Neviditelný pes
První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996Diskuse k článku
PŘÍRODA: Jak se fotí krokodýli
Upozornění
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
mishi 6.1.2010 14:45Re: nový článek Dííííík. Jsem netušila, že by to mohlo bejt až takhle jednoduchý. :-) |
Xerxová 6.1.2010 14:46Re: nový článek v tyráži neviditelného psa (vpravo) najdeš odkaz na adresu Dagmar Ruščákové ("naše redaktorka" Dede). Té pošli text i fotky emailem a až na tebe dojde řada, tak článek vyjde. Jinak na Zvířetníku vpravo ve sloupku aktualit je návod (dva články) jak psát a co psát a jak upravovat... |
Jakub S. 6.1.2010 15:00Re: nový článek Dášo, Dášo... járáž, tyráž, onráž... heršvec! Smajlík... |
Xerxová 6.1.2010 15:05Re: nový článek no moment - já vím, že tiráž, ale vpravo je Yráž :o) |
Jakub S. 6.1.2010 15:08Re: nový článek Jó! Máš recht jako vždy, zas jsem se ostudně provařil, prosmažil, propekl. Pak že nejsu hlúpý. Aha né! |
Zdena b.p. 6.1.2010 15:21Re: nový článek BINGO, a ještě navrch není Dáša CHACHACHA |
Jakub S. 6.1.2010 15:22Re: nový článek Jasně, to nějak mimoděk jsem popletl, soustředě se jinam... |
Rpuť 6.1.2010 14:35Tak takhle vypadala naše Arinka, jen měla gracilnější a špčatější čeníšek. Ale tahle holka běhá dobře, když jí poliši nemohli chytit:)) |
Jakub S. 6.1.2010 14:12Právě chci napsat, jaké to jsou překrásné citlivé vzácné záběry, když slyším z rádia, že už tu s náma není Ivan Medek, Hlas Ameriky, Vídeň. Syn gen. Rudolfa M., brácha Mikuláše - jednoho z největších českých malířů druhé poloviny století. Citlivý muzikolog, přímý a čestný člověk, na kterém se dalo stavět. Dona eum pacem, Domine. |
Pitrýsek 6.1.2010 14:48Re: Právě chci napsat, jaké to jsou překrásné citlivé vzácné záběry, Také jsem už četla. Škoda pana Medka. Takoví by tady měli zůstat aspoň do stovky a nebylo by to mnoho. |
cuoco 6.1.2010 14:55Re: Právě chci napsat, jaké to jsou překrásné citlivé vzácné záběry, S velkou úctou se připojuji. |
jiný Honza 6.1.2010 14:50Re: Právě chci napsat, jaké to jsou překrásné citlivé vzácné záběry, Další osobnost už jen jako heslo pro encylopedii. Měl jsem ho rád. |
Zdena b.p. 6.1.2010 14:59Re: Právě chci napsat, jaké to jsou překrásné citlivé vzácné záběry, I já si ho velmi vážím a mám ho ráda. Vedle v Lidovkách je odkaz na rok starý rozhovor. Ten je velmi zajímavý. |
baty 6.1.2010 16:08Re: Právě chci napsat, jaké to jsou překrásné citlivé vzácné záběry, bude moc chybět, R.I.P. |
veram 6.1.2010 17:05Re: Právě chci napsat, jaké to jsou překrásné citlivé vzácné záběry, Byl to dobrý člověk, škoda ho. R.I.P. |
zana 6.1.2010 18:39Re: Právě chci napsat, jaké to jsou překrásné citlivé vzácné záběry, Čas je hrozně nemilosrdnej... R.I.P. |
RenataE 6.1.2010 21:28Re: Právě chci napsat, jaké to jsou překrásné citlivé vzácné záběry, R.I.P., moc jsem si ho vážila. |
Karolina 6.1.2010 13:47Od Vás všech se teda člověk dočká............. ŽRADOVÁNKY!!!! Úžasný název! Též zařadím do slovníčku. Nicméně: teď vypuknou DIETÁNKY!!! Resp. nejprve něco na způsob dožínek - tohle budou DOŽÍRKY! A to proto, že zbylo!!!! Hodně zbylo! Zatím tedy zbytky vyhrávají 10:0, ale budou na hlavu poraženy! Vyhlásila jsem stopstav jakýmkoliv nákupům jídla krom pečiva, nezlákaly mne ani skvělé ceny hovězího zadního a krkovičky naproti u řezníka, NE!!! Přednosta má přísný zákaz cokoliv donést domů, naopak má přísný příkaz konzumace! A nebudu psát o jídle, mám na Vás všechny připraveno něco jiného!!!! To bude národ Zvířetnický opravdu zírat! Jen co to dám - dáme dohromady! Snad koncem týdne! Tak se těšte, víc neprozradím, jen jedna dobrá dušička, tak trochu zabukistka, ví, o co jde! |
Zdena b.p. 6.1.2010 15:29Re: Od Vás všech se teda člověk dočká............. No, dožírky nejsou špatné, ale asi si na ně nevzpomenu. U nás se tomuto stavu zásobování domácnosti říká DOŽERNÁ. A dietánky mám už od pondělka :o( |
Karolina 6.1.2010 21:06Re: Od Vás všech se teda člověk dočká............. Chicht!!!!!!!!!! Fakt? Dietánky od pondělka? Na jak dlouho???? AU AU AU AU, nemlátit po hlavičce, zblbnu! |
sempervivum 6.1.2010 18:34Re: Od Vás všech se teda člověk dočká............. Milá Karolíno, nemohla bys učiniti přehled, kterak jísti pestře a rozumě zužitkovat zbylé jídlo? Např. u nás dnes k večeři budou sendviče s kachním masem. Nebudu péci kachnu, kvůli sendviči. :-) Leč, je-li v mrazáku zamražen zbytek pečené kachny, proč ho nezařadit v půlce týdne. Paštiku neumím. Namíchání do rizota mne napadlo, až když zde píšu. |
zana 6.1.2010 18:43Re: Od Vás všech se teda člověk dočká............. No, nepatří to přímo do žradovánek, ale jak přišly mrazy, vzala jsem včera na poslední chvíli z balkonu brambory, kilo a půl. Měla jsem nahnáno, jestli už nejsou namrzlý, tak jsem se bála je dát do šatny (kde je tak 18-20) a do lednice se momentálně nevejdou... Tak jsem je uvařila. A teď hloubám, co s nima. Nechci dělat zapečený brambory. Něco bych mohla vzít na bábovku... Synek nerad placky (grrr)... |
RenataE 6.1.2010 19:26Re: Od Vás všech se teda člověk dočká............. Placky, roládu naslano, tyčinky (brambory/tuk/mouka).... |
RenataE 6.1.2010 19:27Re: Od Vás všech se teda člověk dočká............. Jo, synek nerad placky? Tak ať si dá suchej rohlík 8))) A taky jdou udělat rösti, ale líp ze salátových. |
Karolina 6.1.2010 21:14Re: Od Vás všech se teda člověk dočká............. Rösti jsou fantastický nápad! Taky z brambor dělám šišky, placky, kuličky se sýrem, obalené v sýru nebo strouhance, také jdou uvařené zapéct se zbytky masa a zeleninou, také jdou osmažit a posypat parmazánem, šťouchané brambory jdou udělat i z těch uvařených, když se do nich vmíchá smažená cibulka na špeku. A bramborová polévka, hutná, rozmixované brambory, zelenina a sušené houby. Já bych měla spoustu nápadů, ale teď nemám čas, něco dám dohromady. |
YGA 6.1.2010 21:49Re: Od Vás všech se teda člověk dočká............. Já dělala na nový rok přesňáky - ale když "rozežhraný" synek narad placky, tak ať si dá brambory na loupačku - chich. Anebo - udělej šumajstr - uvař fazole, ta zamíchej s rošťouchanými brambory a škvarky, lehce omasti a osol - je to fakt dobré a je to typické postní páteční jídlo ve výspě Moravského Hanácka - k tomu se přikusují beleše (v Čechách vdolky). |
zana 6.1.2010 19:53Re: Od Vás všech se teda člověk dočká............. Hmmm, roláda ... to by mohlo bejt vono. Ď. |
ika 6.1.2010 21:04Re: Od Vás všech se teda člověk dočká............. Taky jsou dobré rolinky mojí babičky. Rozválené syrové bramborové placky naplnit rozsekaným uzeným podušeným na zpěněné cibulce, zarolovat a narovnat do pekáčku s rozpuštěným sádlem (jako buchty omastit po všech stranách) a dát péct do růžova. |
zana 6.1.2010 22:07Re: Od Vás všech se teda člověk dočká............. Děvčata všecka, jste úžasný, díky! A ještě mě samotnou vlastní hlavou napadly špekový knedlíky ... no upřímně řečeno, těch brambor je dost ;-) |
Karolina 6.1.2010 21:09Re: Od Vás všech se teda člověk dočká............. To je docela skvělý nápad!!! Jednak zbývá spousta zbytků z chalupy, něco se dá zamrazit, ale něco ne! Pak se to musí nějak zkombinovat, aby se to spotřebovalo s užitkem. Určitě ale nedávám mrazit pečené maso, protože pak nemá žádnou chuť. Paštika je naprosto jednoduché a velmi dobré jídlo! Rizoto, těstoviny s čímkoliv a dochucené zeleninou apod. Hmmmmm, asi to bude námět na MLSOTNÍK! |