Neviditelný pes
První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996Upozornění
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Z. Lika 11.5.2018 11:16Re: Milá liko Jasně že spařit, a tím se podle mě ztratí ta hořkost, pokud byla. |
Z. Inka 11.5.2018 7:37ještě více receptů na zpracování starých brambor protože na rozdíl od Xerxových u nás budou jako vždy až do nové sklizně na zahrádce. Zatím ani příliš neklíčí |
Š. Matyášová 11.5.2018 7:52Re: ještě více receptů na zpracování starých brambor zkus jihočeský bác, na něj se staré také velice hodí..... |
Z. Lika 11.5.2018 7:54Re: ještě více receptů na zpracování starých brambor Inko, klidně bych použila pouze první část receptu - uvařit brambory, vysušit, lehce prošťouchat (ať to není kaše), smíchat s mletým masem na cibulce (klidně i v menším poměru), a zapéct jako sekanou. Bez vajec. Jen dochutit solí a pepřem. |
Z. Lika 11.5.2018 7:55Re: ještě více receptů na zpracování starých brambor Jo a před pečením v pekáčku pořádně uplácat, ať je to kompaktní. |
Z. Yga 11.5.2018 7:58Re: ještě více receptů na zpracování starých brambor Jo - tak to se mi líbí ještě víc! |
Z. Inka 11.5.2018 9:28Re: ještě více receptů na zpracování starých brambor Super, já jsem moc nechtěla do toho smaženého, toto zkusím s mletým krůtím! |
Z. Lika 11.5.2018 11:08Re: ještě více receptů na zpracování starých brambor Inko, dej pak vědět, jak to dopadlo! |
Z. Nítkovská 11.5.2018 8:24Re: ještě více receptů na zpracování starých brambor To zkusím. Brambory mám ráda, s oblibou používám mleté maso - a líbí se mi obě varianty, jak "karbošovitá", tak upečená šiška. |
Z. Lika 11.5.2018 8:57Re: ještě více receptů na zpracování starých brambor Á, možná bych místo šišky radši udělala sekanou naplocho, jako "koláč". Aby byla opečená větší plocha. |
Z. Xerxová 11.5.2018 6:53hezký den hezký pátek všem Zvířetníkům a zvířátkům... :o) hmmm - a teď si to pamatovat - neb staré brambory právě tento týden u nás došly... |
Z. Lika 11.5.2018 7:58Re: hezký den Ono je to pro vás stejně asi moc crcavé :D Ale při tomhle vaření mě napadlo, že by se to mohlo líbit vnoučatům - plácat takovéhle placky :-) |
Z. Xerxová 11.5.2018 11:42Re: hezký den tsss - co já se teď nadělala malých bramborových placiček (za sucha pečených v troubě) - a aby byly estetické, tak jsem je vykrajovala jak linecké :o) Neb mi začaly klíčit brambory a bylo je třeba "zničit" Spíš jsem dostala chuť na kapustové karbanátky... A velkou chuť... |
Z. Lika 11.5.2018 11:51Re: hezký den Ano, fotka osmažených kroket je docela sugestivní :-) Takže dobrou chuť, tady už se taky objevila nová kapusta. |
Z. Inka 11.5.2018 12:32Re: hezký den Já jak jsem masožravka, kapustu miluju jako krokety - jen uvařenou kapustu do omeletovýho těsta a smažit. Mňam |
Z. Lika 11.5.2018 12:48Re: hezký den To je vlastně japonská tempura:-) |