Neviditelný pes
První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996Diskuse k článku
PSI: Black
Upozornění
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
![]() |
veram 22.10.2009 23:00Re: Zdravím Moc moc moc držím všechny palce |
![]() |
Jakub S. 22.10.2009 22:59Re: Pokračování kočičích radostí I já se raduju nad tvou radostí, bodejť!! Všichni, přece. To je tak krásná zpráva! |
![]() |
RenataE 22.10.2009 22:57Re: Zdravím všechny! Ještě k tomu sádlu - byli jsme onehdy v restauraci, která se na kachny specializuje, a hokejista hřívnatý si dal "konfitovanou kachnu". Samo se předem zeptal, co to je. Je to kachna v podstatě vařená ve vlastním sádle a musím říct, že lepší jsem nejedla (tedy neochutnala). POZOR skvělý stav zažívacího traktu podmínkou |
![]() |
Jakub S. 22.10.2009 22:54Re: Zdravím Velice držím |
![]() |
Jakub S. 22.10.2009 22:52Re: Zdravím všechny! Já mám čtyřkolovou kachnu. Bubnující. Pro vnoučky. Tak ji nemůžu upéct, dá rozum. |
![]() |
Jakub S. 22.10.2009 22:49Re: R O Z V E R N Í Č E K . Tak soudruzi, podívejte se: já opravdu nevím, co je tak veselého na tom, že jeden soudruh viděl u té soudružky, že má laskavý srdíčko. To bychme měli ocenit, souzi. Tak ňák soudružsky, po našem. Kdo moc vidí do lidí, souzi, toho my nepotřebujem! Já jsem to nahlásil a už tam došli dva souzi z VB a odvedli ho. A bude klid na práci. A žádný provokace se srdíčkem a s viděním do lidí. To pózor, souzi, pózor! A taky se už zjišťuje, co to bylo za soušku, a esli to vůbec byla souška, co provokovala tím hozením čtvrťáku - já jsem se informoval a cobysteřekli: to je platidlo u i m p e r i a l i s t ů - ! Ahá - ? Větví se nám to, větví, có? Spiknutíčko jak vyšité. A co vy - důvěřovali jste, co? Tak pozór, pozór! Na to byste taky mohli dojet! Já si móc dobře všímám. Tak čest. |
![]() |
baty 22.10.2009 22:45Re: Děkuji všem Zvířetnicím a bájná bytost baty děkuje za to ahoooooj do telefonu |
![]() |
pudlíková 22.10.2009 22:32Re: Zdravím všechny! Ha, dvoukolovou nemám, s tou jsem se bavila před mnoha lety |
![]() |
ika 22.10.2009 22:32Re: Zdravím Dráčkovic držíme, držíme, držíme |
![]() |
RenataE 22.10.2009 22:30Re: Děkuji všem Zvířetnicím A obzvláštní poděkování pro tetu Ferrero |
![]() |
RenataE 22.10.2009 22:26Děkuji všem Zvířetnicím za to, že se Víla s Hokejistou dobře bavili |
![]() |
RenataE 22.10.2009 22:21Re: Zdravím všechny! Hihi, nemyslela jsem dvoukolovou kachnu ale dvoukilovou |
![]() |
RenataE 22.10.2009 22:20Re: Zdravím všechny! Jen nasolit a okmínovat. Nasolit znamená vetřít sůl do kůže i do dutiny břišní. Nechat přes noc nasolenou v lednici. Jak už pravily dámy přede mnou, nejlépe je péct dlooouho na nižší teplotu, to při dvoukolové kachně dá tak 4-5 hodin. Pokud je kačena tučná, tak je dobré v průběhu pečení odebírat část vypečeného sádla (nevyhazovat, dá se použít na cokoliv). Dutá kachna se dá vycpat jablky (bez jaderníku), je z toho potom výborná součást přílohy. |
![]() |
JoVo 22.10.2009 21:56Re: R O Z V E R N Í Č E K . Anežko, mistr měl určitě pravdu, jako jeden soudruh co říkal: „Učit se, učit se, učit se!!! |
![]() |
Matylda 22.10.2009 21:22Re: Zdravím Jejda, Li, to teda držím |
![]() |
Matylda 22.10.2009 21:21Re: Zdravím všechny! Peču tak na 180, když máš hodně času, jde to i na 160, ale to chce fakt čas. Já peču klidně tři a půl hodiny. A obracím. Nebo naporcuju na čtvrtky nebo na půlky a nemusím obracet a jde to i trochu rychleji. A chce to jen posolit, okmínovat a vymazat solí zevnitř kachny. Pokud je kachna tučnější, tak s citem propíchnout občas kůžičku, aby se to sádlo vypeklo. A to sádlo já odebírám průběžně, ale vždycky ho tam musíš trochu nechat, aby to nebylo úplně suché. |
![]() |
Heduš 22.10.2009 21:18Re: Pokračování kočičích radostí Bětulásková |
![]() |
Lucka V. 22.10.2009 21:10Re: Zdravím Lídošku zlatej, moc na tebe i na Jirku myslím |
![]() |
Anezka Sejbalova 22.10.2009 21:08Re: R O Z V E R N Í Č E K . Jeee, Jovo, to teda musim napsat o tom, jak se neco dela "poslepu" Pritahnul to prednosta pred chvilkou od Kance . Mistr instalater, sel odstranit se svym pomocnikem poruchu. Byla to ucpana , hluboka zumpa. Mistr se ponoril, aby zjistil, "ktera bije" . Po chvilce se vynoril. "Podej mi devatenactku (klic)! Zase dolu, zpatky nahoru, uz to na nem vsechno viselo. Pomocnik si zacpal nos. Je to asi vosumnactka, zarval mistr, nadechnul se a "sel" dolu. Chce to hasak, povidal kdyz se znova objevil nad hladinou a odfrknul si. Pomocnik mu ho podal, sedl si vedle zumpy na fosnu a zapalil si cigaretu. Mistr se opet vynoril. "Jeste pucvol a uz koncime". Pomocnik obratil oci v sloup. Mistr se rozcilil! "Co delas takovy drzky "? Kdyby si se lepe ucil, tak si nemusel jen podavat vercajk ! |
![]() |
pudlíková 22.10.2009 20:56Re: Zdravím všechny! Ahoj YGO! Díky za info! A mohu se tě, potažmo i někoho podobně kuchyněmilného, optati, co myslíš tím pooooooomalu a dlooooooouho???? Mám elektrickou troubu s ventilátorem, či jak se tomu odborně říká Děkuji za tvé rady a má dotaz - ještě dáváte večer spát zajíčka ?? |
![]() |
pudlíková 22.10.2009 20:45Re: Zdravím všechny! Ahoj MaRi! Díky za optání. My se máme normálně, velmi pracovně já a venkovně radostně s pudlajzíky |
![]() |
JoVo 22.10.2009 19:56R O Z V E R N Í Č E K .
|
![]() |
aida 22.10.2009 19:32Re: Zdravím všechny! S kačenou moc neporadím, my ji doma moc nejíme, místní dámy tomu rozumějí určitě víc. Kdyžtak ještě mrkněte pro inspiraci na Labužníka. P.S. Kdyby se Vám to nevyvedlo, nezoufejte - u mě to obvykle bývá tak, že když mám nějakou hodně důležitou nebo vzácnou návštěvu, jídlo většinou pokazím, i když jsem ho před tím vařila třeba 100x. Holt, zákon schválnosti. |
![]() |
aida 22.10.2009 19:27Re: Zdravím Ježišmarjajosef, držím pěsti. |
![]() |
Bětuláskovo! 22.10.2009 19:26Re: Pokračování kočičích radostí My se radujeme usilovně a rádi, protože jsme si děsně všichni za a) přáli, aby ses cítila potěšena a hlavně povzbuzena těmi uličnicemi (a netvrď, že to ďáblice a uličnice nejsou!); a za b), které se skoro rovná a) - když Veliká Kočka je veselá, tak jsme veselí i my, faktyš! P.S.: Princezničky mají asi zatím nehtíky jak z papírku (mno, i když! Když si vzpomenu, jak přijeli páníci pro Tygříka a pán neprozřetelně povískal kotě a divil...), ale já už včera uškrábaných zad a dalších částí těla měla dost, lapla jsem loupežnici Babetu i matku učitelku Pusu, zabalila jsem je do deky do štrůdlu a vzala každej drápek o milimetr. No a hned je to znát: drápou furt a všechno, včetně mne, ale aspoň už to tak NEBOLÍ! P.S.II: Úplně vidím dvě holčičky plné života a jednoho ustavičně překvapeného Garýčka. Dobře jsi udělala. Budeš mít fakt veselou zimu. |
![]() |
Velká kočka 22.10.2009 19:09Re: Pokračování kočičích radostí A děkuji vám že se radujete nad mou radostí. Je vám jasné že tím pádem radost narůstá a dosahuje nepředstavitelných rozměrů ? |
![]() |
Velká kočka 22.10.2009 19:02Re: Zdravím Milá Li, pro Jiřího i pro tebe hodně síly a naděje. |
![]() |
Velká kočka 22.10.2009 18:57Re: Pokračování kočičích radostí Milá Apino, já digitální fotoaparát mám, je to Panasonic DMC-FZ8 LUMIX, zakoupený za hodně sníženou cenu v Praze před dvěma a půl roky. Pořizovala jsem si jej s vědomím že do mého života vstoupí Garyk tehdy ještě na mne čekající coby Laban. Jen mi teď schází kočičí rychlost i když jsem Velká kočka. Zatím jsem nevyfotila našich nových osm tlapiček ani spících, protože i já přes den usínám. Je to koordinované kočičí spaní ale Garyk se bez protestů přidává. Zapomněla jsem ještě jeden detail v líčení kočičích radostí. Když už se princezničky na chviličku zastaví a obdaří můj klín svou přítomností a předou silou co jen ta maličká tělíčka vydají tak mě k tomu ještě něžně oblizují růžovými jazýčky jak malými struhadýlky. A já si nejsem jistá jestli jde o něžnost a přítulnost a nebo si ony myslí že jsem děsná špindíra. |
![]() |
YGA 22.10.2009 18:53Re: Zdravím |
![]() |
YGA 22.10.2009 18:51Re: Zdravím všechny! Jojo - chce to dost osolit (i vevnitř), může se i pokmínovat (ale já to nedělám), jinak žádné koření - je dobré, když ji máš nasolenou den dopředu (a pak ji nechej v chladu). Péct opravdu dlouuuuuuhooooo a pooomaaalůůůůůů - a taky je dobré ji nejprve péct přikrytou (dva pekáčky na sebe), až je kačka poloměkká, pak dopékat už bez přikrytí. Jo - a s tou vodou opatrně - nesmí ti v pekáčku plavat, jinak se nevypeče, ale vydusí - ze začátku tam frkni půl decku vody (nevím, jak velká je kačena). Jo - já sádlo slívám až nakonec, a mívám kůži taky vypečenou (tedy ne já, ale ten pták). Jestli nemáte rádi zelí a knedlík, je taky dobrá s vařenými brambory či brkaší -.je to přece jenom trošku lehčí. Jo - a pozor, kačena je dutá |
![](http://1gr.cz/u/IWEB31.gif)
![](http://m.1gr.cz/u/free.gif?r=p_zn71vWis11lwt&p=bsW_H5nY%7ciALsbkkD1r%7cvsH1stxkB1%7cXWbFSaYhkHCrpVWKNa%7cvk9OpdmwB%7casysIOecnf&x=-E6Lvc)