16.5.2024 | Svátek má Přemysl


Výpis zvoleného vlákna.
Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
A. Alimo 12.4.2024 10:21

Já mám ráda klasiku, rybíz proženu odšťavňovačem, dělám z mirabelek (špendlíků) a všeho jiného ovoce, které mám na dosah a hlavně zadarmo. Přece nebudu kupovat např. meruňky za nekřesťanský peníz a pak ho svářet na marmošku, že. Zvlášť, když mi je může snacha natrhat u nich doma, pokud nezmrznou.

Vloni jsem si listovala starými "zavařovacími" knížkami od mamky a narazila jsem na džem z rebarbory. Mamka ho tedy nikdy nedělala, ale já jsem zaexperimentovala , a letos bude zas.

Ten šeřík je tedy opravdu zajímavý, ale spíš skončí jen pár snítek ve váze....:-)

Š. Matyášová 12.4.2024 11:47

pošli recept.. sharka.68 a jsem na seznamu...děkuju

A. Alimo 12.4.2024 14:19

Stalo se:-), dej vědět, jestli došlo:-)