Neviditelný pes
První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996Upozornění
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
L. Lika 11.8.2023 8:32Každá porce má svoji šťávu :-) |
Š. Matyášová 11.8.2023 8:07má to něco do sebe..a peče se to dobře.... |
Š. Matyášová 11.8.2023 8:07mozarella moc chuti nemá, takže to nic nezabije.... |
T. Zana 11.8.2023 8:05Hm, zajímavé - hlavně teda to pečení v mufinovníku, to se mi líbí. |
Z. Iva 11.8.2023 7:58Najdi si holandský řízek, stará klasika. A za socáče dělala tchýně, tehdy asi rozšířené karbanátku z bůčku a sýra - namleté maso se smíchalo se sýrem, mlékem a nechalo odležet, osolilo, opepřilo, určitě nekořenila jako klasické karboše, takže bez česneku a majoránky, to by tu chuť zabilo. |
Z. Mawe 11.8.2023 6:58to vypada jednoduse a chutne! davat do "karbosu" syr by me nenapadlo, ale muze to byt fakt dobry... a zrovna uvazuju, ze az pojedu do brna, koupim mlety :D |
Z. Xerxová 11.8.2023 6:38hezký pátek všem Zvířetníkům a zvířátkům to by se dětem mohlo líbit. Zítra budu smažit klasické karbenátky... |