22.10.2020 | Svátek má Sabina


Diskuse k článku

MLSOTNÍK: Chřest po chorvatsku

Mám chřest ráda, nejradši syrový, ale vždycky mi bylo líto, kolik částí jsem nedokázala využít. A hle, v chorvatské kuchařce se nabízí řešení.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Výpis zvoleného vlákna.
Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Z. Hanča 22.4.2016 20:05

Chřest

jsem dělala jen jednou, v té nejjednodušší úpravě, na másle. Ale nějak to nebylo ono, výsledný produkt byl poněkud tuhý. Nejspíš již zakoupený nebyl nejčerstvější.

Ale ta omeletka vypadá lákavě!

Z. Lika 23.4.2016 9:39

Re: Chřest

Jen s tou omeletou připomínám, že jakákoli zelenina (nejen chřest) musí být měkká ještě před přilitím vajec. Leda si rádi pochroupete :-)

Š. Matyášová 25.4.2016 7:06

Re: Chřest

to musíš napřed zblanšírovat a pak dát na máslo...