29.6.2024 | Svátek má Petr, Pavel


Diskuse k článku

MLSOTNÍK: Špagetová dýně pečená s mletým masem, rajčaty a hříbky

V albu ke včerejšímu článku totiž byla jedna sugestivní fotka, tak se dnes dozvíme, jak to bylo :-)

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
E. Schlittermann 4.11.2022 10:38

Ach zub. Potfora. Furt nemuzou prijit na to, co presne me trapi. Vcera dochtorka cely zub po doporuceni z 3D scanneru rozvrtala a ... nic nenasla. Chudak ja.

Z. Lika 4.11.2022 10:45

Evi, to je mi strašně líto, soucítím a přeji, ať bolest rychle vyprchá ;-(

Š. Matyášová 4.11.2022 7:01

Evi, špagetová - neměla se vidličkou natrhat na ty špagety? ;-):-)...

Z. Lika 4.11.2022 7:18

Taky mi to zavrtalo hlavou; nakonec jsem našla v Kuchařce pro dceru rozdíl v teplotě pro první pečení, má to být 200 °C, možná je to tím. Takhle to zkusím.

E. Schlittermann 4.11.2022 10:35

Zejo! mela by se hezky natrhat nebo rozpadnout na spagety. Bud to nevedela, nebo jsem neco udelala spatne. A teplotou to kldine mohlo byt.

Z. Xerxová 4.11.2022 11:25

asi to nevěděla... Když Fany reklamovala pecičky v hroznovém vínu, taky jsem jí předložila obal, kde bylo napsáno bílé bezsemenné hrozny... že se jí to jen zdá ;-D Myslím, že víc peciček v hroznech jsem nikdy neměla - to už vadilo snad i mně...

Z. Xerxová 4.11.2022 6:50

hezký pátek všem Zvířetníkům a zvířátkům :-)

když my jsme na u "klasiku" Dýně se do našeho jídelníčku neprobojovaly. Ale popis tvorby a fotodokumentace jsou skvělé ;-D

E. Schlittermann 4.11.2022 10:33

Toz klasicka dyne taky neni spatna :)). Ja neumim varit, pect ani grilovat "klasicke" maso. Jen z toho mleteho sem tam neco uplacam. No a pak musi nastoupit ty dyne, rajcata nebo kvetaky.