Neviditelný pes
První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996Diskuse k článku
MLSOTNÍK: Kynuté i nekynuté
Upozornění
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Z. Lika 23.9.2022 11:23Já už koupila mák MLP prý švestkové knedle jedině s mákem |
Š. Matyášová 23.9.2022 12:35ty se flákáš doma? |
Z. Lika 23.9.2022 13:41Možná má na to lidi |
Z. Yga 23.9.2022 16:22No jo, dneska se flákám |
M. Skálová 23.9.2022 17:50taštičky, to bych si taky dala. Vařívala je maminka za mého mlada. |
Š. Matyášová 23.9.2022 9:02hodně borůvek a jeden blboun na osobu...velikost alpského povidlového knedliku..a přelejt ještě žahourem a máslem a sýpnout tvrdým strouhaným tvarohem..ježišikriste mám slin plnou hústu... |
Z. Jenny 23.9.2022 9:54Tytytyty, jednááá,mlsná, jak já k tomu přijdu,včilék mám hlad jak pes a chuť ještě větší. |
Z. Janaba 23.9.2022 10:55Liko, Lenka píšé, že buchty nééé! U nich klasika. |
Z. Lika 23.9.2022 11:17Jano, Lenka píše, že buchty z klasiky, a právě ta mi tu už kyne |
Z. Xerxová 23.9.2022 6:36hezký pátek všem Zvířetníkům a zvířátkům kynuté těsto používám, nebojím se ho. Dělám klasiku, recept mám po své babičce. I těsto vánočkové používám stále stejné, neexperimentuji |