28.4.2024 | Svátek má Vlastislav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Výpis zvoleného vlákna.
Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
xjcx 19.5.2006 22:18

Nekolik zazitku..

Predstavte si koleje Purkynky v Brne - 12 pater, v menze kminovy syr (slabsi verze tvaruzku), papiry od syra v pradelnim kosi, nedele vecer, univerzalni klic a papiry peclive rozneseny a ukryty ve vsech pokojich - v noci pak na kolejich zivo jak v ule!

Jinak tvaruzky na panev na kolecka cibule ,opeprit,prikryt talirem, cerstvy chleba a pivo...

Zdechly pes-tvaruzek mezi 2 kolecka mekkeho slalmu, obalit jako rizek, usmazit, varene  brambory..

Durian vskutku smrdi vic, pasoval jsem v letadle z Bangkoku do Prahy v zavazadlovem prostoru), ve fronte na odbaveni to zacalo neskutecne smrdet - pritel to komentoval slovy -" pokusim se to preprdet, ale bude to nadlidsky vykon!"  Po ceste do Prahy se durian pekne rozlezel a na schodech v metru se za mnou protijedouci udivene ohlizeli... Doma to pochopitelne nikdo nejedl. Presto je to ale kral ovoce!

DJing cheb pako 19.5.2006 23:57

Kdyz je sezonna durianu

hlidaji v asijskych hotelech, aby to nekdo neprinesl dovnitr. Rozleza se to klimatizaci a ztraceji hosty. Odolni jsou jedine Francouzi, kterym se da rict, ze si nekdo koupil dobry syr...

Durian se musi trochu pripravit, samotny dost hruza.