Neviditelný pes
První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996Diskuse k článku
MLSOTNÍK: Těstoviny
Upozornění
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Z. Jenny 10.9.2021 16:55A jejda,tak to nevím, snad se zadaří! Tvoji jednovaječnou tlusťoučkou amoletku, tak tu dělám skoro pořád. Když mne honí mlsná. |
Z. Janaba 10.9.2021 15:49Jo!! |
Z. Janaba 10.9.2021 15:46Pro mne patří, protože voda ze špaget mi připadá taková uappetitlich. Ale také jsem ji zkusila a vrátila jsem se ke smetaně. |
T. Zana 10.9.2021 13:35Hmmm, s tuňákem jsem to nikdy nezkoušela, možná by se mohlo , ten je doma vždycky. |
Z. Xerxová 10.9.2021 13:05byly špagátky - se sušenými rajčaty, protlakem, česnekem... kusem kuřete a strouhaným sýrem |
Z. Lika 10.9.2021 11:36I mě Eva inspirovala, hned jsem pro čočkonudle vyrazila a byla jsem úspěšná. Vyzkouším asi o víkendu. |
Z. Lika 10.9.2021 11:35Připomněla jsi mi spory, jestli do karbonár patří smetana nebo ne. A Italové se diví: jestli je to dobré, proč ne, nehádejte se a baštěte |
Š. Matyášová 10.9.2021 11:05Liko, není zač..já mám ráda i ty fádní..ale tady mne to zaujalo,jak si je i oni dokáží prostě upravit..a docela mne to překvapilo.. |
A. Zemanová 10.9.2021 10:29To vypadá jak vzhledně, tak jedle. A hlavně rychle! Mám dnes ještě zbytek lasagní a na zítřek chystám jakýsi zelenino-bramborovo-fazolový guláš s kouskem vepřového, neb přijede šikulka z přízně a bude nám trochu zateplovat severozápadní roh ve Vaškově pokoji. Včera jsem dělala takový hexperiment s listovým těstem, kuřecím prsem, žampionovým duxelles a tak dále. Bylo to moc dobré i úhledné, ale protože já jsem já, žádné fotky nemám. To podotýkám předem, než se případně objeví dotaz na recept do Mlsotníku. Přeju všem krásný den. Já jdu dohánět poslední obecně-kronikové resty, přestože venku je ideální počasí na dělání zenu. Ach jo. |
Z. Lika 10.9.2021 10:06Moc se mi líbí, jak je to jídlo barevné. Jinak jsou karbonáry na pohled fádní, ale tohle je moc dobrý nápad. A rajčata mají sezonu, takže i ta kupovaná bývají dobrá. Sharko, díky! |
Š. Matyášová 10.9.2021 8:44děkuju jenny a kde jsou fotky a recept od Tebe? Na ty penne ? |
Š. Matyášová 10.9.2021 8:43tohle byl oběd..takže dobrý , ale na ty cukety jsem dostala chuť... |
Š. Matyášová 10.9.2021 8:42
|
Z. Matylda 10.9.2021 8:11Těstoviny mám moc ráda, jen se je snažím nevečeřet, spíš obědvat. A tyhle musí být čerstvé- tak snad o nějakém volném dnu :) K večeři jsme měli včera plněné cukety, to snad bylo i zdravé! |
Z. Jenny 10.9.2021 7:54Sharko díky, od tebe doporučené budou jistě chutnati všem! U nás včera byly pene se špenátem a bešamelová majda (trochu) dnes budou tagliatelle s žampiony a zbytek té trochy. Tento týden mám těstovinové chutě. Zítra budou patizony a cuketka na grilu nebo taky jinak, dle chuti a nálady. |
J. Fialová 10.9.2021 7:47To by vcelku splňovalo moje kritéria na bezpracnost Obzvlášť když i těstoviny za mě vaří rýžovar |
Š. Matyášová 10.9.2021 7:32děláš mi radost Jindro.... |
Š. Matyášová 10.9.2021 7:32díky Evo....zkusim se po těch čočkovejch podívat... |
E. Zvolánková 10.9.2021 7:16Krásný den všem, jakož i nadcházející víkend. Dnešní mlsotník ňamňam, mám ráda tyhle těstovinové variace. Zrovna včera jsem dělala těstovinový salát, ale z bezlepkových těstovin (z mouky z červené čočky). Koupila jsem je poprvé a docela mě překvapily. Pravda, při vaření zrovna vábně nevoní, ale když se to pak slije a propláchne studenou vodou, vůbec to není špatné. Základem salátu ale byla rajčata (žlutá, červená), cibule, česnek, bylinky, šunka, strouhaný Grana Padano a jako pojivo jedna kostička Madetky a trochu "farmářského dresinku". Udělala jsem si ho večer, že si ho dnes vezmu do práce na oběd a zapomněla ho doma. |
Z. Xerxová 10.9.2021 6:06jedny "karbonáry" byly u nás minulý pátek. S uzeným. Že by dneska taky byly špagátky?? málem bych zapomněla: hezký pátek všem Zvířetníkům a zvířátkům |