8.5.2024 | Den vítězství


Diskuse k článku

MLSOTNÍK: Kuchyňské pokusnictví aneb Chlebaně

Nedávno se nám přihodilo, že jsme nedokázali sníst dvě tmavší bagety

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Výpis zvoleného vlákna.
Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Z. Olčava 16.2.2024 19:38

Mně tedy většinou chleba nezbyde, ale chutná mi, i když je trochu starší. Občas si udělám topinky na sucho (v topinkovači, mám ho po mamince, skoro by se už hodil do muzea, ale drží se, je pořád funkční) s česnekem, nebo pak máznu malinko máslem a meruňkovou marmeládou (tam pak česnek nedávám).

A nebo chleba nakrájím na kostičky a dělám si s vajíčkem, jako knedlíky s vajíčkem.