Neviditelný pes
První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996Diskuse k článku
MLSOTNÍK: Pečené kuře s brambory na řecký způsob
Upozornění
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Z. Miki 29.9.2017 10:03Re: Jídla z jednoho hrnce To by byl velice krátký mlsotník: Vejdeme do Zverimexu, koupíme ucho a doma podáváme :-) |
Z. Lika 29.9.2017 10:14Re: Jídla z jednoho hrnce Ono vůbec ty psí mlsky jsou kapitola sama pro sebe :-) |
A. Lex 29.9.2017 8:37Tedy Liko, hned další kuře bude na pekáči podle řecka. To vypadá velmi rychlé, jednoduché a hlavně jedlé! Včerejší sváteční den jsem si krásně "vysvátkovala". Tedy prolenila. Ráno jsme s Ajvi vyrazily do ranního, sluncem prozářeného lesa a i pár hub jsem donesla, no a další hodiny kromě oběda jsem prolenošila :-). Ani na internet jsem nešla. Byl to hezký sváteční den. Ti, kteří nemají les za domem, se mohou podívat, jak ráno ve "zlaté fotografické hodince" vypadá: http://dig.rajce.net/Ranni_les |
Z. Lika 29.9.2017 8:50Re: Tedy Liko, Alex, už jenom kvůli té vůni to stojí za to. Všechno koření i citrony jsem měla doma, příprava jednoduchá... fakt bezva recept. Tvoje fotky si nechám ke kávě, už se těším. |
T. Zana 29.9.2017 18:09Re: Tedy Liko, Fotky jsou moc pěkné! |
D. Ruščáková 29.9.2017 8:21Liko, to je náhoda - já dělávám kuře na rozmarýnu a podlévám ho pomerančovým džusem - tím trpčím, neměl by být moc sladký. To je taky dobrota! To pečení pospolu se mi líbí - jsem teď sama doma, tak je vaření v jednom hrnci lákavé (když se vůbec odhodlám vařit:)) |
Z. Lika 29.9.2017 8:54Re: Liko, Dede, myslíš krabicový džus? To bude asi dost jiné, bývají doslazované, protože po pasterizaci jsou kyselé. Ale určitě dělají krásný karamel a pikantní chuť, přesně jak říkáš. Výhoda "pospolného" vaření je k nezaplacení. Akorát ty brambory musejí být na větší kusy, než když se vaří zvlášť. Dneska bude krásně, škoda času u plotny! |
Z. Xerxová 29.9.2017 6:40hezký den hezký pátek všem Zvířetníkům a zvířátkům :o) ... Taky budeme mít kuře. Kuřecí kostičky s mrkví a hráškem... a brambory našťouchám s pažitkou. |
Z. Lika 29.9.2017 8:55Re: hezký den Taky moc dobrá klasika. Lehká a výživná - pro sportovce! |