4.5.2024 | Svátek má Květoslav


Diskuse k článku

MLSOTNÍK: Vepřová panenka na dva způsoby

Když se koupí větší kus vepřového...

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Z. Yga 15.5.2020 11:32

Hmm - takhle jsem to taky dělala a veškerá práce vniveč. Kde asi udělali soudruzi z endéer chybu?!

Š. Matyášová 15.5.2020 11:40

a měla jsi to zplesnivělý nebo žluklý? možná byla načatá nějaká houba a nevšimla jsi si a málo obdělala...pokud jsi dělala větší množství najednou...já to raději zasmažuju a dusím po částech..nebo jsi málo zavařila... to už s enedozvíš...ale klidně si to předdělej jako my a nech vychladnout a zamraž....

Z. Yga 15.5.2020 12:03

AD "a měla jsi to zplesnivělý nebo žluklý?" ... ne, to má být? (:o)) Promiň, ono se to nabízí.

Já to do mražáku dávám už roky předdělané - na sádle s kmínem, ale jeden rok mi jaksi nezbývalo místa. No, už to zkoušet nebudu a zůstanu u toho zamražování.

Š. Matyášová 15.5.2020 13:47

jsem se ptala na to "zkažený"...co tomu bylo....

Z. Jenny 15.5.2020 15:56

Šiš Ygo! seš úň! :-)))