Neviditelný pes
První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996Diskuse k článku
FEJETON: šin, jud, šin, kuf, jud
Upozornění
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Jenda 18.5.2009 11:22Re: Koukam, ze košer vaření je pekna veda A pres kravicky se paraziti nesiri? Nepovidejte! |
Sherudan 18.5.2009 21:40Re: Koukam, ze košer vaření je pekna veda Možná tě to překvapí, ale zdaleka ne tak snadno. |
PPP 18.5.2009 7:42Re: Koukam, ze košer vaření je pekna veda Na blízkém východě bylo kdysi, snad už ve starověku, zvykem, jíst maso vařené v mléce. Tepelná úprava byla zjevně nedostatečná, v mléce se nedalo vařit dlouho a neprovařilo se uvnitř. Bylo asi moudré, tuto úpravu zakázat. To, co z rozumného ustanovení udělalo náboženství, je vidět ještě dnes. |
Petr 18.5.2009 8:55Re: Koukam, ze košer vaření je pekna veda Problém je že se pletete ,s hygienickými předpisy to nemá co dělat a takhle to vysvětlovat může jen ten co o tom četl jeden článek na internetu a hned se začne považovat za experta. |
Jenda 18.5.2009 11:22Re: Koukam, ze košer vaření je pekna veda Chapu. To narizeni je od Boha. :-))) |
nosál 18.5.2009 0:25Jako u nás včera jsme vnukovi připravovali recept na "tradiční rodinné jídlo" A zkuste v česku udělat podle babiččina balkánského receptu pravé "jahnija". A jahnija je taky moc dobrý ale když to někdo nezná... Ovšem v Izraeli by to šlo. Tak ty suroviny mají a čerstvé . Koukněte do nějaké balkánské kuchařky, a máte pro děti hned bezva jídlo. |