Neviditelný pes
První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996Diskuse k článku
MLSOTNÍK: Kuře s kari a paprikou
Upozornění
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
M. Pajakerryková 17.2.2017 12:53Re: Varianta a prosba ooooooo tolik chvály!!!! děkuji moc Jenny je zas skvělá majitelka!!! výstavy jsou fajn ale nejsou nutné i když jeden pejsek vypadá velice velice slibně |
M. Pajakerryková 17.2.2017 12:51Re: OT hlášení držím stále!!!! moc moc prostě ten po.....první týden krizový |
Z. Jenny 17.2.2017 12:33Re: Varianta a prosba Jablko, zkusím. Díky! S Falkem, je mi to líto,trpí jako člověk, takže chápu. Pájiny kerrýci jsou báječní, máme domu její holčí Constance a ta je zlatá, zlatá, hodňoučká,veselá, chytrá a na výstavě byla "velmi nadějná".Pája je paní chovatelka. |
Z. Matylda 17.2.2017 12:30Re: OT hlášení Zprávy z bedny vyhlížím a pořád doufám, že se to už zklidní. Derča je chudák, vyzdravět se a ještě u toho kojit bandu nenažraných Vikingů :) |
Z. Jenny 17.2.2017 12:25Re: Jo, My jsme měli k vepřové panence hranolky zeleninové, z celeru, mrkve,petržele. :-) |
E. Žampachová 17.2.2017 12:18OT hlášení Derča je jak na houpačce, dopoledne zvracela (měla jen vařené kuře). Teď vypadá skoro normlně. Už jsem musela jít něco zařídit do práce. tak přesně nevím, jak to bylo, našla jsem hromádku. Štěňata se cpou jak nezavřená. Musela jsem jim přidat mléko pro štěňata. Padli do něj. Musím je omezovat, jeden se doslova přežral. Byl jak kulička. Teď se krmí zase od mámy. Ona se o ně pořád stará. Tak ještě, prosím, přidržte.Teď už by jich byla škoda, svou odolnost prokázali. Prý Vikingové po tatínkovi. |
M. Pajakerryková 17.2.2017 12:14Re: Varianta a prosba moc mě to mrzí s Faloškem.....kerrýci jsou stateční pejsci někdy až moc |
T. Zana 17.2.2017 12:07Re: Jo, Ano, jablka se ještě kupodivu dají sehnat za slušnou cenu... teda abych to nezakřikla :-( |
T. Zana 17.2.2017 12:06Hmm, pěkné už dlouho kuře nebylo... akorát se zeptám: není té soli moc? Já hodně málo solím (synek, co se odstěhoval a odvykl, pravidelně dosoluje, když u nás jí). |
Z. Yga 17.2.2017 11:54Re: hezký den Právě přišel kolega z venku a pronesl "Padaj hovna s háčkama!" (on pochází z Prahy, proto padaj, našinec by řekl padajú - cheche) |
Z. Matylda 17.2.2017 11:52Re: hezký den Na JJM začaly padat kousky ledu s vodou. Moc prima. |
Z. Lika 17.2.2017 11:42Re: Super recept Určitě to suché nebude - sós se vytvoří smísením škrobu v omatlánce s vodou a tukem. Proto to podlévání vodou (ne příliš, přiměřeně :-) |
Z. Yga 17.2.2017 11:36Re: Varianta a prosba Chudák Falco - snad si ten zbývající čas dožije v klidu a pohodě. |
Z. Jitur 17.2.2017 11:33Re: hezký den Modřany hlásí ráno kolem sedmé, déšť na již tak perfektně zmrzlý kluzochodník, no a jestli by to znovu přimrzlo, tak to nevím, kudy ven z baráku |
Š. Matyášová 17.2.2017 11:29Re: Varianta a prosba a u koho jste s ním byl? U očaře - u Beránka? |
Š. Matyášová 17.2.2017 11:27Re: hezký den tak u nás to jezdí jak po mejdle.... |
M. Pajakerryková 17.2.2017 11:24Re: Varianta a prosba píšu majlík |
Z. Yga 17.2.2017 11:17Super recept A protože já moc nemám ráda tepelně upravenou papriku (a když tak rozhňácanou na malinkaté kousíčky - tuhle jsem jakýsi zbytek hodila do ptáčků a bylo to dobré), tak já bych tam asi dala pórek + cibuli a možná i to jabko. Ale mám dotaz - tam není žádný sós?! Jestli to k té rýži (u mne spíš teda ke chlebu) není moc suché ... nebo je to něco jako flamendr? Myslím, že bych to zítra mohla spáchat. |
Z. Lika 17.2.2017 10:01Re: Jo, Matyldo, anebo zkus variantu s jablkem místo papriky - jak níže píše pan Polák. To můžu doporučit. |
Z. Lika 17.2.2017 9:36Re: Jo, Zachovám se lokálně, zelí mám naložené, cibule a mrkev snad tolik nepodraží, a nechám klíčit semínka. Okurky si nechám na teplo. |
Š. Matyášová 17.2.2017 9:24Re: Jo, pomrzla ve Španělsku a na jihu tak nějak ...a hlásili to předem, že půjd ehodně nashoru,dokonce říkali,že salátová okurka bude až za 70 korun....máme se na co těšit.... |
Z. Lika 17.2.2017 9:22Re: Jo, S mrkví jsi mě inspirovala, to je moc dobrý nápad. U toho kuřete stačí papriku vynechat a přidat spoustu cibule (plus česnek). Je to ohromně dobré i tak. |
Z. Matylda 17.2.2017 9:07Jo, je to celkem rychlovka, jen teda v současné době je masakr ta cena zeleniny (při bídné kvalitě). V Itálii jim prý pomrzla nebo co, tak české obchody nahodily 100% ceny navrch... Asi přejdu na metodu "sezónní zelenina" nejen z přesvědčení, ale i z finančních důvodů- pórek a mrkev tolik nezdražili :) |
Z. Lika 17.2.2017 7:51Re: Suchá marináda Taky dobrá varianta! |
Z. Lika 17.2.2017 7:25Re: Když má kuře kozy jako Mašlíková :)) I když o tom člověk ví, tak ho to vždycky rozesmutní. A teď nemluvím o Mašlíkové (zřejmě hvězdička blýskavá?), u ní šlo o rozhodnutí (předpokládám). |
Z. Rpuťová 17.2.2017 7:20Když má kuře kozy jako Mašlíková :)) https://www.facebook.com/iamIneya/videos/976492629030691/?pnref=story |
Z. Lika 17.2.2017 7:16Re: pro ty nemasožravce: No jo, Číňani umějí výborně jak vepřové, tak rýži :-) |
Z. Rpuťová 17.2.2017 7:15Suchá marináda zní nadmíru dobře, to si zapíšu! :))) Používám odřezky ze stehenních řízků a jelikož dušenou zeleninu neoblibuji, tak k tomu jen mrsknu v podstatě jakoukoli zeleninovou směs, co mám po ruce, orestuju a na závěr zasypu strouhaným sýrem. Příloha: opečené brambory. |
Z. Lika 17.2.2017 7:05Re: hezký den Tady taky brzy ráno pršelo. Tak jsem zvědavá, jestli klesne teplota a bude "veselo". |
Z. Lika 17.2.2017 7:04Re: Varianta a prosba Ta varianta s jablkem se velice hodí i k vepřovému, díky za připomenutí. Falka je mi moc líto, je to těžké období - spíš asi pro vás než pro něj, aspoň doufám, že se netrápí. |