Neviditelný pes
První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996Diskuse k článku
MLSOTNÍK: Špagetová dýně pečená s mletým masem, rajčaty a hříbky
Upozornění
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
![]() |
E. Schlittermann 4.11.2022 10:38Ach zub. Potfora. Furt nemuzou prijit na to, co presne me trapi. Vcera dochtorka cely zub po doporuceni z 3D scanneru rozvrtala a ... nic nenasla. Chudak ja. |
![]() |
Z. Lika 4.11.2022 10:45Evi, to je mi strašně líto, soucítím a přeji, ať bolest rychle vyprchá |
![]() |
Š. Matyášová 4.11.2022 7:01Evi, špagetová - neměla se vidličkou natrhat na ty špagety? |
![]() |
Z. Lika 4.11.2022 7:18Taky mi to zavrtalo hlavou; nakonec jsem našla v Kuchařce pro dceru rozdíl v teplotě pro první pečení, má to být 200 °C, možná je to tím. Takhle to zkusím. |
![]() |
E. Schlittermann 4.11.2022 10:35Zejo! mela by se hezky natrhat nebo rozpadnout na spagety. Bud to nevedela, nebo jsem neco udelala spatne. A teplotou to kldine mohlo byt. |
![]() |
Z. Xerxová 4.11.2022 11:25asi to nevěděla... Když Fany reklamovala pecičky v hroznovém vínu, taky jsem jí předložila obal, kde bylo napsáno bílé bezsemenné hrozny... že se jí to jen zdá |
![]() |
Z. Xerxová 4.11.2022 6:50hezký pátek všem Zvířetníkům a zvířátkům když my jsme na u "klasiku" Dýně se do našeho jídelníčku neprobojovaly. Ale popis tvorby a fotodokumentace jsou skvělé |
![]() |
E. Schlittermann 4.11.2022 10:33Toz klasicka dyne taky neni spatna :)). Ja neumim varit, pect ani grilovat "klasicke" maso. Jen z toho mleteho sem tam neco uplacam. No a pak musi nastoupit ty dyne, rajcata nebo kvetaky. |
![](http://1gr.cz/u/IWEB32.gif)
![](http://m.1gr.cz/u/free.gif?r=UVoNi1GZ_IZ1Qtm&p=CxeDo5Oa%7c4hLHXvQc1S%7ckIo1HwqQe1%7cbeBqSBaaQoCSkf9nNB%7ckQgOUgtMe%7cBxpIpO-hs-&x=e9BxSc)