Neviditelný pes
První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996Upozornění
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Z. Yga 15.5.2020 11:32Hmm - takhle jsem to taky dělala a veškerá práce vniveč. Kde asi udělali soudruzi z endéer chybu?! |
Š. Matyášová 15.5.2020 11:40a měla jsi to zplesnivělý nebo žluklý? možná byla načatá nějaká houba a nevšimla jsi si a málo obdělala...pokud jsi dělala větší množství najednou...já to raději zasmažuju a dusím po částech..nebo jsi málo zavařila... to už s enedozvíš...ale klidně si to předdělej jako my a nech vychladnout a zamraž.... |
Z. Yga 15.5.2020 12:03AD "a měla jsi to zplesnivělý nebo žluklý?" ... ne, to má být? (:o)) Promiň, ono se to nabízí. Já to do mražáku dávám už roky předdělané - na sádle s kmínem, ale jeden rok mi jaksi nezbývalo místa. No, už to zkoušet nebudu a zůstanu u toho zamražování. |
Š. Matyášová 15.5.2020 13:47jsem se ptala na to "zkažený"...co tomu bylo.... |
Z. Jenny 15.5.2020 15:56Šiš Ygo! seš úň! :-))) |