27.4.2024 | Svátek má Jaroslav


Diskuse k článku

MLSOTNÍK: Kynuté i nekynuté

Podělím se s vámi o osvědčené rady ke kynutému i nekynutému těstu, které mi Lenka S. zaslala. Věřím, že se budou hodit, mně tedy určitě :-)

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Z. Lika 23.9.2022 11:23

Já už koupila mák ;-D MLP prý švestkové knedle jedině s mákem R^

Š. Matyášová 23.9.2022 12:35

ty se flákáš doma? 8-o

Z. Lika 23.9.2022 13:41

Možná má na to lidi ;-D

Z. Yga 23.9.2022 16:22

No jo, dneska se flákám ;-D;-D

M. Skálová 23.9.2022 17:50

taštičky, to bych si taky dala. Vařívala je maminka za mého mlada.

Š. Matyášová 23.9.2022 9:02

hodně borůvek a jeden blboun na osobu...velikost alpského povidlového knedliku..a přelejt ještě žahourem a máslem a sýpnout tvrdým strouhaným tvarohem..ježišikriste mám slin plnou hústu:-P...

Z. Jenny 23.9.2022 9:54

Tytytyty, jednááá,mlsná, jak já k tomu přijdu,včilék mám hlad jak pes a chuť ještě větší.V:-)

Z. Janaba 23.9.2022 10:55

Liko, Lenka píšé, že buchty nééé! U nich klasika.

Z. Lika 23.9.2022 11:17

Jano, Lenka píše, že buchty z klasiky, a právě ta mi tu už kyne R^

Z. Xerxová 23.9.2022 6:36

hezký pátek všem Zvířetníkům a zvířátkům :-)

kynuté těsto používám, nebojím se ho. Dělám klasiku, recept mám po své babičce. I těsto vánočkové používám stále stejné, neexperimentuji