Neviditelný pes
První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996Diskuse k článku
MLSOTNÍK: Recepty pro dlouhé zimní večery
Upozornění
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
zana 25.10.2008 22:27Brdy kdyby se někdo chtěl projít podzimním lesem, tak fotky (je to trochu přesvětlený, ale bylo krásně) zde. |
Jakub S. 25.10.2008 22:27Tý jo, to je parádní! Kde na to, panenky, chodíte? EŠTĚ ŽE TO ČTU PO DESÁTÉ VEČER! |
Jakub S. 25.10.2008 22:24Majku, ty jsi zvíře. Smí tohle bejt? To je nemorální, takhle se cajchnovat. Volby na tebe. Bys zvadnul. |
Ejška 25.10.2008 22:18Re: když už tady mlsáme tak jojá napíšu do mlsotníku o rybách nějaké receptíky |
baty 25.10.2008 22:18Re: OT - jak jsem se ztratila (zase:)) uffffff, to je dobře, že ses našla |
Matylda 25.10.2008 22:18Re: OT - jak jsem se ztratila (zase:)) Tak to bychom neskončili u Velké kočky, ale na prohlídce petrohradské Ermitáže |
zana 25.10.2008 22:17Re: A já mám oškrabganou kuchyni, Jo, takhle jsme kdysi v jednom ze svých prvních bytů sundavali jedny tapety s růžičkama, druhý tapety s pomněnkama, třetí tapety s jinejma růžičkama a proužečkama... |
Matylda 25.10.2008 22:13A já mám oškrabganou kuchyni, vzhledem k mým zničeným zádům Kája za mne dodělává strop. Tohle byla poslední místnost, kterou jsme po předchozích nájemnících ještě neškrabali- a nezklamali. Tentokrát v tom mrňavém pokojíčku pro služku, dnes v kuchyni, převládala růžovofialová, kde se po čtvrt metru střídaly bílé a modrobílé pruhy naležato. Pod stropem byl silnější, hnědočervený. Kolem oken ve výklenku tmavomodrá. Podotýkám, že kuchyň má okno na sever a sluníčko do ní nezasvítí, takže ta růžovofialová musela být úchvatná. |
Zdena b.p. 25.10.2008 22:12Re: Mila Dede, Tak mne napadá, jestli on nemá tu nemovitost v podobné lokalitě jako je safari Dvůr Králové. |
týna 25.10.2008 22:09Re: když už tady mlsáme já vám díky něco vybereme a podáme hlášení, jak jsme vybrali a jak vyrobili a jak snědli a jak chutnalo |
Jakub S. 25.10.2008 22:09Zano, to jste se teda zachovali tak neuvěřitelně - ten řidič o vás určitě teď už všude vykládá. Mě to vzalo úplně! |
veram 25.10.2008 22:07Re: Tak to podepiš taky, z A m e r i k y ! Hanka to podepsala už ráno |
Jakub S. 25.10.2008 22:07Taky... jo. Kan wa´nix moch´n. Co nám všem nemyslící většina navařila, mmusí si jako vždycky aji ta osvícenější a pamatující menšina vypít. Teda sežrat. Tentokrát už jsem ale nepřipustil, aby mi to nějak zasáhlo srdíčko a nic. Tristesse, oui, mais cést tout, a to je všecko. Konec dalším, byť minimálním, iluzím. Zůstávají nějaké? Teď nechci odpovídat. |
redneck Mike, Mississippi 25.10.2008 22:07Re: Mila Dede, Naopak, Jakube, ja se prave snazim, aby to nektera prijela zkontrolovat. To bych i ty stejky udelal... a pro vegetarianky... ne treba klobasky nebo tak neco... |
Dede 25.10.2008 22:05Re: OT - jak jsem se ztratila (zase:)) Tak to bychom byly skvělej tým Ty bys řídila a já bych ti říkala kudy! |
Zdena b.p. 25.10.2008 22:04Re: když už tady mlsáme Když bylo mé princezně 16, tak ji velmi nahonem operovali. 22.12. A princezna si vyplakala, že nutně potřebuje na Štědrý den rybu. V jejím případě kapra. (Někdy mám dojem, že jsem si ji pořídila s panem Vydrou) Tenkrát jsem rybičku lehce okořenila a osolila, pokapala malinko citrónem, dala plátek másla a upekla v alobalu. Dnes bych sáhla po receptu Dede. Je to úžasně jemné a dobré. |
Matylda 25.10.2008 22:03Re: když už tady mlsáme My jíme vždycky kapra, ale u známých dělají líny |
zana 25.10.2008 22:03Re: když už tady mlsáme tak to napiš |
Matylda 25.10.2008 22:02Re: OT - jak jsem se ztratila (zase:)) To já jsem mizerný řidič, ale slušný naigátor. Chlapi se sice řehtají, když tu mapu otáčím vzhůru nohama, ale vždycky nás najdu, případně navedu zpátky na správnou cestu. Ale jako řidič bych byla jezdící katastrofa |
Jakub S. 25.10.2008 22:02Re: Mila Dede, Snad mu toho komára nesežereš? Dělá z komára kdovíco, velblouda, co - dvě stáda velbloudů, a pumy má okolo a medvědy a všecko. Neví už roupama co by. Počítá, že mu to nepřijedete zkontrolovat. Možná by pak zkrotl... |
Zdena b.p. 25.10.2008 21:55Re: Zdeno b.p. Si dělej psinu. Pro moje artrózní klouby by i kdejakej českej volej byl moc. Teplíčko ti závidím, ale mám dojem, že bych v prostředí, které popisuješ, byla odsouzená k velmi rychlému procesu recyklace. |
Jakub S. 25.10.2008 21:55Tak to podepiš taky, z A m e r i k y ! Ovšem čistě de iure - asi budou moct prohlásit, že to je n u l i t n í - prostě že to nepla, nejsou tam všecky n á l e ž i t o s t i . . . Že by to tomu shromažďovateli nikdo ani dodatečně neřekl? Nevadí - aspoň takto bude přibývat. V samotném množství je síla, de facto! ...do té krajiony patří. Ano, ty nádraží z druhé poloviny tamtoho století tam patří, zapadají, vrostly tam, nádraží dávno opěvané až po Karla Čapka či Petra Koptu. Na Severní dráze Ferdinandově je pěkných pár takových klenotů taky. |
redneck Mike, Mississippi 25.10.2008 21:40Re: Mila Dede, |
Ejška 25.10.2008 21:38Re: když už tady mlsáme Zano, ale marinovaný pangasis udělaný jako řízek na ruby je náhodou k salátu dobrý |
zana 25.10.2008 21:34Re: Mila Dede, fakt Kecáš, ne? |
zana 25.10.2008 21:32Re: ýno a štětinko K tý chlebovce bych ještě přihodila panádlovku. Rozvařit housky s masoxovou vodou/vývarem a kmínem, přidat vejce (lze ještě vylepšit smetanou, ale na mne už to je moc). Velmi rychlá a i dobrá (a ten zdraví prospěšnej kmín). |
redneck Mike, Mississippi 25.10.2008 21:31Re: Mila Dede, ...jo, k o m a r , tak toho ma Mississippi ve statnim znaku... |
Dede 25.10.2008 21:30Re: Mila Dede, Máš pravdu! Žádnej medvěd, komáři! Tak to couvám, vždyť mě málem sežrali i v té Břeclavi! |
Dede 25.10.2008 21:27Re: když už tady mlsáme Já bych hlasovala za lososa, strašně snadno se dělá (nejjednodušší varianta - polejt citronem, maličko osolit,žďabec nějakýho koření, dáš do mw a za 5 minut podáváš) a je jedlej k salátu. A bez kostí! (Když se dobře uřízne filátko ) |
zana 25.10.2008 21:24Re: Mila Dede, No, děvčata - všimly jste si tý drobný poznámky o komárech? |