Neviditelný pes
První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996Diskuse k článku
MLSOTNÍK: Pstruh na másle a trocha poezie
Upozornění
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Vakandi 9.2.2007 14:58Re: oprava |
Karolína 9.2.2007 13:15Re: Re: Re: slintám Ještě lepší je s kváskem a smaženými vajíčky. To je taková ta pravá krkonošská. |
zana 9.2.2007 17:31Re: Re: Re: Re: slintám já nerada kopr |
Štětinka 9.2.2007 17:42Re: Re: Re: Re: Re: slintám ale zano, ten je užitečnej! Poporuje tvorbu mlíka,tak kdybys náhodou potřebovala kojit .... |
zana 9.2.2007 19:03Re: Re: Re: Re: Re: Re: slintám No prosím , mám to vědecky zdůvodněný (díky, děfčata). |
Xerxová 9.2.2007 18:05Re: Re: Re: Re: Re: slintám Já taky kopr opravdu neeee. Ale moje osobní MUDr. (spoluskautka a psí nadšenec a moc dobrá obvoďačka) tvrdí, že to je snad nějaká forma alergie - ona taky kopr nemůže ani cítit (jinak jí všechno)- a tak svým třem chlapům uvaří maso a knedlíky a připraví sáčky s koprovkou z Vitany a odejde sloužit pohotovost. Podmínkou je vyvětráno v kuchyni a umyté nádobí.... |
RenataE 9.2.2007 18:54Re: Re: Re: Re: Re: Re: slintám Mám to s koprem taky tak, snesu ho jen v sladkokyselých okurkách. Děti koprovku milujou, takže na ní docházejí k babičce. Úspěšně jsem kojila i bez kopru, zato bez jablečnýho moštu bych tenkrát nevycedila ani kapku |
dalmatin 9.2.2007 19:12Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: slintám Jste mi připomněli - moje dcera jako menší říkala, že má moc ráda koprovku, ale bez "tý vomáčky" . Já to ráda a moc. |
LENKA S. 9.2.2007 23:22DĚVČATA, MUSÍM SE PŘIDTAT JÁ TAKY KOPR NÉÉÉÉÉÉ. UŽ ODMALIČKA, KDY MI PEKELŠTÍ KLUCI HLOUPĚ NAKUKALI ŽE TO JSOU SAMÉ MUŠÍ NOŽIČKY. JE TO VE MNĚ HLUBOKO A DOSUD. JEN TA VŮNĚ KOPRU MNE OBRACÍ NARUBY. DALŠÍM TAKOVÝM KRÁSNÝM MOMENTEM BYL ŠPENÁT= HUSINEC(=HUSÍ LEJNO). J E TO BLOK , KTERÝ BY DNES UŽ FUNGOVAT NEMUSEL, ALE JÁ DNES ŠPENÁT A MNOHO JINÝCH VĚCÍ NEMŮŽU KVŮLI VELKÉ KONCENTRACI ŠŤAVELANŮ. VŠE RODINCE UVAŘÍM, ALE SAMA DO ÚST NEVEZMU. |
Hana Williamson 9.2.2007 22:37Re: Re: Re: slintám Stetinko: a taky treba pridat neco hub a vajicko na hnilicku. Ono se to vajicko tak krasne rozpatla v tom taliri a ten zloutecek to zahusti.Mam v mrazaku zamrazeny kopr, tak kulajda bude zejtra na obed - budu-li se citit na varbu. Ale ten tvuj Ondra je podnikavy hoch!!! |
kocourová 9.2.2007 10:15Julčo, prosím, kde je v Brně rybárna s čerstvými rybami? Ta u Měnínské brány ( když jsem tam byla naposled ,narážela jsem jen na samé mražené), nebo máš na mysli nějakou jinou?Díky |
aida 9.2.2007 10:31Re: Julčo, I když nejsem Julča, tady. Chodím tam docela často, i pro vajíčka - mají čerstvá, kolikrát dvoužloutková, XL a jen za dvě kačky. |
Ejška 9.2.2007 10:51Re: Re: Julčo, Brňandy, tak vám tu rybárnu závidím, tady široko daleko takového nic néni |
julča 9.2.2007 11:09Re: Re: Re: Julčo, Ano, je to přesně tak, ve stálé nabídce jsou k vylovení kapři, pstruzi, líni a teď i candát. |
LENKA S. 9.2.2007 11:47Re: Re: Re: Julčo, JÁ TAKY ZÁVIDÍM A STRÁÁÁŠNĚ!! RYBY MILUJU A POKUD JE CHCI, MUSÍM SI PRO NĚ DOJET VLAKEM AŽ DO 60 KM VZDÁLENÉ PLZNĚ- POUHÉ 3 HODINKY JEDNA CESTA. MALIČKOST,ŽE? |
kocourová 9.2.2007 12:22Re: Re: Re: Julčo, Jo jo, je co závidět:-) Plánovala jsem si, jak jsem si udělala chutě s rybama, že si v poledne sjedu na tu Božetěchovu,protože ji mám z práce asi15 min, ale pak jsem si uvědomila, že přímo před prací máme rybí jídelnu, kam občas zajdem a oni nabízejí i chlazené ryby z Pohořelic, tak jsem hópla tam a už mám v tašce dva velké pstruží macky ( každý cca 400 g. )a v neděli už se těším, jak je dle receptu zvířretníkového šoupnu do trouby:-) |
julča 9.2.2007 12:44Re: Re: Re: Re: Julčo, A Kocourová, kde to přesně je? |
kocourová 9.2.2007 12:52Re: Re: Re: Re: Re: Julčo, Na Hrnčířské, v areálu SFINX ( je tam Albert, lékárna, parfumérka a další obchůdky + ta Rybenka a vaří tam dobře, nejen rybí jídla, ale mají na výběr i "normální" a nad tím vším jsou byty, taková novostavba. Je to vidět i ze Štefánikovy. |
zana 9.2.2007 17:33Re: Julčo, Víte někdo v Praze o něčem takovým ? |
Olčava 9.2.2007 10:04proč mně to nebere příspěvky? |
Olčava 9.2.2007 10:02už to zase blbne sem napsala, odeslala a nic |
Karolína 9.2.2007 10:30Re: už to zase blbne Povídej mi o tom! Už jsem 2x napsala příspěvek, pokaždé jsem se trefila kamsi do pryč....... jen ne to odeslat tam, kam jsem chtěla, tudíž sem! Asi to ale nebude v tom počítači, ale ve mně, to sebekriticky uznávám! |
aida 9.2.2007 10:33Re: Re: už to zase blbne Nee, to je kvůli hlavní stránce, tam se dějou věci, děvčata. Ale - radši tam ani nechoďte, zkazily byste si o NP dobré mínění... |
Štětinka 9.2.2007 11:08aido, mimo téma už delší dobu se chci zeptat, jestli nevíš, jestli je tvaroh (měkký) taky živej nebo jestli je to v něm zničený |
aida 9.2.2007 11:09Re: aido, mimo téma Nemělo by, nepasterizuje se. |
Xerxová 9.2.2007 9:00pstruh a mandličky U nás se do pstružího bříška dávají bylinky (hlavně petrželka) a hlavně se u pstroužků praží mandličky.... |
aida 9.2.2007 9:19Re: pstruh a mandličky Druhá taková, co dělá chutě. Dole Karolína s lososem, tady pstruh a mandličky - a já tu mám jenom bílý jogurt. |
julča 9.2.2007 8:42Milý Lapile Recept na pstruha jsem posílala původně k Vánočním rybím receptům, nějak se nám s Dede cestou zatoulal, tak mě příjemně překvapilo, že vyšel dnes...A navíc! V takové milé společnosti Lapila a sklenky hřejivé whisky. Lahodné! Lapile zdravím!!! |
Vave 9.2.2007 8:12Julča a Lapil jsou skvělá dvojka! Vlastně jsou jednička! OT, ale ne docela aneb PROSÍM O RADY! : 1. protože mi někdo poradil, že zázvor je dobrý na nachlazení, včera jsem si kousek celého koupila, ale zatím mi, syčák jeden, z lednice moc nepomohl! Nevíte někdo, co s ním, ale jen nealko! 2. koupila jsem si mražené předvařené krevetky, protože jsem na ně dostala chuť, ale taky nevím, co s nimi, zatím jsem je jen jedla, nikoli vařila. 3. koupila jsem si mraženého lososa, prý z čistého moře, ne z chovu. Jednak nevím, co je to za rozdíl, druhak nevím, co s ním, platí pro něj totéž, co pro krevetky. Děkuju předem za rady a slibuju, že si už zase dlouho nic neznámého nekoupím! |
julča 9.2.2007 8:22Re: Julča a Lapil Vavísku, o přípravě lososa jsem tu před časem hovořili, zkusím to dohledat....a napíšu. |