44Socialismus nefunguje, čím později se veverka nažere, tím později se k lizu dostanou sýkorky. Každý má mít svou míru plnou :-))) |
NobodyWasHere 4.2.2006 11:14Re: Socialismus nefunguje, A vy ji budete trvale naplňovat, že .... |
Ivan Nový 4.2.2006 12:30Nekrmit!!! :-))) |