Neviditelný pes
První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996Diskuse k článku
VÍKENDOVINY: Kdo rád jí, ať zvedne ruku (12. )
Upozornění
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ptakopysk 30.6.2006 9:53Re: Re: Re: Re: Re: Biftek z mikrovlnky výborný jsou průmyslový mražený borůvkový knedlíky ohřátý v mikrovlnce bez poklopu. Pak už stačí vzít golfovou hůl a vyrazit do přírody udělat pár jamek. Od pravejch golfovejch míčků k nerozeznání. I Tiger Woods by nad nimi zaplesal... |
RobertR 30.6.2006 9:34Na biftek je třeba biftekové maso. Na biftek je třeba biftekové maso. A toho se u nás nedostává. Steak je nejlépe dělat z osmnáctiměsíčních volků, krmených pouze jadrným krmivem doplněným o anabolika. Z takového zvířete se pak dá 24 oz. fillet mignon krájet vidličkou. Kdo si ho ale dá udělat well done je barbar. |
Eva F. 30.6.2006 9:31Pane Pávku, dělejte to jako já. Zapamatujte si heslo: Na Vlka s plným žaludkem:-) Pak Vás bude nanejvýš honit mlsná, ale už ne to neodolatelné a neodvratné nucení na noční plenění ledničky:-) |
kája 30.6.2006 9:31V Pardubicích je stejkárna - Steak Station fakt dobrá, dělají tam 200g, 300g, 500g z argentinského masa, ale člověk si to tam musí většinou zarezervovat předem. Doporučuji. http://katalog.seznam.cz/detail/674561-restaurant-steak-station-pardubice.html |
Viktorie 30.6.2006 9:30Re: Re: Re: Re: Biftek z mikrovlnky Já do toho pytlíku ještě trochu rukou cáknu vodu. |
kik 30.6.2006 9:15Vynikajici Mel jsem to stesti, ze jsem pri jedne sluzebni ceste do Londyna narazil na jednu argentinskou restauraci. Jakkoliv jsme byli s kolegou vyhladli, tak jsme tu porci malem nezvladli. Vsechna jidla mela minimalne tech 500g masa. Kolega mel "well done", ja "medium" a byla to lahudka. A argentinsky pivo taky nebylo spatny. |
varpunen 30.6.2006 8:53Re: Re: Re: Biftek z mikrovlnky Na knedliky v mikrovlne mam jednoduchou radu: strcte je do mikrotenovyho pytliku, ten mirne zakrutte (ale nezavazujte) a dejte ohrivat zvlast. Je to takovy urychleny naparovani. |
m 30.6.2006 8:51zalezi kdo jste nektery USA-mani se budou bit dokrve za ty jejich, cisty argentinsky (jak pisete nazvy hospod a mest) jsem nemel, nemohu porovnat, ale ty z Texasu jsou naprosto famozni tez... a pod 400 gr. vam ho prinesou jen kdyz priznate na celou hospodu ze jste "child":-) |
PS 30.6.2006 8:46omyl kdybyste chtěli po Slotovi, aby mluvil česky - omyl - maďarsky! |
Jirka 30.6.2006 8:36Re: Já nevím, je to asi o něco jiné plemeno, obvykle je z mladšího masa a teoreticky Ty krávy běhaj po pampě nikoli stojí na roštu v chlívě... je větší pravděpodobnost kvalitnějšího masa onehdá jsem si dával argentinskou roštěnku a bylo to opravdu krásné světlé maso a taky ten způsob přípravy (žhavé uhlí apod.) dělá hodně nicméně je to trochu póza, samozřejmě |
Jirka 30.6.2006 8:32Re: Biftek z mikrovlnky jako svíčkovou nacpat do mikrovlnky??? není to svatokrádež??? |
Fallowa 30.6.2006 8:28Já nevím, ale jsem asi dost neznalá mezinárodních kuchyní - správný biftek se dělá z pravé hovězí svíčkové,může být krvavý,nebo uvnitř růžový,nebo zcela propečený a je vynikající,pokud ho vyloženě nespálíte.Měla jsem za to,že krávy mají stejnou svalovinu všude na světě - taky stejně vypadají - tak proč Argentinské maso?Jsou argentinské krávy krmeny něčím speciálním,nebo název vznikl nějakou speciální argentinskou úpravou? |
Pavel Pávek 30.6.2006 8:25Re: Přesně, jak jsem předpokládal Nepoběžím, ale schválně učiním pokus. Třeba se pletu a chuťové pohárky okrádám o nový zážitek. |
Pavel Pávek 30.6.2006 8:22Re: Re: Co jsem komu udělal? Nevěří. A to mě dvacet let zná jako člověka pravdomluvného a zásadového. |
autor 30.6.2006 8:19Re: Co jsem komu udělal? a věří vám to žena? |
VG 30.6.2006 8:11Nechci dělat reklamu, ale nikde jinde jsem pravý biftek z argentinského masa sice nejedl, tak nemohu srovnávat, ale U Anděla je restaurace kde podávají biftek "jen" 350 g a jedl jsem ho taky dvě hodiny. Nevím jestli máte tutéž zkušenost, ale u opravdu dobrého jídla přetrvává chutˇ ješte několik hodin, řekl bych, že čím je jídlo lepší, tím déle máte chuť v ústech, u tohohle zázraku jsem si vybavil - to není přesné, prostě ta chuť v ústech JE a nejen chuť ale i vůni ješte, celý druhý den. |
doxa 30.6.2006 7:50Přesně, jak jsem předpokládal Kdo nevěří, at tam běží (resp. ať to zkusí - nanejvýš bude mít jeho pes přilepšení) |
Pavel Pávek 30.6.2006 7:31Re: Re: Biftek z mikrovlnky To se sešli príma lidé, kdo se motá kolem papů je můj člověk. Já bych s tou mikrovlnkou byl také skeptik. Kdysi jsme jakousi pochutinu "uvařenou" v mikrovlnce měl to potěšení okusit. Nasytila avšak nepotěšila. Doma ten vynález nepoužíváme ani k ohřívání, třeba knedlíky mi připadají jakési oschlé.Asi troubu neumím, já trouba, používat. PS - Argument o nočních zlodějích mi neprošel.Pes popřel svou úplatnost. |
Zuzana W 30.6.2006 1:57Re: Biftek z mikrovlnky Jsou desny - mikrovlnka funguje jedine jako mistr ohrivac. |
doxa 30.6.2006 1:25Biftek z mikrovlnky Nikdo tomu nevěří, ale ono to funguje: Maso nakrájet na plátky, nenaklepávat, jen nařezat okraje. Mikrovlnku na 3/4 výkonu, 3 minuty po jedné straně, obrátit, 2 minuty po druhé straně. |
Zuzana W 30.6.2006 0:57Re: Co jsem komu udělal? Kardiac Vik je devil. Bere Vas sebou!!! |
Pavel Pávek 30.6.2006 0:43Co jsem komu udělal? Pane Vlku, proč mi tohle stále děláte? Nikdy jsem nikomu vědomě neublížil a ani nic takového neplánuji. Tak proč tohle musím číst pomalu v jednu hodinu. Abych se zase nenápadně plížil k ledničce a ráno tvrdil ženě, že k nám v noci pronikli zloději, psa podplatili buřtem, mě zamkli do koupelny a vyžrali ledničku. |