16.1.2021 | Svátek má Ctirad


Diskuse k článku

MLSOTNÍK: Létat je tak krásné

Dnešní recepty bych umístila do kategorie létacích, tedy nafukujících. Oblíbená je např. zelňačka slovenského původu - kapustnica.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Výpis zvoleného vlákna.
Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Bubu 26.9.2008 9:25

To vypadá náramně

Mňam, to bych si dala. Všechno. Zelňačku jsem dělala minulý víkend (trošku jiný postup - na sádlo cibulku, pak klobásu, pak papriku, přidat zelí, vývar a sušené houby, vedle uvařit brambory a pak zvrhnout do hrnce, koření stejné, místo smetany lžíce jíšky), měla jsem na ni děsnou chuť.

Že by o víkendu byly karbanátky? Zmlsanému Juniorovi usmažím kus sýra a s nejdražším si dáme karboše. Asi jo, dík za inspiraci.