Neviditelný pes
První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996Upozornění
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Z. Iva 1.12.2017 9:15Jak se u vás dělaly fr. brambory? Máti do nich dávala nějakou uzeninu a vařená vejce na plátky. O jídle se nemá říkat, že je hnusné, ale toto bylo, ta vařená přepečená vejce tak smrděla... Brrr |
Z. Lika 1.12.2017 8:33Re: hezký den Pórek na zahrádce je poklad. Pokud jde o francouzské brambory, překvapila mě hotová mražená směs - byly v ní kostičky sýra! Ten jsme tam nikdy nedávali. Mimochodem, když jsme naší francouzštinářce (Bretaňka (Bretonka??) jako poleno) líčili recept na fran. brambory, strnule na nás zírala a nakonec hlubokým chraplákem pronesla: "Bizáárrrrrr." :DD |
Z. Lika 1.12.2017 7:51Re: Klidně zdvojnásob dávku, jestli máš normální hlubší pekáč. A brambory, i když musejí být na plátky, jsou nastrouhané raz dva. |
Z. Lika 1.12.2017 7:50Re: Liko, Dede, dej pak vědět, jestli a jak to dopadlo :-) |
Z. Lika 1.12.2017 7:49Re: tak bohužel tento recept neužiji Inko, zkus ho vytunit zelenou cibulkou. |
Z. Inka 1.12.2017 7:29tak bohužel tento recept neužiji neb větší množství pórku Bimbo nemusí. Jedině to nějak vytunit, ale protože frbr jsou jeho top jídlo, asi zůstanu protentokrát u klasiky. Jinak zapečené brambory s brokolicí, ty teda můžeme taky |
D. Ruščáková 1.12.2017 7:14Liko, to je recept, který se mi moc líbí - v mém případě asi bez slaniny:)) Doma mám všechno... že by už dnes?:)) |
Z. Maw 1.12.2017 7:01Muj muz zapecene cokoli, brambory obzvlast, ma moc rad. Nekdy to taky budu muset zkusit, precejen jak vladnu kuchyni teprv pul roku, taaaak moc veci jsem jeste nestihla vyzkouset a udelat. jen bych potrebovala ty pekacky tak dva narqz at zbyva vzdy i na vic dnu do prace :) |
Z. Xerxová 1.12.2017 6:45hezký den hezký pátek všem Zvířetníkům a zvířátkům :o) ... jojo - zapečené brambory na různé způsoby u nás děláme rádi a často. Od klasických frbrambor z vařených brambor až po tyhle tenké struhadlové syrové. A pórek máme taky rádi - a protože nám letos krásně vyrostl a máme ho ještě zbytky na záhonku... tak brzy zase tahle zelená hmota nějaké jídlo doplní... |