Neviditelný pes
První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996Diskuse k článku
IZRAEL: Konzumace čtyř druhů kobylek povolena!
Upozornění
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
vita 5.1.2008 17:01Re: Re: Holokaust nebyl jenom židovský A Slovani! Slovanů vybili Němci a jejich árijští přátelé a spojenci, třeba Estonci a Lotyši víc než Židů. Ale to není košer připomínat, zejména když se NAŠI přátelé Estonci a Litevci ke svým SSmanům horlivě hlásí... |
Mordechai 5.1.2008 3:26Uz je z zidu zblblej na kvadrat. Vice a vice statuzakazuje muceni(zabijeni) zvirat kosher "stylem". BTW jestlize tam prakticky (Israel) prakticky nikdo nekouri a nepije, tak komu je prikazovano (v purim) se ozirat do nemoty? |
Jakub S. 5.1.2008 12:37Uz jsi z zidu zblblej na kvadrat. Tobě by měl někdo přikázat se praštit do hlavy, abys trochu prohlídl z toho psaní nesmyslů a rovněž tak začal psát trošku lepší češtinou... možná bude lepší psát řečí státu, kde nepochybně už příliš dlouho žiješ. Tak se statrej o tamější Židy. Když to tam nebude nikomu proti mysli, jako že bude. Taky už podle všeho budeš hodně starý. Měl by tvé výlevy po tobě syn něbo někdo upravovat, víš? - Šalom. |
S/kepticus M/aximus 5.1.2008 13:25Když už chcete Vy pejzatý zmetku někoho kritizovat za češtinu, tak alespoň sám nedělejte banální chyby. |
Harpyje 5.1.2008 13:27A jaký zmetek jste Vy, Septiku? Holohlavý? |
Kobylka Lajda 7.1.2008 11:50Re: Když už chcete Vy pejzatý zmetku někoho kritizovat za češtinu, tak alespoň sám nedělejte banální chyby. Už jsi zase tady, ty zamindrákovaný židobijče? Bacha na rasistické výroky!!! |
pp 5.1.2008 1:08Jak to tedy je s tou Halachou? Pod pojmem lichvář, byl téměř vždy míněn židovský bankéř, takže pro všechny asi halacha neplatila. |
láry fáry 5.1.2008 1:19Re: Jak to tedy je s tou Halachou? Lichvář je britský vynález, nikoliv židovský... a bankéř byl vžycky bankéř.. |
Aron 5.1.2008 3:54Re: Re: Jak to tedy je s tou Halachou? Ve stredoveku bylo krestanum zakazano pujcovat penize "na urok" (ussury) zide to svym nezakazovali, tak zbohatli, mimo jinych praktik. |
Lapil 5.1.2008 9:09Re: Re: Re: Jak to tedy je s tou Halachou? Židům bylo naopak křesťanskými panovníky zakázáno provozovat řemesla a zemědělství. Co jim zbylo jiného, než se živit obchodem? |
Mejla 5.1.2008 18:22Odkud to máš s tím zákazem řemesel a zemědělství ? Zajímavé, že ani v USA se Židi do řemesel a zemědělství nehrnuli, zato kožešníci, klenotníci, pasáci, veksláci, lichváři a organizovaný zločin - to byla jejich doména a je dosud. |
selidka 7.1.2008 8:00Re: Re: Re: Re: Jak to tedy je s tou Halachou? dovolím si Vás doplnit, nesměli ani vlastnit půdu.... |
Josef 5.1.2008 0:48UZ NEFASCINUJ a ... nauc se cesky! Ceske slovo zni "UDIVUJE "! A teprv tehdy budu cist tve clanky! Zatim se muzes jit klouzat. |
pp 5.1.2008 1:05Re: UZ NEFASCINUJ a ... tím autorovi jistě pořádně zatopíš. |
uhuru 5.1.2008 1:29Re: UZ NEFASCINUJ a ... Vaše reakce mě udivuje, ale skutečně mě ani trochu nefascinuje.. Naučte se vnímat drobné nuance, prosím. |
Jakub S. 5.1.2008 12:32Po tisící v životě mě fascinuje, jak jsou nevzdělaní a primitivní lidé často sebevědomí, netolerantní, bezdůvodně agresívní.. a jak zcela zbytečně pořád vytrubují do světa, dobrovolně, jací jsou... - JS, překladatel |
jízlivec 5.1.2008 20:42Re: UZ NEFASCINUJ a ... Přesnější je "upoutává"... |
láry fáry 5.1.2008 0:35jak chutnají kobylky? Živit se jako poustevník kobylkami, neměla bych asi ani nadváhu, cukrovku a vrzající klouby, ale co bych pak měla ze života, který bych zřejmě prozvracela... |
Muki 5.1.2008 1:10Re: jak chutnají kobylky? Arabove je susi, rozemeleou a pridavaji do mouky jiz od nepameti. Asi by jsi nevedela, ze je jis. Neni to nic jineho, nez protein. |
Harpyje 5.1.2008 13:10Re: Re: jak chutnají kobylky? Jemenci jí grilované kobylky (bez křídel ) jako snack. |
vita 5.1.2008 17:07Re: jak chutnají kobylky? Ne že bych už jedl kobylky, ale proti krevetám to nemůže být super rozdíl - taky kolem chitin a uvnitř nějaké bílkoviny. Takže bych rozhodně předem neublíval. Připomínáte mi toho pána, co v restauraci zkritizoval souseda, že si objednal hovězí jazyk. Že prej fuj, to měl nějakej vůl v tlamě... Tak si objednal vajíčka... |
Abonent 5.1.2008 19:43Kobylky lepší pavouků Milá Láry Fáryová, jestli byste se pozvracela z talíře kobylek, tak raději nejezděte do Francie. Tam se jedí, s chutí, horší věci. A to nemluvím o této vyhlášené pochoutce : http://www.flickr.com/photos/gregwalters/2104767210/ |
Harpyje 5.1.2008 20:35Why not? https://www.thailandunique.com/store/images/cannedscorpions.jpg |
Abonent 5.1.2008 21:02Mais oui, pourquoi pas ? Madame, klaním se. Vedete na body. |
Harpyje 6.1.2008 8:53Voila quelques recettes de cuisine, http://insectzoo.msstate.edu/Curriculum/BugsOnMenu/ et n´oubliez pas de "remove legs and wings"! Bon appétit! |
Abonent 6.1.2008 12:43Merci a vous. Mais, helas... Milá Harpyje, děkuji Vám velice, leč okolní končiny Bohužel neslynou množstvím poživatelného hmyzu. Přestože náš národ co včelky pilně pracující nektar domů snáší, a má maličkost denně mravenčí práci politickou vykonáváná, živých termitů zde pomálu, a pestrý motýl jest pastvou toliko pro mé oko. Nicméně Vámi laskavě dodané recepty předal jsem dále, s dotazem, co bude dnes (tj. za chvíli, hrome, musím běžet), k obědu. Dosud jsem nedostal odpověď. Jsem zvědav, zdali dostanu ten oběd. |
Abonent 6.1.2008 22:19Re: Merci a vous. Mais, helas... Hrome, ten smajlík měl být s koutky nahoru. Práce kvapná atd. Oběd jsem dostal, chrousti to nebyly. Jako první chod jsem dostal držkovou, ještě dřív, než jsem si svlékl kožich. |