26.4.2024 | Svátek má Oto


Diskuse k článku

MLSOTNÍK: Bramborový nákyp s masem

Jde v podstatě opět o zapečené brambory, ale trochu pracnější, méně dietní, ovšem se zeleninovou přílohou mohou představovat i pozdně letní jídlo

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
A. Zemanová 20.8.2021 20:32

Tohle vypadá tak chutně, že snad překousnu i tu složitost a komplikovanost "dvou mís". :-) Protože pro mě jsou jídla z "jedné mísy" odjakživa nejvíc nejlepší.

Děkuju, Nelinko.

A. Zemanová 20.8.2021 20:29

O.T. pro Liku - máš akutní mail.

Z. Jenny 20.8.2021 15:21

Jj, jak říká níže Xerxová,frbr si dám neb Nelinka mi udělala chutě,je to kuchařinka! Óóó, kdyby mi to tak někdóóó uklohnil až pod nos,to by byla teprve lahoda! Evo, díky!R^V

Z. Nelina 20.8.2021 17:05

Ty víš jak bych ráda ale není nám zatím přáno.

Z. Jenny 20.8.2021 17:12

Já vím,že víš. R^V:-)

Z. Mawe 20.8.2021 12:02

mnam to vypada uplne famozne! :) ja tu mam teda mrazenou pizzu... :D dneska k obedu... mozna nejvyssi cas ji dat aspon upect...

T. Zana 20.8.2021 11:51

Brambory miluju ve všech podobách, ale po tomhle by mi nejspíš nebylo volno ;-D.

Nicméně děkuju za připomenutí zapečené bramborové kaše, to je moc príma věc!

J. Fialová 20.8.2021 9:20

Po přečtení slov "ale trochu pracnější" mě ňák přešel elán ;-D

Z. Yga 20.8.2021 10:06

;-D;-D;-D - chceš říct, že před přečtením těchto slov jsi se chystala, že budeš vařit bramborový nákyp?! R^

J. Fialová 20.8.2021 10:51

No. Možná by v preambuli každého Mlsotníku mohlo býti napsáno jestli je to hodně pracné / středně pracné / nepříliš pracné / i pro hodně líné ;-D ;-D

L. Jakovljevičová 20.8.2021 10:32

Mě ňák přešel i hlad ;-D

Bude to asi děsně dobrý, ale na mě je tam moc smetany a moc práce ;-D

A. Bytová 20.8.2021 11:49

Brambory oblibuji na jakýkoliv způsob, ale tento recept zdá se mi poněkud břebramborován.

Z. Lika 20.8.2021 7:13

Recept mi připomněl oblíbené jídlo princezny Diany: pečená brambora (se slupkou) plněná bramborovou kaší, lehce zapečenou. Dobrota veliká!

Tento bramborový nákyp vypadá opravdu lákavě, protože vím, co ta zapečená brkaše navrch dokáže. Mňam!

Díky za recept!

E. Zvolánková 20.8.2021 7:04

Krásný pátek všem, jakož i nadcházející víkend. Víkendy já vždycky čtu až v pondělí ...to se obvykle k počítači nedostanu.

Díky za recept, vypadá lákavě, ale dietní teda není no. Osobně preferuji odlehčenější variantu "frbr", ale prostě brambory jsou brambory, ty si ráda dám na téměř jakýkoli způsob;-D

Z. Xerxová 20.8.2021 6:15

hezký pátek všem Zvířetníkům a zvířátkům :-)

hm... asi brzy budou francouzské brambory. Dostala jsme na ně právě chuť.