Neviditelný pes
První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996Diskuse k článku
MLSOTNÍK: Jak vaří kyrios Panajotis
Upozornění
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Matylda 4.9.2009 13:21Re: Receptík zní zajímavě Ještě jsem neobědvala a sliním tu do klávesnice- ryby já moc a moc ráda |
Karolína 4.9.2009 13:17Papapapa VŠEM KRÁSNÝ VÍKEND PŘEJI, ODJÍŽDÍM SE PRÁT S TUNAMI MULČOVACÍ KŮRY!!!!!!!! |
Karolína 4.9.2009 13:17Re: Receptík zní zajímavě Hmmmm, stáhnuté ryby z kůže už nejsou to ono! Nevím, ale i když tu kůži třeba nejíme, tak je křupavá, uchová pravou chuť ryby a mně stažené ryby tolik nechutnají. Filet z tresky, z lososa, z kapra, z pangase atd. - ano, ale není nad sladkovodní rybu i s tou kůží. |
RenataE 4.9.2009 13:11Re: Vyzerá to lákavo Nemáte v Blavě nějaký řecký obchod? Kefalotiri je běžný sýr, žádná specialita |
Jakub S. 4.9.2009 13:08Re: PRO LOUK No - podle mě se o jakékoliv organizaci nedalo mluvit. Všecko letělo několika simultánními řečišti samospádem... a já su pyšný, že jsem většinu doby seděl vedle tak přitažlivé ozdoby společnosti a konverzace, jako jistá dáma od Litomyšle. Ono hodně záleží na tom, s kým člověk sedí, říká má tetička (25 za velezradu). |
Bubu 4.9.2009 13:06Re: Receptík zní zajímavě No právě! Okoun je úžasný. No vždyť je to bratránek od candáta. Jenže na obou drží šupiny (a sakra ostré a tuhé šupiny) jak kdyby je měli vrostlé až do páteře. Někdy je lepší je rovnou stáhnout z kůže. A poslední dobou je jich málo. Ono se jich do rybníka nedá dát moc, jsou to dravci a když je jich moc, žerou se mezi sebou. |
Jakub S. 4.9.2009 13:03Děkuju všem paním a dívkám moravským a českým, se kterýma jsem mohl strávit včerejšek. Bylo to krásné poetické odpoledne. Pořád mluvilo pět lidí zaráz anebo něco na někoho volalo nebo se snažilo současně něco naznačit panu vrchnímu nebo někdo (aspoň čtyři někdové) pořád potměšile fotil. Rozhodně+ se nikdo nemohl nudit. Jenom snad nesmírně sympatická Efka, která jako nováček a očivně byvše slušně vychována se usmívala na svém místě na konci stolu, někdy možná mimoděk trošku mimo. Omlouvám se jí za všecky. Taky nikdy nejsu ražoň, když nikoho ještě osobně neznám! A nakonec, když viděla mou vizitku, z a s e (Julča K., Aida...) řekla: a Jiří D., není to tvoje rodina? Takže svět je dědina a můj nejstarší je v ní nějak velice znám... |
PetraK 4.9.2009 12:56O.T. pro kočičáky Kočičáci - helejte http://www.youtube.com/watch?v=o_O969rkLPg jdu okamžitě do sportovních potřeb, právě jsem objevila způsob, jak utavit Ešusa |
EditaK 4.9.2009 12:52Vyzerá to lákavo ale čím nahradím kefalotiri, keď ani Gran Moraviu v Bratislave zrejme nezoženiem. To je život... skúsim experimentovať, ale neviem, čomu sa to bude podobať. |
Matylda 4.9.2009 12:48Re: OT - pozvánka Mně se moc líbily fotky krámků- miluju malé obchůdky a nemám ráda nákupní centra |
Karolína 4.9.2009 12:46Re: Receptík zní zajímavě Ale to masíčko potom! I když je to pražené i s kostmi nebo škrábané, okoun je vynikající ryba! |
PetraK 4.9.2009 12:27Re: Neposlechla jsem Dede a pane bože! Proč tak krutý závazky soc. práce? To je horší než pětiletka |
Rpuť 4.9.2009 12:09Re: OT - pozvánka Existuje webík "Krásné růže" a na něm jsou i fotky z růžařské výstavy v Anglii - kdo by měl chuť se kouknout: http://www.krasneruze.cz/index.php?option=com_fireboard&Itemid=53&func=view&catid=2&id=1291 |
Rpuť 4.9.2009 12:05Re: OT - pozvánka Jejda, Dede, díky! Jedna krásnější než druhá! Ještě, že mám tu zahrádku malou |
Bubu 4.9.2009 11:17Re: Receptík zní zajímavě Jenže tohle báječné papú vyžaduje od kuchaře veeelké sebezapření. Za prvé se toho sežerou kila a za druhé škrabala jsi někdy okouny? Strašný bordel. A strašně ostrá hřbetní ploutev. Zdrápaná jsem vždycky, jak kdyby mne napadlo klubko zjančených koček. |
Xerxová 4.9.2009 11:13Re: OT - pozvánka já jsem drze nahlídla už včera večer - a moc jsem se kochala - růžema, ale hlavně tou procházkou městečkem . Mně se tam všude moc líbilo - a na vřesoviště a Salisbury... se těším (proto jsem zvědavě nakukovala, jestli už to tam nebudeš mít. A ty tam máš růže... ) |
Dede 4.9.2009 10:58OT - pozvánka Tak jsem dala na svoje rajče zase pár fotek jednak je to opět Edenbridge - tentokrát od obchůdku k obchůdku. Zdejší "Hlavní třída" je jedna z nejhezčích v okolí a to je co říct, protože konkurence je veliká. Potom tam je spousta růží - haló Rputinko! - ze zámecké zahrady u hradu Hever (jasně, mám to tam ráda ) Mám spousty dalších fotek - Brighton, Stonehenge, Salisbury, vřesoviště (s volně se pasoucími koňmi, dobytky a oslíky) a hospodářskou výstavu Oxtedu a Edenbridge, ale nějak jsem zatím nenašla ty hodiny na jejich uspořádání a popis. Ale budu se snažit, abych to stihla v dohledné době (geologické:)) |
Karolína 4.9.2009 10:58Re: Receptík zní zajímavě Bubu poslední varování - NECH TOHO!!! Slintám po housce s česnekovou pomazánkou! |
Karolína 4.9.2009 10:57Re: Receptík zní zajímavě V tom to ale není! On ze zásady nesnáší v bytě zvíře! Ani kytky! Uznává zvíře jako potravu a max. hlídací! Kočky by pro něj asi ani nemusely existovat, nehlídají a na myši je jed a pastičky! Z rostlinstva v květináči pouze to jedlé! Ostatní je zbytečná práce, zabírá to místo................. A hlavně, nedej bože, musí se při mytí oken květiny z parapetů odstranit a někam dočasně přemístit a to je taky moc práce! Jo a zalívat se musí, takže na to je třeba myslet! Nač ho dráždit, když kytiček mám plnou kancelář, zahradu jako malý park, zvířátka na pomuchlání mají okolo všichni sousedé a kamarádi, já mám své plyšové myši, medvědy a další havěť a doma je klid! |
Dede 4.9.2009 10:49Re: Neposlechla jsem Dede a Jo Petro, já věděla, proč to píšu:)) Dala jsem si včera úkol - nejdřív udělat Zvířetník a AŽ POTOM se najíst. Trpěla jsem! |
Louk 4.9.2009 10:37Renato, to je chutí a barev... Rozhovor společně s fotodokumentací nemají chybu . I když jsem tentokrát dala na varování od Dede a četla a prohlížela nacpaná, stejně slintám, té pestrosti se nedá odolat. A most je hodně zajímavý. Sice na technické stavby moc nejsem, ale most má rozhodně svoje kouzlo. |
Louk 4.9.2009 10:31Re: PRO LOUK Téda, Bubu a Matyldo, vy ste pěkný potfůrky . |
Bubu 4.9.2009 10:01Re: Receptík zní zajímavě To bych tě naučila taky. Školné mírné. Není nad to mít mlsného rybáře za tatánka. Takoví malí okounci nasolení, obalení v mouce s paprikou a pomalu opražení.... kosti zkřehnou tak, že popadneš rybičku za hlavičku a od ocásku pěkně odkusuješ a chroupeš a mlaskáš a až dojdeš ke skřelím, hlavičku odložíš a prstíky oblížeš. |
Matylda 4.9.2009 9:55Re: Receptík zní zajímavě Tak proto nemůžeš mít kočku! protože by ses mazlila s kočkou a přednostovi by s gáblíkem sklaplo! |
Matylda 4.9.2009 9:53Re: PRO LOUK Že jo? Hmmm, to by se snad mělo konat nějak pravidelně, aby člověk vždycky načerpal energii na další časové období |
Bubu 4.9.2009 9:48Re: PRO LOUK To my jsme se včera zorganizovali parádně. Ještě teď se cítím řádně zorganizovaná. |
PetraK 4.9.2009 9:47Re: Nějak špatně sem si vyložila varování Dede a tak jsem se vyhnula Renatinu článku a prohlídla jsem si JEN! fotky |
Bubu 4.9.2009 9:47no nazdar Tak tam být na dovolené, tak je ze mě za 14 dní zeměkoule. Slint slint. Varování Dede jsem si vzala k srdci, jenže snídaňový rohlík se šunkou byl setsakra malý. A na tu jednu jedinou švestkovou buchtu, co jsem Mému nejdražšímu vyrvala z pařátů dnes brzo ráno, už jsem zapomněla. Tak do sebe láduju švestky a říkám si, co já budu o víkendu vařit?.... že bych zkusila smažené lilkové závitky podle Kyriose Panajotise? |
PetraK 4.9.2009 9:46Re: Neposlechla jsem Dede a Ty jo, takhle brzo mi potrubí nebere, to je pro mě trest. Ať vstanu v jakoukoliv hodinu, tak vnitřní hadrvér mi naskočí až tak v osm |
Karolína 4.9.2009 9:34Re: Karolíno, Jani došly mi od Tebe 2 mailíky s obrázky, už jsem i reagovala a už jsi mi odpověděla, vše je v pořádku! Je prostě úúúúúúúúžasný! |