Neviditelný pes
První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996Upozornění
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Z. Lika 24.2.2023 9:42Čedar je úplně nejběžnější druh, tento jsem zakoupila vážený u našeho řezníka. Určitě ho mají i v bile, například. Když je výraznější uzenina, určitě stačí méně výrazný sýr, a naopak. Kdo je vyznavačem nivy, směle do ní |
Š. Matyášová 24.2.2023 9:41z krámu Jajko,z krámu |
Š. Matyášová 24.2.2023 9:40nápad super, jen k té cibuli - Liko, změkne a trochu vyčpí? mne by lákalo ji přidat do té zelovaječné míchanice... |
M. Gillová 24.2.2023 9:33Liko, tohle je výbornej nápad, jak zužitkovat zelí zbylé po vaření boršče . A tvůj čedar vypadá velice chutně. Můžeš nějak zaobaleně prozradit, odkud ho máš? |
Z. Jitur 24.2.2023 8:56Tak to vypadá moc lákavě! |
Z. Lika 24.2.2023 8:17Nu ano, však co jsem si ukuchtila, to jsem taky snědla. Vařené uzené koleno v lednici je jistota |
Z. Lika 24.2.2023 8:17Má Meggie ráda zelí? Frantovi přeji šťastnou cestu a užitečný pobyt |
Z. Matylda 24.2.2023 7:56Tak tady teda nevím. Zelí používám na saláty typu Coleslaw, ale tohle by mi asi neprošlo.... |
T. Zana 24.2.2023 7:37Hm, uvidíme. Franta pojede do lázní, tak třeba zkusím. Čekáme na příjezd Meggie :-) |
Z. Lika 24.2.2023 7:04Přeji dobré ráno. Dodatečně mě napadlo, že je to vhodné jídlo na kempování, loď... prostě kde máte po ruce nějakou pánvičku s poklicí, tak tam to půjde ukuchtit. A fakt vřele doporučuju, načatá hlávka zelí má osud předurčen. Třeba i bez šunky, jen s vajíčky... A vůbec, prošmejdím ten inspirativní jihokorejský web důkladněji, oni mají opravdu výbornou kuchyni, takže i amatéři vaří dobře. |
Z. Lika 24.2.2023 7:02Páni, tak to jsem nadšená |
Z. Xerxová 24.2.2023 6:52hezký pátek všem Zvířetníkům a zvířátkům to možná zkusím - to vůbec nevypadá špatně a zelí můžeme |