Neviditelný pes
První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996Diskuse k článku
VÍKENDOVINY: Kdo rád jí, ať zvedne ruku (7.)
Upozornění
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ctenar z USA 21.4.2006 19:38Pocta cunikum Tak to jsem se s chuti zasmal...kdepak, prasatko je prasatko...ziji poslednich 25 let v USA na Floride, morske haveti je tu spousta ke koupi, ale s prorostlym veprovym, to je problem. Ona i ta prasata tady jsou na diete, takze kdyz chci udelat "veprovy vrabce" musim zajet 50 kilometru pro prorostly kousek masa do spanelskeho reznictvi. Ti cunikum rozumeji. Myslim, ze nekdo by mel nekde vztycit sochu Cunika...vzdyt co radosti nam uz ten tvor nadelal... |
Jiri 21.4.2006 22:36Prorostle veprove Kupte si v samosce normalni "boneless pork ribs", na tom je tlusteho habadej a je to bezva na vepro knedlo. |
ctenar z USA 27.4.2006 19:24Re: Prorostle veprove ...dik za radu, zkusim to. |
hoori 25.4.2006 9:29Re: Pocta cunikum Zajeďte si do Přeštic (20km od Plzně), tam sochu čuníka mají. V nadživotní velikosti! |
ctenar z USA 27.4.2006 19:27Re: Re: Pocta cunikum Budu muset pockat do pristiho roku, letos cestu do Ceska neplanujeme. Ale az pojedu z Prahy do Domazlic na navstevu kamaradu, vezmu to pres Prestice. Dik za tip!!! |
Zuzana 21.4.2006 12:17Akorát nevím byl ten historik Pekař nebo Tesař? Anebo pekařův tesař? Ale to je opravdu nepodstatné. |
zdeněk 21.4.2006 12:45Re: Akorát nevím Pekař...... Josef Pekař |
Lenka 21.4.2006 12:02A sakra Oběd mě dnes teprve čeká a taková ňamka to určitě nebude, spíš něco trapně dietního....ach jo. |
Mablung 21.4.2006 11:43Co dodat Jen tak dál |
šárka 21.4.2006 9:30Díky ! díky, díky za vyvedený příspěvek, smála jsem se nahlas a dlouho, nos mi polechtala vůně čerstvého chleba, ukápla slina.... Báječný začátek dne, ještě jednou dík. |
selidka 21.4.2006 8:09nevíte někdo co znamená výkřik Adonaj? |
Veruna 21.4.2006 8:23Re: nevíte někdo můj pán |
Veruna 21.4.2006 8:27Re: Re: nevíte někdo Boží jméno ve tvaru JHVH nebylo z úcty vyslovováno a taky nebyla přesně známa výslovnost, tak bylo označení Adonai řešením |
Jirka 21.4.2006 8:29Re: nevíte někdo Ó Pane, nebo Ó Bože.. |
zcr 21.4.2006 7:49narazil jsem onehda na krasne anglicke slovo - ono se sem hodi stejne jako ta defekacni historka v clanku, ktera mi je pripomnela, ale nest - to slovo zni "shart" a ma podobnou genezi jako "smog" - "SMoke+fOG": "SHART=SHit+fART". Vyskytuje se i jako sloveso, zejmena ve vetach typu "Oh my GOD, I've sharted!" |
figura 21.4.2006 7:09Ó jak jsem šťastný... ...že nejsem na světě sám, kdo rád mlsá takové dobroty. |
kik 21.4.2006 7:06Cerstvy chleba je lahudka Tuhle jsem zazil kombinaci uzeneho prave vyndaneho z udirny a cerstveho chleba A cerstvy chleba a skvarky - to je primo pro labuzniky. Jenomze dneska je spis problem sehnat dobry cerstvy chleba nez ty skvarky. |
?? 21.4.2006 5:00Jo patku čerstvého chleba se škvarkama a nebo se škvarkovým sádlem ; to je žrádýlko ! Kam se hrabe naklíčený zrní a různý bifidy ! |
xjcx 21.4.2006 16:16Re: Jo patku čerstvého chleba se škvarkama a nebo Zkuste cerstvy chleba s tvarohem a medem... Jinak se sadlem a kyselou okurkou,,, se sadlem a cibuli...# Sehnat v dnes ni dobe dobry poctivy chleba je ovsem problem. Vetsina chutna jak papir, obzvlast ty ze supermarketu. |
eva 24.4.2006 12:52Re: Re: Jo patku čerstvého chleba se škvarkama a nebo Dobrý chleba je tzv. Držkovský staročeský, prodává se pokud vím v Albertu, Hypernově. Dříve bývala dobrá Šumava z Michle, ale poslední dobou se taky pokazili. Co se nedá jíst, jen drobit, je chleba od Odkolka, tam snad jsou dobrý jen holky, co maj oči jako šmolku. |
zdeněk 21.4.2006 1:25dobrý! |
68 21.4.2006 2:51Re: dobrý! A chutný. |
tojefuk 21.4.2006 10:23Re: Re: dobrý! Kór s flaškou kyselých okurek a druhou flaškou ležáku! |