10.5.2024 | Svátek má Blažena


Diskuse k článku

MLSOTNÍK: Zelná „pizza“

Překvapení!

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Z. Lika 24.2.2023 9:42

Čedar je úplně nejběžnější druh, tento jsem zakoupila vážený u našeho řezníka. Určitě ho mají i v bile, například. Když je výraznější uzenina, určitě stačí méně výrazný sýr, a naopak. Kdo je vyznavačem nivy, směle do ní :-)

Š. Matyášová 24.2.2023 9:41

z krámu Jajko,z krámu ;-DR^

Š. Matyášová 24.2.2023 9:40

nápad super, jen k té cibuli - Liko, změkne a trochu vyčpí? mne by lákalo ji přidat do té zelovaječné míchanice...

M. Gillová 24.2.2023 9:33

Liko, tohle je výbornej nápad, jak zužitkovat zelí zbylé po vaření boršče R^. A tvůj čedar vypadá velice chutně. Můžeš nějak zaobaleně prozradit, odkud ho máš?

Z. Jitur 24.2.2023 8:56

Tak to vypadá moc lákavě!

Z. Lika 24.2.2023 8:17

Nu ano, však co jsem si ukuchtila, to jsem taky snědla. Vařené uzené koleno v lednici je jistota ;-D

Z. Lika 24.2.2023 8:17

Má Meggie ráda zelí? ;-D Frantovi přeji šťastnou cestu a užitečný pobyt R^

Z. Matylda 24.2.2023 7:56

Tak tady teda nevím. Zelí používám na saláty typu Coleslaw, ale tohle by mi asi neprošlo....

T. Zana 24.2.2023 7:37

Hm, uvidíme. Franta pojede do lázní, tak třeba zkusím.

Čekáme na příjezd Meggie :-)

Z. Lika 24.2.2023 7:04

Přeji dobré ráno. Dodatečně mě napadlo, že je to vhodné jídlo na kempování, loď... prostě kde máte po ruce nějakou pánvičku s poklicí, tak tam to půjde ukuchtit. A fakt vřele doporučuju, načatá hlávka zelí má osud předurčen. Třeba i bez šunky, jen s vajíčky... A vůbec, prošmejdím ten inspirativní jihokorejský web důkladněji, oni mají opravdu výbornou kuchyni, takže i amatéři vaří dobře. R^

Z. Lika 24.2.2023 7:02

Páni, tak to jsem nadšená :-)

Z. Xerxová 24.2.2023 6:52

hezký pátek všem Zvířetníkům a zvířátkům :-)

to možná zkusím - to vůbec nevypadá špatně a zelí můžeme